Oksat pois!

Oli meinaan semmonen selkä-/habatreeni tänään. Wou! En kertakaikkiaan malttanut lopettaa. Olo oli kuin Star of the Universella:

RRRAAUUU (joo mä tiiän, hirveän ruma pose :D :D)

Nyt huomaa ehkä enempien plussien vaikutuksen (muuallakin kuin vaa’alla..), kun tuntuu jokaiseen treeniin ja liikkeeseen saavan nostella noita painoja. Ja energia ei lopu sitten millään! Tänään oli ihan huippufiilikset, kun treeni kulki ihan itselleen eteenpäin. Mitä siinä sitten himmailemaan samoilla painoilla, eikun menoksi. Ja enemmän, enemmän, pidempään!

Selkäliikkeellä aloitin ja ensimmäisten tangolla suoritettavien kulmasoututoistojen jälkeen piti lisätä painoa 2,5 kiloa, jotta toistomäärät tipahti. Toisissa moisissa (pienemmällä kulmalla) sama juttu, kun kerran vauhtiin oli päästy. Keskitetyn haban kanssa oon vähän paininut viime aikoina, kun mun jakkaraviritelmä ei ole enää niin loistava viritelmä, kun on painot nousseet. Siinä on kyynerpäälle niin pieni alue, missä sen pitäisi pysyä, eikä se enää pysy, kun pitää nostaa suurempaa painoa. Sittenhän sen keksin, että meillä on tuo punttipenkki. Mies valaisi minua, että toisen puolen siitä saa vaikka pystyyn asti, ja siitä sitten hakemaan sopivaa kulmaa ja kappas, nyt oli kunnon tuki ja asento!

Tässä tehdään tosin jo ylimääräisiä pienellä painolla.
No innostuinko tuosta? No innostuin! Oli hemmetin kivaa tehdä ihan kunnolla tuettuna. Viisitoista kiloa mutkatangolla nousi 10-15-10 kertaa. En tiiä miksi keskimmäisellä meni viisitoista. :D Kokeilin vielä neljättä sarjaa 17,5 kilolla ja sillä nousi loppuun vielä yksi. :D
Tangossa oli selkätreenin jäljiltä 26,9 kiloa ja mitä sitä sitten pois ottamaan, siitä vaan veivaamaan. Vähemmän kaunista se taas oli, mutta meni 8-8-6. Ja extrana loppuun painot pois ja pelkkä tanko, jolla 12 toistoa.
En mää sitä syö. Älkää välittäkö mun tukasta. Se on pystyssä. Kiitti.
Normihauiskääntöihin (käsipainolla) kaiken tämän jälkeen ei riittänyt niin hirveästi puhtia että oisin painoja nostanut. Tein siis 12 kilolla 12 toistoa, vähän pois ja kympillä fiilistelin puhtaammin 15-12. Ja vielä extraa loppuun, kun keho ei ollut väsynyt vaikka habat oisikin olleet! Pienet painot käteen, kuusi kiloa ja keskitettyä taas sen penkin avulla, kymmenen per käsi. Haba huusi hoosiannaa! Mutta ei siinä vielä kaikki – mutkatanko (10kg) käsiin ja keskitettyä sillä penkin avulla VIELÄ KOLME KERTAA KAKSIKYMMENTÄ. Sitten sai riittää. Maailman parhautta. Luonnollisestikin odotan, että huomenna on jättihabat kasvaneet.
Aikaa kulutin tietystikin normaalia pidempään, eli 1:45 siinä meni. Yeah, baby! Huomenna lepoa. Habakasta viikonloppua ihmisille toivotan!

23 vastausta artikkeliin ”Oksat pois!”

  • Se on pumppipönötys! Kelpais kyllä mullekin. :D Joku päivä se on tommonen ilman pumppia ja sitten se on valmis. :D

  • Säästetäänkin ne sanat kuule vaikka sitten siihen kun se on tota luokkaa ihan oikeesti eikä vaan pumpissa. :’) Hih, mutta kiitos nyt kuiteskin! :D

  • Niiiiiiin ja semmonen piti vielä todeta, että kyllä mä oon sun haban kuva silmissä näitä väännellyt viime aikoina. :D Meidän taloudessa on aika usein viime aikoina todettu, että ’kato nyt sitä Annaakin, sillä on haba kasvanut ihan älyttömästi!!’. Ettäs tiiät, kyllä mäkin sua aattelen tuolla kun treenailen. :’D

  • No nyt tosiaan syödään, sen verta plussia että täähän menee jo bulkista. :D Paahdetaan nyt näillä plussilla täysillä tuonne muuttoon asti ja annetaan painon nousta, kun siinä muuttomatkalla tuleekin semmonen kahden päivän dieetti :D Tiedän että ylimääräiset karisee, kun popsii vaan eväitä. Sellasia, mitä ei tartte kylmässä pitää. Eli protskupatukoita ja hedelmiä. Jiihaa. :’D Hyväkin siis kerätä vähän jotain tiputettavaa, ettei lihakset katoa! ;)

 • Tuetuilla hauiskäännöillä saa kyllä iiiihanan poltteen ja muutenkin paljon enemmän irti :)

  täällä kans yks ihailee tuota habanderia!!

  • Kyllä vaan! Mun jakkaraviritelmä on ollut hyvin tuettu tähän mennessä, mutta tuo viimeisin (13kg) käsipaino on ollut liian raskas, että pysyisi se kyynerpää kohdillaan omassa kolossansa. No nyt pysyy kädet nätisti tuossa! :)

   Kiitti! ;)

 • Muistelen joskus jostain lukeneeni, että jos työsarjoissa toinen sarja tuntuu sujuvan helpommin, lihas ei ole ollut aloittaessa tarpeeksi lämmitelty. Käytännössä itse vatkaan sellaisia herättelylämmittelyjä puolet työsarjan painosta ja toistomäärästä, tarkoitus ei ole väsyttää lihasta, vain antaa hermostolle vähän muistutusta, että jotakin tällaista kovempaa on ihan just edessä :)

  Ja haba, mahtavaa!

  • Kyllähän tuo selittäisi tuon. Varsinkin kun oli ensimmäinen habaliike treeniin. En kyllä muista että oisi vastaavaa ennen tapahtunut. Olisiko kerran ojentajissa ennen tullut tokalla enempi kuin ekalla. Joskus on viimeisellä mennyt kaikista eniten, ja sehän nyt on vähän väärinperin. :D

   Habareppanassa alkaa tässä nyt tuntua tuota eilistä treeniä. :’) Kiitos!

 • Hauistreeni on mun lemppari! Eikä vähiten siksi, että siinä tuntuu saavan nopeiten tuloksia (patti tuntuu silmissä kasvavan ja painot+toistot joka kerta enemmän kuin edellisellä). Viime aikoina oon erityisesti tykännyt drag curl -liikkeestä, josta saan ihan käsittämättömän pumpin haukkareihin.

  • Mä niin kokeilen tuota drag curlia seuraavaksi! Äkkigoogletuksella hirveästi suosittelevat muuallakin. :)

 • Oikein habokasta viikonloppua sinnekkin! Ihanaa että energiaa löytyy ja voimia näköjään sitäkin enempi. Anna tänne niitä vähän ;)

  • Kiitoooss! Täällä habat vähän itkee ja energiaa ei just nyt ainakaan niistä piisaa muille(kaan) :D Katsellaan huomisen jalkatreenin energialatausta, josko siitä sitten piisaisi sinne päin huiskittavaksi! ;)

 • Iso hauis kylläkin, olkapäähän lisää kokoa vielä niin hauis ei vie koko kättä, mulla taas olkapäät kasvaa, mutta hauis ei :D

  • Olkapään kasvatus on menossa! :D Mulla vähän hankalia nuo olkapääliikkeet, kun triggerit vihlottaa niihin ikävästi. Vasta aika hiljattain saanut viparit mukaan menoon, siihen asti mentiinkin pelkällä pystypunnerruksella. Joskos ne sieltä vähän kasvaisi pian ennen kuin hauis on imassu koko käden :’D

  • Pystypunnerrus on kyllä oiva liike, suurta painoa vaan liikenteesee niin kyllä se siitä kasvaa. Hauis imaissut koko käden- repesin :)

  • Kyllä vaan! Painot onkin olleet kivasti nousussa. Tuossa en kyllä itseäni helpolla päästä! Eiköhän se siitä pian pitäisi sitten näkyä muuallakin kuin treenivihon kirjauksissa! :’)

 • No huh, en tulis nakkiputkalla haastamaan kädenvääntöön :) Löysin tämän sun blogin, kun sitä ehdotettiin oman blogini Suomen parhaat treeniblogit -listalle. Lista on nyt vakkarina blogin oikeassa sivupalkissa ja löytyypi täältä: http://www.lily.fi/palsta/ninan-verkkareissa. //Nina, verkkareista

  • Heh, kiitti! :’) Ja mahtavaa, kiitos linkistä, tutustun ja könyän ehdottomasti myös kyseisen listan läpi!

Kommentointi on suljettu.