No ny!

Kesto: 1:32 Keskisyke: 144 Maksimisyke: 178 Kulutus: 389kcal

Hell yeah! Tämmösellä keskisykkeellä olekaan ihan hetkeen painettu.. Ikinä!? Ja ihan mukavat maksimit! Kyseessä siis lauantain jalka-/vatsatreeni, mikä hoidettiin alta pois ennätysaikaisin! Heräsin kuudelta ja ennen kahdeksaa olin treenin parissa. Alla aamupala ja -kahvi. Normaalisti menee 3-4 tuntia heräämisestä ennen treeniä, koska tahdon syödä siinä välissä jotain. Koska tulee nälkä. Ja sitten pitää ootella hetki, että voi aloitella, ettei se sapuska nouse ylös kesken treenin. Tänään ei tehnyt mieli odotella yhtään mitään, tahdoin treenata.

Eilinen oli ihan kamala päivä. Aamulla vaaka ei suostunut yhteistyöhön eikä ole mitään havaintoa mitä painoin. Edellispäivän seitsemän kipupilleriä väsytti eilen niin kovin, että tuntui kuin olisi ollut kuumetta ainakin miljoona astetta (eikä ollut yhtään). Olin niin lopen uupunut, että vaikka alla oli hyvät yöunet, kelvollisen mittaisetkin (yli seitsemän tuntia), päädyin ottamaan päikkärit. Joita en ota ikinä. Nukuin yli kaksi tuntia ja heräsin silloinkin puhelimen ilmoitettua saapuneesta sähköpostista. Olin tosi, tosi poikki. Niin juu, ja rikotin meidän vessanpytynkin siinä aamupäivällä. Semmosta pientä. :’D Sanomattakin selvää, että vaihdoin lepopäivän eiliselle ja treenipäivän tälle päivälle. Onneksi, sillä tänään oli tosiaan puhtia! Hiki oli valtaisa, ja kattokaa mitä tein treenihuoneen ikkunalle:

Moista ei ole kyllä koskaan ennen tapahtunut. :D Mutta en ole kyllä tosiaan näin kovin hikoillutkaan ennen! Jos olisi ollut joku muu kuin musta toppi päällä, olisitte saaneet nähdä hikilänttejä vaatteilla. Kiittäkää siis onneanne, että oli musta toppi! Mutta iloksenne todistan hikimäärän treeninaikaisella tukalla, mikä sekään ei ole ennen taipunut moisiin kampauksiin (:D):

Laitoin taas kuvakäsittelytaitoni sauhuamaan! :D :D

Pää oli ihan märkä! Vaatteet oli ihan märät! Ikkuna oli ihan märkä! Koko huone oli varmaan ihan märkä! No mitä mä sitten treeniksi oikein tein?!

Lämmittelyksi crossailua 5min

Superina:
Takareidet kuminauhalla 35-30-30
+ Syvä kyykky 34,4kg 15 39,4kg 8-8

Yhden jalan tuettu syvä kyykky ilman painoa 3×20/puoli
(joiden välissä) Pakarapotku kuminauhalla 3×30/puoli

Hoover +20kg 2min
Hoover ilman painoa 2x2min

Superina:
Russian Twist vatsalihaspenkillä 20kg 2×40
+ Voimapyörä 2×20

Kyykyssä oli tarkoitus olla tuo 39,4kg heti alusta lähtien, mutta en taas osannut laskea. :D Ihmettelinkin, miten oli niin kevyt, mutta äkkiä sen taas tajusin, että jäi jotain oleellista lisäämättä tankoon. Yhden jalan kyykyt ja pakarapotkut oli tarkoitus tehdä superina, mutta olihan mahdoton kun ensimmäisten jälkeen syke paukutti 178 ja oksetti ja taju oli lähteä, oli pakko pitää tauko ja odottaa edes, että se syke laskee jonnekin 150 tienoille! Että mä vihaan noita yhdellä jalalla tehtäviä liikkeitä. Ne on vaan niin rankkoja. Siksi niitä tekeekin.. Se on hyvä merkki, kun ensimmäisten jälkeen pelotti tehdä seuraavia, siitä tuli niin huono olo. :’)
Lopun vatsasuperit oli kanssa aika makoisia, ei enää voimapyörällä rullattu ihan normaaleita määriä! Tämä treeni oli aikalailla ihan puhdasta rakkautta. Olin aivan rikkipoikkikuollut tuon jälkeen, nälkäinen kuin hevonen ja hikinen kuin (hikinen) possu. Palkkariksi soijajogurttia lisukkeilla ja nälkääni ahmaisin sen niin nopsaan että enempi se meinasi tulla ylös kuin tahtoi mennä alas. Ah, tästä mä tykkään!
Päivän muut tapahtumat eivät sitten jälleen onnistuneet niin kuin pitäisi ja PMS kiittää. Ehkä jossain toisessa elämässä sitten kaikki menee niin kuin pitääkin. :D Mutta onneksi edes treeni sujui!
PMS -hirmu laittaa loppuun ihan kiusaksenne yhden sensuroimattoman kasarihikitukkakuvan myös. Siinä teille lauantaita, olkaa hyvät.

6 vastausta artikkeliin ”No ny!”

  • Jos koittaisit saada töitä vaikka muotilehden kuvankäsittelijänä? Ottaisivat varmasti, kun liität nämä CV:hen ;DD

    Ihan mahtia treeniä sulla! Voi kun itse pääsisin flunssailusta, niin pääsisi treenaamaan taas!

    • Ai mutta perskules, siitäpä ura urkenisi! Miten mä en ole itse tuota keksinyt!? :D

      Sen verran mahtitreeni oli eilen että nyt sattuu ja kävelen hassusti. :’) Paljon paranemisia sinne!! Tylsä flunssa semmoinen. :/

  • Todella hyvän kuulonen treeni taas! Ja hemmetti että ikkunatkin on ollu märkänä. :D

Kommentointi on suljettu.