Omnomnom

Pienoisten aikataulujuttujen vuoksi saatte pääasiassa kuvia kattella meidän päivän syömisistä. Enkä kyllä tiedä mitä uutta näistä sanoisikaan, kun samaa loistosapuskaa se on joka kerta tuolla intialaisessa. <3 Kyllä soopaa puhuvat kaikki jotka sanovat, että terveellinen ei voi maistua hyvältä. Soopaa, nii. Ettäs tiedätte. Hyvää on terveellinen ruoka sekä ulkona syödessä kuin kotonakin tehtynä.

Minä söin tällä kertaa pinaattisen peruna-annoksen (palak aloo) ja sieniriisiä. Lisänä valkosipulista naania ja muut lisukkeet, salaatit ja semmoset. Mies otti jo tutuksi tulleen annoksen, jossa on vähän kaikkea. Molemmat nautiskeltiin vatsat täyteen ja jäi taas huomiseksi. Kerran ollaan syöty kaikki samantien ja ihmettelen kyllä sitä mihin se on mahtunut, kun noita on oikeasti paljon. Siinä on ruokaa kolme isoa ruokalautasellista. Plus kokonainen naan. No sillon joskus oli varmaan jättinälkä.
Huomenna on miehellä juoksukisaa ja mulla viikon viimeinen kevyt treeni. Huomenna on myös viikkokatsauksen vuoro, joten sen merkeissä palaillaan. Nautinnollista viikonlopun jatkoa!

2 vastausta artikkeliin ”Omnomnom”

  • En ymmärrä kans sitä, että terveellinen ruoka ei olis hyvää. Se on todella hyvää.

    Mää en oo ikinä ostanut intialaista mistään valmiina, tehnyt vaan itte ja on aina ollut tosi hyvää.
    Tampereella on kyllä joku intialainen ravintola ellei jo useampi, että vois ihan hyvin hakea sieltä sapuskaa kotio.

    • Niin onki, eikä tarkoita pelkkää salaatin mussutusta niin kuin moni kuvittelee. Tää paikka on ollut kyllä niin hieno löytö, en usko että missään maailmassa meille tulee vastaan toista paikkaa, jossa tehdään terveellistä intialaista ruokaa. Melkein voisi pelkästään tuon takia jäädä tänne asumaan. :D

Kommentointi on suljettu.