Lihaspaineiden paluu

Voi ihanuutta. Tänään oli herätessä lihaksissa ihan eri tunne kuin mitä niissä on ollut viimeiset pari viikkoa. Siis nehän ovat olleet tyhjät. Olen ollut vain riutunut rimpula! Eilen otin ruokailuihin mukaan taas Questin patukat, mitkä ovat olleet tässä tauolla migreenien vuoksi, niissä kun on mm. pähkinää. Mutta eilen päätin, että olkoon! Saa jotain tolkkua näihin syömisiin kun tuntuu, että kuihtuu vain, kun kaikkea pitää vältellä. :( Toinen mikä on tehnyt paluun on se magnesium. Korotin nyt annoksen sinne 400mg:aan, jotka otan niin, että illalla puolet ja aamulla puolet. Jotain on nyt tehty kuitenkin oikein, sillä lihaksiin tuli yön aikana paineet takaisin. Ero on itselle aika massiivinen. Peppukin on ollut vain kuihtunut tyhjä rusina. :D Mutta nyt täyttänen farkutkin taas paremmin, jos tämä vaan on pysyvä tila. Peukut pystyssä!

Ei enää tyhjänä ihan suoraa maata kohti. I feel butt happiness! :D

Näillä fiiliksillä olikin kiva treenailla jalkoja ja peppua tänään aamusta. Tangolla taas vaan rohkeasti, pehmusteena jälleen pyyhettä. Kyllä nuo mun kivikovat hartiat sitä pyyhettä ihan tosissaan tänään kyllä tarvitsikin. Eilen hierottiin hartioita ja selkää illalla ja levitettiin sinne lämpögeeliä. Yön aikana oli parannusta onneksi tapahtunut jonkin verran. Mutta pyyhettä silti ehdottomasti ja tarpeeseen tuli.

Split squat.
Kyykky.
Leg curl on ball? :D

Näytti menneen minuutilleen saman verran treenin läpiviemiseen kuin viimeksikin, kun kello pysähtyi kohtaan 1:13. Lämmittelyä en olekaan enää tuohon kellottanut mukaan niin kuin aina ennen. Crossailen edelleen, sen verran kuin tarvitsee, että saan jalat auki. Tänään tuntui edelleen sunnuntain jalkatreeni/maanantai-illan juoksut, että taisi mennä hetki normaalia pidempään. Hyvä että heti alkuun sain koko crossaria liikkeelle. :D Mutta kyllä se siitä lähti, niin kuin aina. :)

Treeni tehty ja kirjattu. Palkkariksi raejuustoa + päärynää.

Vatsalihaksetkin on edelleen kipeät maanantailta! Ylimmäisiin koskee niin pirusti. Voi olla, että huomenna (JOS migreeni suo) tulee keskityttyä niihin alempiin paloihin enemmän.. ;)

Ruokalautaselle pääsi jotain ihan uutta, kun kaupasta tarttui parisen uutukaista mukaan! Ensimmäisenä niistä kokeilin pavun ituja, joiden pannulla kärtsääminen houkutti kovastikin. Eikä tuo hintakaan niin päätä huimannut, että uskalsin ottaa riskin. :D

Kolmen minuutin öljyssä kärtsäys riittää, sanoo pussi. Minähän kärtsäsin ja maustoin. Ulkonäöltä mulle tuli näistä mieleen jonkin sortin spaghetti ja maustoin sen mielikuvan mukaan, mikä osoittautui liialliseksi sitten lopulta. :D Ominaismaku taisi olla jo suhteellisen tunkkainen ja tein siitä onnistuneesti enemmän sellaista.. Yksinään maistettuna ei mitään järisyttävää herkkua tämän vuoksi, mutta kun sen söi sekoitettuna eiliseltä jääneen myskikurpitsamuussin kanssa, niin oi. <3 Tosi kivasti rouskui siellä seassa eikä tunkkaisuudesta ollut tietoakaan!

Miehelle kun illalla paistelen oman satsin niin maustan kyllä eri tavalla. Mä olen aina itse koekaniini ja mies saa paremmat sapuskat. :D Ostin eilen myös jäävuorisalaattia niiden ainaisten valmissalaattipussisekoitusten sijaan. Enkä kyllä enää vaihda takaisin! Paaaljon mehukkaampaa, ja tietysti myös aika suuri rahallinen säästö siinä määrissä, mitä mä salaattia vetelen! :)

Mitään migreeniä ei tullut eilen eikä ainakaan vielä tänään, vaikka ilmanpaine on jatkuvassa nousussa. Hmph! Tänään olen jättänyt omenan syömättä. Ainakin toistaiseksi. Voihan sen halutessaan testata. Kävi mulla sekin mielessä, että kun se magnesiumin yliannostus alkoi oireilla täysin samaan aikaan (sama päivä) kun migreeni ensimmäistä kertaa iski, niin voihan sillä olla yhteys. Ei se välttämättä johtunut suoraan siitä magnesiumista, vaan ehkä siitä, miten se sekoitti kehon kaiken maailman mineraalitasapainot ihan päin pyllyä. Siksi alkuun saattoi tulla ne aivan jäätävät migreenit ja ovat siitä pikkuhiljaa lieventyneet, koko ajan vähempioireisimmiksi. Ehkä kroppa alkaa olla nyt taas kuosissa ja toipunut siitä yliannostuksesta. Ehkä. Ei keho ainakaan reagoi tuohon tämän hetkiseen magnesiumin määrään millään lailla negatiivisesti. Mutta niin, tää on TAAS yksi, mitä mietin. Kyllä näitä potentiaalisia triggereitä tosiaan riittää. :D Se oisi kyllä kiva jos olisi joku tällainen syy. Voisi jopa tarkoittaa sitä, että se menisi myös kokonaan ohi kun kroppa on täysin palautunut, ja pääsisin jatkamaan normaalia elämääni ruokineen (banaaniaaahhh) ja kahvineen päivineen. <3

Huomenna lääkärille kuulemaan tuoreimmat verikoetulokset. En ole innoissani. :D Oikein ottaa päähän, että pitää hänelle vielä mennä! Mutta oli tulokset mitä hyvänsä, pyydän printillä kaikki tehtyjen kokeiden tulokset ulos ja sanon, että tää saa jäädä tähän. Mulla kun on jo toisaalla asiat hoidossa. :) Niistä lisää sitten joskus kun on yleensäkin jotain kerrottavaa.

16 vastausta artikkeliin ”Lihaspaineiden paluu”

 • Jäävuorisalaatti on kaikkein ravinneköyhintä salaattia, joten siksi se ei ole kovin hyvä vaihtoehto… :)

  • En mä muitakaan salaattejani ole valinnut ravinteidensa puolesta vaan pelkästään makukriteerillä ollaan menty. :) Uskoakseni syön aivan tarpeeksi ja monipuolisesti erilaisia kasviksia muuten, jotta saan tarvittavasti ravinteita. ;)

 • samoin mäkin jäävuorisalaattia kiskon ainoastaan maku kriteerinä. en ole jotenkin tullut ajatelleeksikaan, että salaateissa olisi jotenkin merkittäviä ravinne-eroja, kunhan nyt on kurkun ohella vihreitä rehuja joista suurin osa vettä… :D olkoot ravinneköyhää, salaattia yhtä lailla ja yleensä sen ohessa syödään jotain muutakin joten whatever… mikään muu salaaatti ei ainakaan mulla laske, kaikki muut maistuu niin ruoholta :DD

  • :DD Ihanan rehellistä! Mutta näinhän se menee. Ihan samaa mieltä oon! Tosin mä kyllä tykkään muutamista muistakin salaateista, enkä ole sitä mieltä että maistuu ruoholta. :DD Mutta kyllä tää on mehukkain! Saa muuttaa pysyvästi mun lautaselle. :)

  • Mä en jotenkin ymmärrä tota logiikkaa ettei salaatin ravintoarvoilla olisi mitään väliä… :D Noissa tummanvihreissä salaateissa (tammenlehti, roomansalaatti, pinaatti jne.) on oikeasti huomattavasti vitamiineja, lehtivihreää yms. hyödyllistä, joten mieluummin suosin niitä. Ja mua oikein ärsyttää, kun usein ravintoloidenkin salaatti koostuu lähinnä siitä mauttomasta ja vetisestä jäävuorisalaatista. Mutta kukin tavallaan!

 • Vitsi kun sait hymyn huulille tolla leg curl on ball kuvalla :DD
  Tsempit lääkäriin! Itsekin sain niistä eilen ihan tarpeekseni vähäksi aikaa…

  • Hahaa, hieno homma! :D
   Kiitti tsempeistä! Sulla oli kyllä astetta ekstremempi reissu. :( Ymmärrän hyvin, että sait hetkeksi tarpeeksesi. Toivottavasti syytä löytyy/saadaan suljettua jotain konkreettista ulkopuolelle. Mahdolliset lisätsempit siis täältä vielä tässä kohtaa, jos niille on tarvetta!

  • Kiitos kiitos! Kaikki on kyllä tällä hetkellä ihan hyvin, epätietoisuus on tässä se pahin juttu. Positiivinen ajattelu vie pitkälle :)

Kommentointi on suljettu.