Levypainovipareita

Tänään sai suunnitella treenin, jossa oli pelkästään ojentajia ja olkapäitä. Olin kovin innoissani tästä treenistä! Vihkoon kirjoittelin liikkeet etukäteen ja lopuksi lisäsin vielä kesken treenin yhden liikkeen lisää, sillä aikaa ei mennyt läheskään niin paljoa kun olin ajatellut. Nyt molemmille tuli neljä liikettä ja tähän tulee jatkossa sitten vatsatreeni mukaan. Niin kuin se oli tässä aiemminkin. Näitä lihaksia on nopsa treenata ja tällä kertaa koko setissä oli vain yksi superipari.

Ojentajille tuli pushdownia kuminauhalla ja ranskalaista kolmella tapaa; maaten mutkatangolla, maaten käsipainoilla ja seisten käsipainoilla. Maaten käsipainoilla oli se kesken treenin tehty lisäys. Ensin tosin kirjoitin vihkoon kickback, mutta kun siinä on se tuntuma välillä hakusessa, niin maaten vaan penkille ja käsipainot heilumaan!

Olkapäille tuli pystypunnerrusta tangolla ja vipareita kolmella tapaa. Treenin aloitin sivuvipareilla (yksitellen), jossa se kymmenen kiloa heiluu. Uutena kokeilin etuvipareita levypainon kanssa ja tykkäsin niin kovin, että piti juosta miehellekin kertomaan, joka olohuoneessa oleskeli, että kyllä tuntuu! En tiedä miten tuo oikeaoppisesti pitäisi edes tehdä, kun en ole sitä mistään bongannut, mutta itse teen sen kädet osittain koukussa ja silloin tuntuu ihan todella kovin. Googlettelin äsken, että mitä ohjeet sanoo ja päädyin pakkikselle (yllättäen..) lueskelemaan, kun kilvan kehuttiin tätä liikettä. On raavailla äijilläkin käytössä. ;) Ovat saaneet tuntuman aivan uusiin ulottuvuuksiin tekemällä etuviparit juurikin levypainon kanssa. Sama homma tosiaan täällä! Arvoitukseksi jäi, että kädet suorina vai koukussa, mutta kuvahaulla törmäsin ainakin vain suorin käsin tehtävänä. Itse teen kyllä jatkossakin kädet koukussa.

Kukkuu :D

Kyseistä liikettä voin tosiaan suositella, jos normaalit etuviparit puuduttaa! Tuon lisäksi tein pystypunnerrusta tangolla ja treenin viimeisenä olkapääliikkeenä sivuvipareita pienemmillä painoilla, molemmat kädet samanaikaisesti ja pienessä etukumarassa. Sai ne viimeiset kamalan ihanat hapotukset lihaksiin ja tässä päivän kuluessa on jo tuntunut vähän väliä pientä positiivista kipuilua.

Treeniin meni tunti kahdeksan minuuttia kiirettä pitämättä ja ylimääräisellä liikkeelläkin + vain yhdellä superilla, joten tähän treeniin tulee sopimaan paremmin kuin hyvin vatsojen teko näiden lisäksi. Crossailupäivä oli tänään myös ja se menikin rattoisasti ja varsin vauhdikkaasti, kun reilu kilometri tuli mittariin enemmän kuin normaalisti samassa neljänkymmenen minuutin ajassa. Taisi kyllä olla sen edestä enemmän hikikin, kun toppi oli märkä ja pisaroita valui jostain korvan takaa kaulalle.

Ruokalautaselle pääsikin tänään yhtä sun toista. Edellispäivältä oli vielä pikkujämät jäljellä kaaliporkkanaherkkusieniwokkia. Sen lisäksi uunissa parsakaalia, myskikurpitsamuussia ja keitettyjä papuja. Ja raejuustoa, jäävuorisalaattia ja kurkkua. Saanen huomauttaa, että lautanen on mallia jätti, joten ihan kiitettävästi sai syödä. o.O Aivan kuten kasvisruokaa yleensäkin. Ei tartte nälkää nähdä. :)

Huomenna mennään aamusella vuorikiipeilemään viereiselle nysälle, eli helmikuun vaellukselta uupumaan jäänyt korkeimman kohdan valloitus otetaan haltuun nyt. Ennen kuin lumet tulee takaisin ja menee taas itkuksi! ;) Bennachie siis kutsuu aamupäivällä ja lepopäivää vietetään sen vuoksi sunnuntaina. Ei kahta jalkatreeniä mahtunut tähän viikkoon, mutta ei se mitään. Eiköhän huominen ole jonkinlaista jalkatreeniä sekin. :)

Bloggaamisen vaikeus, kun ryhävalas hyppää syliin kesken kaiken.

Hyvää viikonloppua!

2 vastausta artikkeliin ”Levypainovipareita”

  • Hahaa, sielläkin on ”nörttivalas” :D Omat kisut kans on aina änkeemässä syliin nii ettei läppäriltä näe mitään eikä kirjottaminen onnistu :D Etenkin ku ne ei oo mitää kovin pieniä otuksia…

    • Tää änkee syliin tositosi harvoin, en tiiä mikä nyt iski. :D Tällä hetkellä makaa tuossa ihan kiinni ja nörääminen on taas vaikeaa, kun en saa kättäni sinne minne se pitäisi saada. :’) Kissat.. <3

Kommentointi on suljettu.