Lepoa ja totaalilepoa

Se on hassua, miten pienetkin muutokset vaikuttavat treenin kulkuun. Kymmenen päivää sitten kerroin tässä postauksessa siitä, miten mylläsin hauistreeniä vähän uuteen uskoon. En itse liikkeitä, vaan niiden toteuttamisjärjestystä. Se riitti siihen, että kehitystä tapahtui aivan uudella tavalla, eikä treenikään tuntunut enää pakkopullalta vaan sitä teki mielellään. Ensimmäisessä hauisliikkeessä toistot ovat nousseet koko ajan. Painon virkaa tuossa liikkeessä toimittaa tanko (20kg) ja sillä meni viimeksi jo 20-18-16. Pitää alkaa lisäillä tankoon tavaraa!

Niin mielellään on tuota treeniä nyt tehnyt, että tänään suretti, kun oli pidettävä vapaapäivä. Haettiin puutiaisaivokuumerokotuksen toiset piikit, joten piti pitää liikunnaton päivä. Mikään täysi lepopäivä tämä ei ollut, kun sisälsi pientä shoppailua nimppareiden kunniaksi, mm. Ikeassa piti käydä täydentämässä tämän Hausfraun keittiövälineistöä. :D Iltapäivästä meninkin taas parvekkeelle aurinkoon lojumaan, kun huomenna jälleen sää muuttuu ukkosten myötä ja nämä suurimmat helteet olivat tällä erää taas tässä. Lämmintä on jatkossakin, mutta ei sentään ihan näin lämmintä (yli kolmeakymmentä).

Surkeita yrityksiä napsia itse peilin kautta treenin jälkeen tärisevillä
käsillä kuvaa.. :’) Taustalla näkyy mm. rikkaimuri, cd:itä, kännykälle
lenkkikotelo, formuloiden ranneke ja tyhjiä vesipulloja.
Hausfrau on laiminlyönyt hetkellisesti velvollisuuksiaan ja päästänyt
tavaroita kerääntymään lipaston päälle! Kuva tiistailta.

Huomenna on se perinteinen treenitön päivä. Ja tällä kertaa se on superharvinainen, sillä se on totaalilepopäivä. Joka lauantai lepään, mutta me myös käydään ruokakaupoissa joka lauantai. Vähintään kahdessa ja jos jotain muuta tarvitsee, niin muissakin kaupoissa. Hoidettiin nuo tänään. En varmaan tiedä miten päin olisin huomenna! Lepopäivän suurimmaksi projektiksi noussee varpaankynsien lakkaaminen.. :D