Nyt on poikki

Huhuh. Tänään olen tehnyt:

– Herännyt viideltä.
– Ojentaja-/olkapää-/vatsa-/kylkitreenin.
– Huristellut crossarilla 40min.
– Peseytynyt, laittanut tukan ja meikannut.
– Kokannut ja syönyt.
– Käynyt kaupassa. Neljässä kaupassa.
– Kokannut lisää, kasvissoppaa ja kasvispataa, jotta riittää syömistä muutamaksi päiväksi.
– Pyyhkinyt pölyjä ja kuurannut pintoja.
– Laittanut vieraille pedin valmiiksi.
– Putsannut kissan hiekkalaatikon.
– Imuroinut tunnin.
– Pessyt lattioita puoli tuntia.

Nyt kello on puoli kymmenen, ja olen hei aika naatti. Vasta sain lattiat pestyä!

Huomenna aamulla ehtii vielä tekemään treenin, kun viideltä noustaan taas. Appivanhemmat saapunevat aikaisintaan puolen päivän nurkilla. Tämä johtaakin sitten jonkin asteiseen hetkelliseen blogihiljaisuuteen, joskin kommentteihin vastailen ainakin kerran päivässä. Ovat yökylässä meillä tiistaihin asti. Eli treenitaukoa tulee myös tiistaihin asti. Keskiviikkona (miehen synttäripäivänä <3) back in business taas. Sunnuntaina tai maanantaina viimeistään postailen treeniviikkosaldon tänne, jos sen aikaisemmin ei kuulu mitään.

Ensimmäistä kertaa poolo päällä tänä syksynä.

Jonkin verran on taas tapahtumaa suunniteltu näille päiville kun ovat täällä. Sisältää mm. Bayern Münchenin pelin lauantaina, Kotkanpesää mennään mahdollisesti ihmettelemään ja Metzingenin Outlet City pitää koluta taas läpi. Tästä viimeisestä olen kyllä ehkä eniten innoissani. :D Viime kerralla siellä kävi näin. Niin, ja viime kerralla kun oli vieraita, kävi näin:

Könyän tässä pikkutauolla kaikki seuraamani blogipäivitykset kyllä ihan kiukulla läpi, vaikka siihen menisi illalla tunteja. Miten niitä voi jättää väliin? Mä en ole kertaakaan pystynyt! :D Lukeeko kukaan muu aina kaikki?!

Pää ei enempää toimi (ja vatsa huutaa jo iltapalarahkaa), joten pikkuheipat nyt kaikille. Perjantaina olen vielä aktiivisesti kuulolla koko aamupäivän. Sitten en enää tiedä mitä tapahtuu. :D Sanotaan vielä hyvät viikonloput tähän kohtaan ja Monnalle hirveästi synttärionnea lauantaille! <3

Heippa heiiii..

10 vastausta artikkeliin ”Nyt on poikki”

 • Vielä ehtis Oktoberfesteille ;) Tosin se tungos ja kaikki muu hypetys on kyllä ihan yliarvostettua… ainakin viime vuonna ilma oli suorastaan helteinen, joten oli mukava kuljeskella alueella ja ihmetellä. Telttakännit voi todellakin jättää väliin! :D

  Terkkuja kaatosateisesta Turusta!

  • Haha, täytyy sanoa että näin absolutistille ja ihmiskammoiselle ei epämiellyttävämpää tapahtumaa varmaan voisi olla! :’D

   Kiitos terkuista! Takaisin semmoisia sumuisesta Etelä-Saksan maaseudulta!

 • Noi siun absit ja mentaliteetti on sit niiku loistavia motivaattoreita tällaiselle aloittelevalle puntin nostajalle. Kiitos siis siitä, jään seurailee! : )

 • Oi ihana!! <3 Kiitos paaaaljon!! <3 Oot niin ihana <3 Ja vitsi miten makeet noi hiukset!!! HALI!!!

  • Hihihii, ole hyvääää! <3 <3 Mä kanssa tykkään tästä tukasta tosi kovin, on eri värinen eri valossa! Haleja ja rutistuksiaaaa!!

Kommentointi on suljettu.