Meikän blogi!

Perjantain kunniaksi aattelin tehdä tällaisen blogihaasteen, johon minua ei ole haastettu, mutta johon törmäsin parissa blogissa tässä hiljattain ja tahdoin tehdä itsekin. Muhaha Heidi itte, vaikkei keneltäkään tämmöstä saisikaan! Haaste koskee siis tätä blogia, joten mielelläni teen. Sisältää paljon kuviakin! Jee kuvat on kivoja!

Kerro keneltä sait haasteen.
I didn’t. :/
Ensimmäinen kuva on tärkeä kuva tai kollaasi blogistasi.


Kollaasi oisi ollut valtava, joten tärkeällä mennään. Ehkä tärkeimpiä kuvia tässä blogissa.
Tästä näin konkreettisesti kehityksen ja sen, miten pieni olin ollut ennen. Tyytyväisyys nykyiseen ulkomuotooni kasvoi entisestään.

Haasta ne, jotka mainitsit haasteessa.
En tajuu.
YLEISTÄ

Milloin perustit blogisi?
Kesällä siitä tulee kaksi vuotta.
Mistä blogin nimi tulee?
Siitä, että minusta nämä asiat ovat yksinkertaisia ja vihaan monimutkaistamista. Eli tekosyitä. Joko tahdot ja teet tai sitten et tahdo ja tee. Jos oikeasti tahtoo niin keksii keinon. Jos ei tahdo niin keksii tekosyyn. Mä tahdoin.
Mikä on nimimerkkisi tarina?
Alkuun olin pelkkä Bobby Jean. Jossain kohtaa mukaan astui Heidi myös. Mutta mut tunnettiin jo BJ:nä niin yleisesti ja Heidejä nyt on vaikka kuinka, niin aattelin pysyä tämmösenä tuplanimisenä. Bobby Jean on Springsteenin kappale ja joskus yli kymmenen vuotta sitten eräs silloinen ystävä minulle tämän nimen antoi. Meitä luonnollisesti yhdisti musiikkimaku.
ARKISTO

Näytä joku vanhoista bannereistasi.
Mulla ei ole mitään havaintoa mikä mahtoi olla ensimmäinen bannerini tai edes mikä oli tätä nykyistä edeltävä. Mutta tämmösen tekeleen löysin tuolta blogikuvakansiostani. En kyllä muista onko se koskaan ollut bannerina. Mutta muuta ei tähän hätään ainakaan ole.
Muutama kuva sinusta eri vuosilta.

Oletan, että kyseessä on blogissa nähdyistä kuvista. Ja vaikka ei oisikaan, niin tässä on kuitenkin pelkästään aiemminkin täällä nähtyjä. Eri vuosilta kuitenkin.
2011. Joopa.
Viime kesän rimpula.
2006. :DD
2006-2007.
2007. Elämäntapamuutos aloitettu.
Olikohan 2009.
Viime vuodelta. Talvea/kevättä.

POSTAUS
Postaus, josta olit erityisen ylpeä?
Ehdottomasti tämä, jossa kerroin kehoni silloisesta tilasta ja mitä kaikkea olin tehnyt, jotta olin siihen pisteeseen päässyt, jossa kehoni voi entiseen nähden paljon paremmin. Äitikin sanoi siitä, että on tyttärestään ylpeä. :’)
Toinen ylpeydenaihe on tietysti tuo takaliston kasvatus vastoin geneettisiä taipumuksia, ja siitä kirjoittelin täällä.
Postaus, joka oli kuukauden suosituin?
Jos viime kuusta puhutaan, niin se oli yllätten tämä, jossa kerroin mitä syön ja miksi. Oikeasti ei siis ollut yllätys, että ruoka-aiheinen postaus kiinnosti niin paljon.
Postaus, jonka haluat kaikkien näkevän?
Öh. No eikö se oisi automaattisesti jompi kumpi noista, joista olen eniten ylpeä? 
Toisaalta voisin myös linkata toisen blogini puolelle tekstiin Terveisin Luuviulu, mikä oisi tämänkin blogin aiheisiin sopinut.
SEKALAISTA
Oletko tehnyt teemaviikkoa?
En.
Onko sinulla yhteistyökumppania?
Indiedays taitaa olla semmonen. Ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa, johon olen sanonut kyllä. Kaiken maailman ostohyvitykset ja FitFashionit ja muut on mua lähestyneet, mutta ei oo kiinnostanut.
Oletko ikinä ollut blogitapahtumassa?
En, ja aika kummallinen tilanne tarvitsee olla, että semmoseen lähden mukaan.
TILASTOT
Sivukatselumääräsi tällä hetkellä? 
706620. Jösses sehän tulee joskus olemaan todennäköisesti miljoona. :O Ellen laita blogia kiinni sitä ennen. ;)
Lukijamääräsi tällä hetkellä?
433 näyttäisi tuossa sivussa mukana olevan. Joitain muita lähteitä pitkin jokunen sata enempi. Mähän kirjoitan itselleni ja kirjoittelisin, vaikka yksikään ei seuraisi.
Päivän sivunkatselumäärä tällä hetkellä?
456.
LUKULUETTELO
Blogi, jonka postauksia odotat eniten?
Sanon kaksi. Sanon, että ihana ystäväni, upea Elina. <3
Ja sitten oon koukuttunut Nooran blogiin, jonka viikkokatsauksia ootan aina joka maanantaiaamu. Ja jos ne tuleekin tiistaina niin oon ihan palasina! Semmosta tapahtuu onneksi vain harvoin. Huh.
Blogi, joka on luettelon ensimmäinen tai viimeinen?
Kerron iloksenne molemmat! Ensimmäinen on 1001 Kabul ja viimeinen on mahtavan Natan White Trash Disease.
Blogi, johon liityit lukijaksi viimeksi?
Taisi olla Laura Eveliinan Ever Fit.
KUVIA

Näytä kolme tärkeää kuvaa blogistasi.

No tietty. <3
Koska pylly kasvoi.
Koska tämä kuvaa sitä, että anonyymien kommentointi estettiin. Siitä kirjoitin täällä. Hetkeäkään ei ole kaduttanut,
enkä todennäköisesti tule sitä laittamaan takaisin päälle ikinä. Suosittelen muille samaa.
Semmonen oli tämä blogihaastejuttu, johon mua ei haastettu. Tein silti. Tehkää tekin! Kaikki!

14 vastausta artikkeliin ”Meikän blogi!”

 • Bloggerissakin pitäis olla sellanen tykkää-nappula postausten perässä. Nyt oisin nimittäin painanu sitä. Tää oli ihan huippu! :)

 • Tää on kyl kiva haaste, mut mul on 2 haastetta jonossa :’D Mut sun vastauksia oli kiva lukea :) Ja toi sun kehitys on huikeaa!

  • Ei oo pakko tehdä, ainoastaan suositeltavaa. :D Mä tykkäsin tästä kyllä kovin, oli kiva tehdä. Onneksi on noita kuvia, että näkee tuon kehityksen itsekin!

 • Voi ihana. <3 Mäkin odotan aina, että pääsen lukemaan sun rustailut. Jotenkin elän ihan täysillä aina mukana. :’)

  Ja olipas taas kivaa luettavaa – ja kateltavaa. Kuvapaljous, eli Heidipaljous on <3

  :*

 • Mä en oo tällaseen haasteeseen ennemmin törmänny, tosi kiva!! Oli kyllä mukava lukea tätä! :)

 • Hihii blogiin oli normaalia enemmän tullut katselukertoja ihan tyhjästä ja ihmettelin, että mistä ne ihmiset nyt mun lätinät on bongannut, mutta täältähän se syyllinen löytyi! :D Kiitos Heidi, kiva kun tykkäät. <3 Ja ihan special treat tältä viikolta, nimittäin KAKSI viikkokatsausta tulossa! Wuhuu! :D
  Ihana haaste tämä, oot mun kroppaidoleita ja nuo muutoskuvat on jotain ihan uskomatonta! Upea!

  • Hähää, syyllinen löydetty! :D Tunnustan! Kyllä mä niin tykkään, kiva kun jaksat kirjoitella ja kiva kun ei tule niin kovin usein niitä, jotka on tiistaina vasta luettavissa! <3 :’) En kyllä ehkä kestä, että KAKSI tulossa, huomasinkin jo lukulistalta, että siellä oisi luettavaa! Kyllä mua nyt hemmotellaan. :’) Lueskelen taas sitten eväiden kanssa ja ehkä jopa ootan, että molemmat on luettavissa OMG EN KESTÄ sehän oisi ihaninta ikinä! Tuplat!! Ääää en kyllä tiedä kykenenkö panttaamaan. Elämme jänniä aikoja. :D
   Ja kiiiiiiitos!

  • Kiva, että tykkäsit! Kuvia on aina kiva kaivella ja fiilistellä, onneksi ne on kaikki yhdessä ja samassa paikassa, eikä pitkin poikin eri kansioissa koneella. Helpottaa urakkaa. :’)

Kommentointi on suljettu.