No se peppu!

Mun ei ollut tarkoitus tänään postata mitään, mutta muutin hetki sitten mieleni. Nimittäin tänään laitoin päivän selkähabatreenissä jalkaani pöksyt, joita olen käyttänyt viimeksi joskus kuukausia sitten. Ei tule käytettyä, koska ne on niin reilun kokoiset. Ne on kuitenkin lämpimät, on sellaista collegemateriaalia ja koska tänään vilutti vähän, niin päätin laittaa jalkaan. Ihmetys oli suuri, kun ei ne repsottaneetkaan! o.O Nehän jopa istuivat. Tämä on ensimmäinen kerta näiden pöksyjen kanssa, jotka mulla on olleet muutaman vuoden. Muistin, että mulla on blogissa jossain olemassa samoista pöksyistä kuva, joissa esittelen sitä, miten suuret ne on mulle. Huhhuh. Kyllä mulla venähti hymy korviin ja kikatin! P*rkele, mulla on ENSIMMÄISTÄ KERTAA ELÄMÄSSÄNI PYLLY!!

Huhtikuu – Marraskuu

En ole kyllä hetkeen ollut mistään ihan näin iloinen ja innoissani. :D Siis mulla ei ollut pyllyä edes silloin kun olin muuten tuhdimmassa kunnossa jokunen vuosi sitten. Tää on mun elämäni ensimmäinen pylly ja hemmetti, että mä tykkään siitä! Lisää kyykkyjä! Perstalkoot rulaa!!

41 vastausta artikkeliin ”No se peppu!”

Kommentointi on suljettu.