Kyykytön jalkatreeni

Tänään oli sitten ensimmäinen jalkatreeni näissä nykyisissä olosuhteissa. Tarkoitus oli ottaa teille kuvat kaikesta, mutta kesken treenin oli niin paljon vielä hakemista uusien juttujen kanssa, että ajattelin ottaa treenin päätteeksi kuvat. No en sitten ottanut, koska en meinannut enää päästä lattialta ylös. :D Koita siinä sitten vielä muka-jumpata. Saatte siis tyytyä selityksiin ja seuraavanlaiseen kuvaan:

Reisien sisäosaan on kasvanut uutta lihasta. Tommoset pikkuhyppyrit. Vois olla läskiä jos ei ois kovat. :)

Ja sitten tietty:

Ette varmasti osanneet odottaa!

Mutta treenistä. Tankoa ei ollut, niin kehitin sitten kaikkea muuta. Tosiasiassa tuo vaikutti ainoastaan kyykkyyn. Sitä ei sitten enää ollut. Voisi sitäkin kikkailla käsipainoilla, mutta juuri tänään ei huvittanut. Lisäksi lantionnostojen avustaja, eli henkilö joka nostaa sen yli neljänkymmenen kilon puntin mun syliini ja siitä pois, on jossain huitelemassa (okei, töissä), eli sitäkään ei voinut enää tehdä. Sunnuntain jalkatreenissä ehkä!

Jalkapakaraliikkeet olivat tänään seuraavanlaiset:

Jumppapallo selän taa seinää vasten, ja siitä kyykyttelin menemään nojaten palloon. Ensin ilman painoja kädet suorina eteen, sen jälkeen nappasin käsipainot käteen ja pidin käsiä koukussa ja kyykyttelin taas. Tää olikin kiva!

Sitten tein tätä vähän eri tavoin. Ensimmäiset pallon päällä, kädet sohvan alla. Toiset RUOKAPÖYDÄLLÄ maaten, kolmannet pallo nojatuolissa ja minä siinä päällä. Se oli paras tapa. :D

Lantionnostoja tein ilman painoja yhdellä jalalla, toinen jalka sojotti ilmassa eteenpäin. Yllättävän kovin otti takamukseen!

Split squateja tein aivan niin kuin ennenkin, käsipainot käsissä. Samoin leg curl on ball -liikettä normaalisti. Se olikin viimeinen, enkä enää ollut päästä lattialta ylös. Pohkeet luki vielä listassa, mutta vedin yli. Ei kyennyt!

Vatsaliikkeitä piti kanssa varioida, kun ei ole enää vatsalihaspenkkiä. Voimapyörällä vetelin, tein ab pikeä pallolla kädet koukussa sohvalla ja jalat pallolla ja siitä hinutin ees taas. Normaalisti kädet suorina maassa, mutta eilinen selkätreeni veti selän ihan tuhannenmiljoonanjuntturaan ja siihen koskee, en tahtonut rasittaa enempää. Russian twistiä koitin tehdä pallon päällä, jalat sohvan alla tasapainottamassa menoa. Ei siinä ihan niin hyvin saanut tuntumaa kuin penkillä, mutta tein silti. :) Lisäksi tietysti hooverit!

Tunti neljäkymmentäneljä minuuttia meni ja hirveä hiki tuli. Hyvä hyvä! Sitten palkkaria nassuun.

Viiden kilon ämpäri. Punainen maito on täällä rasvatonta!

Kaikki on varmaan jännityksellä oottaneet, että mitä ruokaa tein tänään. EN MITÄÄN. Ei ole ruokaa! Eilistä jäi yhdelle ja sen saa meillä aina mies. Minä uhraudun.. ja söin ruoaksi puuroa! HÄHÄÄ! VOITIN!!

Kardemummaa, kanelia, vaniljaprotskujauhetta, mandelmusia,
kuivattuja luumuja, auringonkukansiemeniä. OOOOIIHHH
tää oli täydellinen setti! Nuo luumut tuolla.. Huhuh, toivottavasti
löytyisi täältä kaupasta oikein sokeritonta luumuhilloa joskus.
Taivaallista. Ihan kun oisi jotain pullaa syönyt.

Tämän kaiken lisäksi otin teille vielä laadukkaita kuvia peilin kautta järkkärillä.

Niih. Tämmösiä ne oli suureksi osaksi.
Melkein normaali. Mut ei ihan. Saa kelvata!

Tänään illalla Tesco-päivä. Elämän parhautta! Vasta myöhään pääsee, muttei haittaa. On auki 24h. Maailman parhautta!

Nyt kun on treenit käyty kaikki kerran läpi niin huomenna voisin keskittyä muihin asioihin, kuten Sansun antamaan haasteeseen! Siis blogin puolella. Aattelin kyllä treenata tästäkin eteenpäin. :)

6 vastausta artikkeliin ”Kyykytön jalkatreeni”

  • Sulla on kyllä sellaset kasvot, että sopisit hyvin mallinkuviin tai joihinkin mainostuksiin. Erikoiset ja kauniit :) Ei mitkään normi misun kasvot siis :D

    Niin ja toi puuro näyttää niiiiin hyvältä! Mandelmusia pitää kokeilla joskus puroon :)

    • Mä kanssa tykästyin! Ensin katsoin, että ylimääräistä on tullut, kun tuonne sitä sitten helposti tulee, mutta heeeeiiii, se olikin lihasta! Hah! :D

  • Olet sä kyllä niin kaunis ja toi punanen tukka sopii ihan älyttömän hyvin ! Ennen olen ajatellut. että ei naisille sovi noin näkyvät lihakset, mutta sittemmin oon kyllä muuttanut mieltäni, toi sun kroppas olis niin unelma. Mutta oothan sä ihan ”pikkasen” tehny töitäkin sen eteen :D. Itselläni tällä hetkellä painonpudotus päällänsä ja onhan sitä pudonnutkin 18 kg ja oon niin paljon saanut innoitusta tästä sun blogistas !

    • Voi kiiitoooss! :’) Ihan mahtavaa, että oot mielesi muuttanut tässä asiassa, vaikka toki mielipideasioita onkin, ei kaikki tykkää. Mutta mä tykkään, että sä nyt tykkäät! :D Ja aivan huikean urakan oot itse tehnyt jo, vau! :O Jatka samaan malliin! Ilo tarjota innostusta! :)

Kommentointi on suljettu.