Neljän kuukauden edestä liikuntaa

Kun nyt tänään olen tietoinen, että on kuun viimeinen päivä, niin katsellaan lyhyesti alkuvuotta. Neljä kuukautta tätä vuotta on taputeltu liikuntojen osalta. Mitä kaikkea se piti sisällään ja kuinka paljon?

Kaikki kuvat tältä päivältä.

Eniten liikuntakertoja kerääntyi luonnollisestikin (koti)salittelusta. Puntteja on nosteltu 88 kertaa tähän mennessä. Tunteina sama on 121. Alkuvuodesta treenit oli vielä pidempiä mitä nyt. Hyvä, etteivät enää ole. :)

Toisiksi eniten liikuntakertoja tulee kävelylle. 30 kertaa ja 279 kilometriä. Koko viime vuonnahan kävelin yhteensä 256 km, joten yli on menty jo. :) Kävelyyn on kulutettu tunteja 51.

Kolmanneksi eniten on menty crosstrainerilla, 19 eri kertaa ja noin kymmenen tuntia.

Neljän kuukauden aikana on käyty kerran vaeltamassa kymmenen kilometriä (3 tuntia), joita ei ole laskettu kävelykilometreihin tai -tunteihin mukaan. Vaeltamista tulee olemaan tänä vuonna lisää, toivottavasti paljon. Kunhan se lumi ja jää joskus sulaa tuolta korkeammiltakin seuduilta!

Ja hiljattain on listalle päässyt myös yksi luistelukerta (1:15min) jäähallissa ja sulkapalloilua tunti sisäkentällä. Näitä tulossa lisää.

Kaiken kaikkiaan liikuntaan on tänä vuonna, tähän mennessä, kulutettu 187 tuntia. En oikein osaa verrata mihinkään, joten sovitaan, että passeli lukema. :D Tästä on hyvä jatkaa.

Kuulin juttua, että joku vappu ois jossain ja sitä taitaa moni myös juhlia. Kuulunnee hyviin tapoihin semmoista toivotella tässä kohtaa, joten vappua kaikille, jotka sitä juhlistaa. Älkää tehkö mitään mitä mä en tekisi! EIKU.. Hahahaa repesin. :’D

No olkaa nyt ees suhteellisen kiltisti.

4 vastausta artikkeliin ”Neljän kuukauden edestä liikuntaa”

  • Hienot on lukemat sulla liikunnassa. Tarkistin juuri omani heiaheiasta ja tämän vuoden saldo on 158 treeniä, 120 tuntia. Oot tosiaan pistellyt menemään! :)

    Vappuja!

    • Jassoo, no kai siinä on sitten ihan kiitettävästi tunteja ja kertoja. :D Onhan mulla tuota aikaakin normaalia enemmän. Kävelyistä tietysti tulee helposti tuntikaupalla muutenkin ja harvemmin kävelyllä painetaan hiki päässä menemään. Eli osa on sentään ihan rauhallista liikuntaakin! ;)

Kommentointi on suljettu.