Paketissa on

Treeniviikko on paketoitu. Tältä se näytti:

Maanantai:
Ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet

Kesto: 1:34
Keskisyke: 105
Maksimisyke: 158
Kulutus: 216kcal

+ kävely + testijuoksu täysillä

Kesto: 49min
Matka: 5km
Keskisyke: 120
Maksimisyke: 174
Kulutus: 174kcal

Tiistai:
Selkä, hauikset, vatsa

Kesto: 1:29
Keskisyke: 103
Maksimisyke: 153
Kulutus: 209kcal

Keskiviikko:
Jalat, vatsa

Kesto: 1:37
Keskisyke: 111
Maksimisyke: 157
Kulutus: 256kcal

Torstai:
Ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet

Kesto: 1:32
Keskisyke: 103
Maksimisyke: 152
Kulutus: 203kcal

Perjantai:
Selkä, hauikset, vatsa

Kesto: 1:32
Keskisyke: 102
Maksimisyke: 154
Kulutus: 203kcal

Lauantai:
Lepo

Sunnuntai:
Jalat, vatsa

Kesto: 1:27
Keskisyke: 113
Maksimisyke: 165
Kulutus: 242kcal

Aerobiset jätin pois torstailta ja perjantailta. Kävin kyllä keskustelua itseni kanssa asiasta. Mutta niskajumien vuoksi kalmankalpea naama ja miljoona asiaa hoidettavana (lue: Skotlanti), sekä sekin, että nuo ovat muutenkin niitä täysin ylimääräisiä treenejä.. Sain priorisoitua kyseisten päivien sisällön paljon paremmin. Pääpaino on kuitenkin koko ajan puntilla, kaikki muu on ylimääräistä.

Pieniä muutoksia on pitänyt tehdä ja olen halunnut tehdä jo rutiiniin. Täytyykin päivitellä ne tuonne ohjelman postaukseen myös kunhan ehdin. Muutokset ovat alatalja (kuminauhalla) pois ja tilalle kulmasoutu tangolla. Mitä siis tein aiemminkin, mutta nyt teen kahdella eri kulmalla. Toiset maksimipainoilla laajemmalla kulmalla ja toiset painolla, joka sallii asennon pysyä sievästi 90° kulmassa. Tämä on ollut vain puhtaasta halusta tehty muutos, kun ei jaksa veivata sitä kuminauhaa enää. Sillä menee toistoja kuitenkin aina 30-40 x 3.

Toinen muutos tuli jalkatreeniin. Olen tällä hetkellä vasemmasta koivesta (tai pakarasta) vähän takakireä. :D Eli yhden jalan sjmv ei sillä puolella onnistu. Otin tilalle maven. Tänään tein ensimmäistä kertaa ja sain heti mavemustelman polveen, kun ensimmäisellä toistolla tanko kolahti sen kautta alas. <3 Oli kyllä taas sellainen jalkatreeni tänään, että aika vaivalloisesti käveltiin sen jälkeen. Parasta.

Pakollinen niskapäivitys: mies kun oli siellä ulkomailla piipahtamassa, niin kahtena päivänä jäi hieronnat väliin. Niin, hurjat kaksi päivää ja minä teen melkein kuolemaa niskani kanssa. :D Asioiden jännittäminen ei varmasti auttanut asiaa (eli hartiat korvissa koko ajan), joten kalmankalpealla naamalla on menty. Oikein sellainen harmaa. Eilen kun oli kauppapäivä ja katsoin peilistä itseäni ennen lähtöä, mietin, että näytän varmaan vähintään vakavasti sairaalta ihmisten silmissä. Poskien kiukkuinen läiskiminenkään ei tuonut punaa kasvoille. :D Illan hieronnoissa on nyt löydetty uudet kivat paikat, mitä möyhimällä salpaantuu henki. Tuo epäkäslihaksen olkapäähän, siihen luun palluraan, kiinnittyvä kohta. Voi hyvää päivää, että se tekee kipeää. Joskos siitä helpottaisi, kun säännöllisesti jonkin aikaa möyhii.

Olkalisäkekö sen nimi on, mihin kiinnittyy.
Kuva Wikipedia.

Pääkään ei juuri tahdo taas toimia, kun ei veri kierrä. Tekee arjesta jonkin verran haastavampaa, varsinkin kun kaikenlaista mietittävää juuri nyt riittää. ;) Onneksi meitä on kaksi. Ja onneksi toisella on kaksi toimivaa kättä, millä voi vaikka vähän väliä möyhäistä kivikovia hartioita, ja taas hetken aikaa toimii ajatus.

Mieli on kyllä niin vahvasti uudessa kotimaassa ja siihen liittyvien asioiden järjestelyissä, etten tämän enempää saa itsestäni irti. Eiköhän siinä tärkeimmät viikosta ollutkin. Tänään kokkailin (hirvittävät määrät) kuvien kera, mutta joskos säästän sen erilliseksi postaukseksi. Nyt oisi sohvan ja Täykkäreiden aika miehen viekussa. <3

10 vastausta artikkeliin ”Paketissa on”

 • Muuttoonne liittyen utelisin sellaista asiaa, että minkä alan työpaikan miehesi sai Saksasta silloin aiemmin ja entä nyt Skotlannista? Et ole muistaakseni asiaa ainakaan tässä blogissa maininnut tai sitten olen totaalisesti asian unohtanut. Ajatus ulkomailla työskentelystä on käynyt monesti mielessäni, mutta olen ymmärtänyt ja kuullut, että kunnon töiden saaminen Suomesta käsin on tietyillä aloilla likimain mahdotonta ilman suhteita kohdemaahan ja siellä oleviin firmoihin. Jos et tahdo asiaa kertoa, niin eipä voi mitään ja ymmärrän kyllä, kun onhan kyseessä miehesi työ etkä sinä (tai hän) halua sitä täällä välttämättä mainostaa.

  • Kyl maar saa udella! :) En mä näitä asioita täällä tosiaan ole huudellut, kun ovat vähän muita kuin treeniblogiin liittyviä. :D Suomessa mieheni oli tuotannonjohtamishommissa, Saksassa moiset vaihtuivat projektien johtamishommiin. Ja Skotlannissa hän ryhtyy laatuinsinööriksi. :)

  • EPixie, Saksassa on huutava pula insinööreistä. Jos kiinnostaa työskennellä Saksassa ja osaat jonkin verran saksaa niin rohkeasti etsimään ja hakemaan töitä sieltä.

  • Olen IT-insinööri ja Saksan kielestä on hallussa vain alkeet. Ulkomailla työskentely kiinnostaisi ja kun velkaakaan ei vielä ole, niin olisi sikäli helpompi lähteä kuin vanhempana, kunhan puolisonkin työt järjestyisivät. Olen asiaa pyöritellyt mielessäni jo useamman vuoden. Onko tiedossa jokin toinenkin töiden ”kyttäyspaikka” kuin työkkärin kautta, en jaksa uskoa, että kaikkia avoimia paikkoja näkyy siellä, vai?

  • Aviomies vastaa suoraan. Saksassa on tällä hetkellä hyvät markkinat osaavalle IT-tyypille. Jos oleelliset koodikielet taittuu niin täällä työnantajat melkein taistelevat osaajista. Jotkut yritykset vähän vierastavat, jos ei osaa saksaa hyvin, mutta ei aina. Hyviä linkkejä katsella työpaikkoja:
   http://www.monster.de
   http://www.fingineers.fi/avoimet-ty%C3%B6paikat/
   http://www.thelocal.de/jobs/

   Sitten tietty Linkedin on hyvä myös työpaikkojen hakuun tosin Saksassa Xing on suositumpi, mutta en tiedä sen käyttämisestä, kun en ole kokeillut.

   On myös näitä rekryfirmoja, kuten tämä:
   http://valbonne-consulting.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=70

   Isot kansainväliset firmat hakevat myös, joten tutkaile esimerkiksi: BMW, Audi, Elektrobit, Continental jne.

  • Kiitoksia kovasti! Täytyy katsoa noita sivuja ja jos sopiva paikka löytyy, niin uskaltaa vielä hakeakin :)

 • Sattuipas, minäkin otin juuri kulmasoudun tangolla ohjelmaan. Tosin olosuhteiden pakosta, kun ylätalja jostain syystä vihloo nyt olkapäähän. Kyllä oli forkut pumpissa ekan kulmasoudun jälkeen! Ikinä en ole nähnyt niitä niin pinkeinä :D. Ei kyllä mikään lempiliike ole näin parin kerran jälkeen vielä todellakaan..

  • :D Kyllä tuntuu loistoliikkeeltä (eli tehokkaalta). Kulmasoutua oon tehnyt varmaan niin kauan kun olen treenaillut, mutta käsipainolla. Se alkoi kyllästyttää näin jokusen vuoden jälkeen ja nappasin tangosta kiinni, ja on ihan erilainen fiilis kyllä! :’)

Kommentointi on suljettu.