NETTIYHTEYS! I’m back!

Jiihaa! Netti ruksahti tänään päälle. Oih ja voih! Seuraa siis sekalainen postaus viikon aikaisista treeniin ja muuhun sen ympärille liittyvistä tapahtumista. Samalla tietysti viime viikon treenikatsaus. Aloitetaan sillä. Maanantai ja tiistai meni aamusta iltaan muuttojuttujen parissa, jotka uuvuttivat niin, että keskiviikkona kroppa huusi sohvaa. Pelkkää sohvaa. Jätin avoimeksi iltatreenin mahdollisuuden, mutta se meni siinä, kun sähköt lähti ja ruokakuviot ja kaikki muut (lämmitys, valot..) meni sen myötä ihan uusiksi. Treenit kylmässä huoneessa kynttilänvalossa olisi tietysti ollut jotain ihan uutta. :’) Mutta lepoa kaipasi tosiaan ja sitä sai! Torstaina takaisin treenien pariin.

Torstai: Ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:30, keskisyke: 105, max: 146, 217 kcal.
+ 30min crossailua, keskisyke: 131, max: 145, 145kcal

Perjantai: Selkä, hauikset. Kesto: 1:40, keskisyke: 102, max: 153, 225 kcal.
+ 30min crossailua, keskisyke: 126, max: 142, 135 kcal.

Launtai: Lepo.

Sunnuntai: Jalat, vatsa. Kesto: 1:41, keskisyke: 124, max: 167, 324 kcal.

Mennyt viikko oli myös keventelyviikko. Paino tipahti puoli kiloa. Ja tietysti ihan väärästä paikasta, eli taisi kokonaisuudessaan lähteä yläkropasta. :( Sykevyö tipahtaa taas päältä. Se oli jonkin aikaa sopiva. Alakropasta ja vatsasta ei lähtenyt kyllä yhtään grammaa. :D Energiat on olleet paljon alempana kuin plussilla oli, vaikka en tälläkään kertaa varsinaisesti miinuksilla ollut. Karsin ne plussat pois ja crossailu pääsi mukaan. Tämä energianlasku on ollut vähän turhauttavaa kun taustalla on ollut niin hyviä treenejä niin pitkään, joissa vain jaksaa ja jaksaa ja tekee ekstraa vaikka kuinka paljon ihan silkasta ilosta! Nyt on tehnyt sen mitä pitää tehdä eikä juuri ylimääräiseen ole riittänyt energiaa. Ensin ajattelin, että jatkan toisenkin viikon ja pudotan toisenkin puoli kiloa, jos se jo lähtisi alakropasta. Mutta kun energiat on noin alhaalla, enkä tykkää siitäkään. Mutta sitten taas peilikuva ei miellytä. Ei alakropan pehmeys eikä yläkropan kapeutuminen. Energiatason vuoksi tekisi mieli syödä plussia ja treenata niin perkuleesti, mutta olo omassa kropassa ei sitten taas ole maailman parhain kun peiliin katsoo ja tekisi mieli kevennellä. Olen tämän asian kanssa taistellut mielessäni jo muutaman päivän ja joka toinen tunti olen eri mieltä. :’) Siksi olen nyt välivaiheessa ja syön kun on nälkä, mutta katson vähän mitä syön (joka ruokaan ei tarvitse auringonkukansiemeniä kourakaupalla eikä kuivattuja luumuja tarvitse popsia pitkin päivää). Onneksi olen usein nälkäinen syömisten määrästä riippumatta, joten todennäköisesti energiatasot nousee kohisten! :D Jos paino nousee, se on ok, jos paino laskee vielä, sekin on ok. Ylimääräistä on, mutta ylimääräistä energiaa ei. Molempi siis parempi. Olen kykenemätön päättämään näistä kahdesta, joten tein päätöksen niiden välistä. Ainakin toistaiseksi. :D

Treenihuoneessa on hyvä valo! Ei erota rasvaa vatsalta juurikaan. ;)

Eilen pääsi kyykkäilemään ensimmäistä kertaa kuukauteen ja tänään se tuntuu! Painot pyörii samoissa kuin silloin. Eli jumppapallo seinää vasten kyykytellessä ei yllättäen ole jalkalihakset kehittyneet juurikaan.. :’D Mutta ainakaan ei ole takapakkia menty, niin lihaskuntoa on sillä ylläpidetty hienosti.

Triggerit ovatkin sitten suuttuneet ihan todenteolla. Oikea puoli särkee aivan jumalattomasti ja oikea käsi on välillä poissa pelistä. Aamuisin olkavartta ei voi liikuttaa juuri ollenkaan. Öisin on kipuja. Ehkä syynä on se, että kolme viikkoa nukkui jousipatjalla ja nyt on päässyt taas tempurille. Meni triggeritkin ihan sekaisin. :( On hierottu ja painettu niitä nyt viime päivät erityishuomiolla. Ja Heidi huutaa! Toivottavasti pian helpottavat taas, on suorastaan s**tanallista kipua. Tänään on ollut huonoimmillaan viime päivistä ja olkapäätreenissä jäi sivuviparit pois, joita olen tehnyt sekä kädet suorina että kädet 90° kulmassa. Etuviparit saa tehtyä mutkatangolla. Pelkällä mutkatangolla. Painon lisäys tekee kipeää. Pystypunnerrus tangolla ei satu ja sitä teinkin sitten ekstroja paikatakseni vähän puuttuvia liikkeitä.

Crossailu on ollut kivaa taas. Piakkoin pitää mennä tutkimaan kävelyreitit lähistöltä. On tuossa yksi vuorikin, minkä voisi vallottaa. :) Siellä tullee varmaan vaelleltua jonkin verran.

Questin patukoiden muuttuneesta koostumuksesta oli puhetta aiemmin. Heillä ei ole ainakaan resepti muuttunut. Ootellaan vielä tietoa, jos on valmistusprosessissa jotain muutosta. Tässä välissä tuo muuttunut koostumus on jo hyväksytty ja rakastuttu taas uudelleen. :’) Lisäksi keksittiin kokeilla laittaa patukat jääkaappiin ja syödä niitä suoraan jääkaappikylminä – ja nyt ei syödä enää mitään makua huoneenlämpöisenä. :D Suosittelen kokeilemaan!

Olikohan siinä tärkeimmät sekalaiset kuulumiset? Seuraavaksi pitää kirjoitella toiseenkin blogiin skottikuulumisia, vastailla teidän kaikkiin kommentteihinne, selata teidänkin blogit läpi.. Niin ja vissiin on uusi vuosikin! Kolmas perättäinen vuodenvaihde eri maassa. Huikeeta! Viime vuonna vollotin ja katselin raketteja, tänä vuonna en ajatellut ihan niin tehdä. :D Hyvät uudet vuodet kaikille! Saa kertoa kuulumisia kommenttikenttään, kaikkia blogitekstejä kun mun on mahdoton lukea läpi. Toivottavasti kaikilla meni joulukin mukavasti. Vai menikö?

20 vastausta artikkeliin ”NETTIYHTEYS! I’m back!”

 • Jos mä oisi sinä, niin vetäisin plussilla hyvillä mielin ja keräisin sitä lihasta. Pari kk ennen kesää sitten vedät kiritelyn ja olet ihan sairaan hyvässä kuosissa kesällä. :) Joskin olet mun mielestä jo nyt äärettömän hyvässä kuosissa” Ihan täydellisessä mun silmääni!

  Mulla meni kaikki persilleen loppuvuodesta ja otin nyt järeät aseet käyttöön. Toivottavasti oon joskus tuossa kuosissa kuin sinä. :) Uudet kuulumiset löytyy täältä: ihanniinkutosissaan.blogspot.fi

  Hyvää uutta vuotta!

  • No arvaa olenko tätäkin vaihtoehtoa pohtinut. :P Ei kykene vielä päättämään. Jossain kohtaa kyllästyn joko peilikuvaan tai energianpuutteeseen. Sitten se päätös syntyy. Toivottavasti. :D Ja kiitos! :’)

   Mä niin liityn uuteenkiin blogiisi! Tsemppiä!

   Hyviä uusia vuosia sinnekin!

 • Ihan huippista, että teidän netti toimii! Nyt on yksi suuri tyhjiö paikattu, kun pääsee taas siun tekstejä lukemaan :)

  Mie oon ihan varma, että sie jos kuka tunnet kroppasi niin hyvin, että löydät kyllä taas hetimiten itsellesi sopivan tyylin, jolla saat kroppasi koostumuksen ja tasapainon kohdilleen! Rakettitieteilijä, vaikka et sitä blogisi osoitteessa myönnäkään ;)

  • Oli kyllä tosi orpo olla kun ei niin pitkään päässyt kirjoittelemaan. :O Mukavaa täyttää tyhjiö! :’) <3

   Mä toivon, että pian kykenen rakettitieteilijänä tekemään päätöksen johonkin suuntaan. :P Hih!

 • Kulkeekin teillä noi treenivehkeet mukana aina maasta toiseen? Olis jännä nähdä olisko itsellä motivaatiota treenata aina himassa… Todennäköisesti olis! Musta on mahtavaa miten hyvin sä tosiaan tunnet oman kroppasi, samaa ei voi sanoa minusta. Ehkä vasta viime aikoina oon päässyt sisälle tän laitoksen sielunelämään. Siitä saa kiittää sitä etten ole enää kenenkään valmennuksessa niin kuin olen ollut monet vuodet. Nyt on pakko opetella tuntemaan itsensä ja elimistön toiminta :)

  Sen mä olen huomannut että herkuttelu ei sovi mulle, kroppa imee kaiken itseensä ja menee ihan sekaisin sokerista ja muusta paskasta. Täytyy keksiä jotain muuta jos haluaa herkutella. Asenteesta sekin on kiinni..

  Kiva kun olet taas linjoilla!

  • Hyvin ovat mukana liikkuneet :D Siinä ne menee samassa kuin muutkin huonekalut. :) Kyllä mullakin on vielä opiskelu kesken oman kropan suhteen, mutta kyllä sitä vähän väliä oppii jotain uutta. Se varmasti auttaa, kun ei ole joku vieressä neuvomassa ja toimimassa aivoina näissä asioissa!

   Ei sopinut mullekaan aikoinaan herkuttelu. Etenkin rasvaisempi ruoka sai sydämen sekaisin, vatsan toiminnan lisäksi.. Kertoo mulle, ettei keho sellaista tahdo, kun ei sitä kykene käsittelemään ilman, että koko kroppa menee kaaokseen. Ja sokerit heittää hirveän pöhön päälle, joten eipä niitäkään tule käytettyä. Muuta kuin hedelmistä ja marjoista. :)

   Ja on kyllä kiva olla taas linjoilla! :)

 • Jeejee tervetuloa takaisin! Täällä jo ihmeteltiinkin, että missä niitä sikspäkki kuvia oikein viipyy.. ;)

  Onnellista uuttavuotta sinne päin maailmaa Heidi! =)

  • Ehkä pelottavinta IKINÄ, mutta mä tässä kävin juuri mielessäni, että mitäs blogeja pitää selailla ja justiinsa hoksasin, että sun blogi pitää vilkaista vielä ainakin… JA SITTEN TULI SÄHKÖPOSTI, ETTÄ OLET KOMMENTOINUT MUN BLOGIA. Apuaaaahhh.. :D

   Kiitos jeejee! Ja mahtavaa uutta vuotta sinnekin! :)

 • Miks et kokeilis vetää normaalisti jonkin aikaa? Ei plussilla tai miinuksilla :) Mites muuten on pärähtänyt elämä käyntiin skotlannissa? :)

  • Koska se tarkoittaisi jäämistä tähän.. Ja tässä on huonoin olla. Lisäksi olin tosiaan suunnilleen ylläpitokaloreilla usean kuukauden ja kehitys on silloin hidasta, tietystikin. Voin siis joko jatkaa plussia ja kehittyä, tai tipauttaa ensin pois nämä ja olla energiaton ja jatkaa sitten ylläpidolla tai plussilla taas. En tiiä vielä. Keho sai siksi vallan tässä asiassa ja syön kun on nälkä. Jotenkin epäilen, että plussia se sitten on.. :’D

   Kiitos kysymästä, täällä menee oikein kivasti! Meidän Skotlanti -kuulumisia voi seurailla täällä: http://toluckytown.blogspot.co.uk

 • Kiitti kiitti kiittiiiii! Motivaatiota on taas jatkaa terveellistä elämää myöskin vuonna 2013 :) huomenna salille, mä vannon.

 • Ihanaa Uutta vuotta Heidi! <3 Ja ihanaa kun olet taas takaisin blogimaailmassa! :)

 • Itse pitäisin maltilliset plussat ja pidentäisin crossailua hieman. Näin siis, jos kyseessä olisi oma kroppani. Sitähän en voi tietää, kuinka sun kroppasi ja energiatasosi reagoivat.

  Mä oon huomannut, että jos karsin syömisistä vähääkään, niin energiatasot laskee kuin lehmän häntä. Eli jos haluan kiristellä (etenkin alakroppaa) niin lisään rauhallista aerobista, se ei laske mun energiatasoja, vaikka jonain päivänä menisikin kalorit miinuksen puolelle aerobisen runsaudesta johtuen, kunhan on kuitenkin tullut syötyä runsaasti ja hyvin.
  Intervallitreeneillähän saisi tietty rasvaa tiristettyä nopeammin (ja tutkimusten mukaan säästää lihaksia paremmin), mutta se myös syö mulla energiatasoja, mistä en diggaa. Sitten kärsii punttien nostelu ja kroppa vaatii liian suuria pluskaloreita jaksaakseen.
  Näin meitsin kropalla, siis :)

  Tsemppiä oman balanssin löytämiseen!

  Niin ja tietty: good to have you back :)

  -A

  • Mutta kun mä en tiedä tahdonko mä että paino nousee vai että laskeeko se :D Päätöksiä, päätöksiä.. Kroppa on ainakin huutanut ruokaa ja olen syönyt. Aika varmasti plussia. :’)

   Aika lailla allekirjoittaisin tuon kaiken mun kropalla tapahtuvaksi myös. Noinhan se menee ja näin minäkin tekisin. Siksi en tälläkään kertaa mennyt miinuksille vaan napsaisin niitä plussia jonkin verran pois ja otin crossailun mukaan. Sillä putosi paino. Viikon mun piti sitä tehdä ja nyt en enää sitten tiedä mitä tehdä. Joten minä syön kun on nälkä ja usein on nälkä :D

   Kiitti tsempeistä! And it’s good to be back ;)

 • Ihanaa, että nettiyhteytenne toimii. On tässä välissä ehtinytkin jo AIKA monta kertaa käydä vilkaisemassa, että jokos olis tullu uusia kirjoituksia. Ja kommentoin tätä kirjoitusta vasta nyt siksi, koska säästän sun blogin lukemista aina viikonloppuun, niin saa lukea enemmän kerralla ja on varmasti silloin lukemista, kun on se viikonlopun rentoutumishetki (=sohvalla maaten blogien lukemishetki puhelimella). Mutta olen siis kyllä jo maanantaista asti tienny, että linjoilla olet taas. Huh mikä selvitys ja perustelu yhdelle kommentille:) mutta siis tämän kommentin ideahan oli vain kertoa, että ikävä ehti kyllä olla sun kirjoituksia.

 • Bye bye, year 2012! Katsotaan, ehtiikö vuosi vaihtua neljääntoista ennen kuin saan kahlattua tän vuoden blogitekstit läpi. :’D Oot paras!

Kommentointi on suljettu.