PAM

Perusaamu sohvalla BBC:n parissa. Aamupala syöty.

Olen onnistunut nyt jumittamaan koko hartiaseudun, niskan ja selkääkin. Eilen juili takaraivoa suurimman osan päivästä ja hieronnalla se illalla helpotti. Mutta hetkeksi vaan ja sitten meni koko hartiaseutu kipeään jumiin ja niillä fiiliksin herättiin tähän päivään. Edessä oleva jalkatreeni sai siis mennä osittain poikkeavalla kaavalla, kun ei tuonne harteille tankoa laiteta ja muutenkin kaikki kyykkimiset tekee pahaa. Mutta kaikenlaista sitä pystyy tekemään pallon ja kuminauhan avulla! Niin, niin kauan kun se kuminauha pysyy ehjänä..

On muuten ensimmäinen treenivideo ikinä. :D En ota tavaksi. :) Mutta siinä nyt on neljä sekuntia. Äänet päälle! Se kun on vähän niin kuin videon pointti. ;)

Ei ole kyllä kauaa aikaa kun uusia kuminauhoja ostettiin kaksi. Toinen oli jotenkin mystisesti mennyt itsestään katki ja toinen meni sitten nyt. Ei tuota merkkiä ainakaan enää tähän talouteen, parempi pitäytyä hyväksi havaituissa merkeissä vaan. Onneksi mulla on se yksi hyvä, mutta tarttisin toisen jonka pitää sidottuna kiinni. Pari lemppariliikettä kun on pakarapotkut ja sitten takareidet vatsallaan maaten sen avulla.

Päivän settiin kuului kuminauhan avulla loitontajia&pakaroita pallon päällä istuen, takareisiä kuminauhalla, leg curl on ballia, pakarapotkuja kuminauhalla (kunnes meni poikki), pohkeita ihan perinteisesti ja vatsoja loppuun.

Joojoo kyllä mää tästä kohta nousen.

Normaalisti jalkapäivänä vatsaliikkeisiin kuuluu russian twist ja ab wheel -superit, mutta nyt jätin hartioiden takia ab wheelin pois. Russian twistissä otin myös 15kg kiekon normaalin 20kg kiekon sijaan ja tein hiiiitaasti kivan setin, jossa toistoja tuli 50-40-30-20-10. Pienet tauot välissä. Höplää teki. :)

Huomenna olisi edessä nimenomaan tuota hartiaseudun treeniä, jospas kattellaan sitä sitten huomenna. :) Tänään voisi heittää hevoslinimentit niskaan yöksi muhimaan.

10 vastausta artikkeliin ”PAM”

 • Tuollaset jumit on inhottavia :( Itellä aina välillä yläselkään jommalle kummalle puolelle iskee kauhee jumi ja kerran iski sillain et pään kääntäminenkin sattui ja ei pystynyt kunnolla kääntämäänkään. Joku ihme lukko mulla on tuol selässä…

  • Älä muuta sano! :( Mullakin on ollut välillä niin, ettei päätä pysty kääntämään. Niska-/selkävaivat on perssiistä. :/ Tsempit meille!

 • Komia rapsasu tuossa videolla. Ite sain kerran samanlaisesta lenksusta silmilleni kun sillä liikaa leikin :—D Ja toivottavasti jumi helpottaa pian! :)

  • Eiks ookki, se on kun aseen joku laukasis! Siinä saa semmosen pikkusydärin jo ihan siitä äänestä. :’) Ja ne on kyllä oikeasti vaarallisia kun katkeavat. :D Tää onneksi napsahti vastakkaiseen suuntaan. On mulla ollut sormet ja jalkapöytä ruhjeilla joskus kun on sopivissa liikkeissä ja sopivasta kohtaa napsahtanut.. :’) No, uutta nauhaa tulossa taas postissa!

 • HAH vähän repesin videolle :D kunnon pamaus! ja sun reaktio on vielä vähän sellanen jotenkin hitaammanlainen ”…hmm..?” *raksuttaa* ”umm, what just happenend..”

  ite olisin varmaa säikähtäny perseettömäksi ja lentäny pyrstölleni apuaaaa mua ammutaan!!! :’D

  • Mää mietin siinä heti, että p*rkele, tää oli vasta eka kankku ja tulloo epätasapainoa ny! :DD
   Oisko sitä jo itte niin tottunut, että noita räpsyy rikki, kun tää taisi olla joku viides tai jotain, ettei enää niin kovin pelästy. :’)

 • Hih, oon reissun takia ihan jäljessä kaikkien blogipostausten suhteen, joten siksi kommentointikin tulee vähän jälkijunassa. Mutta haittaakos tuo? ;) Noi niska-hartiajumit osaa kyllä olla ilkeitä, kun ne vaikuttaa niin moneen asiaan. Ei pysty treenaamaan ja nukkuminenkin on vaikeeta.

  Kuminauhoista tuli mieleen linkittää tämä:
  http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/ompu-extreme-fitness-band

  Toki noita samoja kuminauhoja saa siis muualtakin, mut ite olen todennut nuo hyviksi ja kestäviksi. Ne leveät/ohuet peruskumpparit paukkuu hajalle hirmu nopeasti, mutta noi kapeat/paksut on kyllä ollu hyviä! <3

  • Ei haittaa sitten laisinkaan, vaikka jälkijunassa tulee kommentteja! ;)

   Nuo kuminauhat vaikuttaa kyllä oikein kunnon peleiltä, ehkä mäkin joskus olen valmis sijoittamaan kerralla tommosen summan. :D Vaikka suhteessa nämä ei-niin-kestävät kustantaa varmaan saman verran. :/ Nämä edelliset oli kyllä ihan sekundaa! Tuntuikin ihan erilaiselle. Pitäydytään siis edes hieman kestävimmissä merkeissä. ;) Kiitos vinkistä! <3

 • Harmi, että kuminauha hajosi, mutta katsoin tuon videon kolme kertaa ja kikatin joka kerta. Toi sekunnin murto-osan reaktio ”WTF just happened” on niin paras :D

Kommentointi on suljettu.