Kuntocheck

Pikaiset perjantain päivitykset! Aamun treeni oli hyvä ja sitä rataa, mutta jostain syystä juuri nyt ei tee mieli käydä sitä sen enempää läpi. Tekemiset oottaa! Siispä vain pikaisesti tässä kohtaa jotain, ja olkoon ne tyyliin ’tämän hetken kunto’ -kuvat.

Kyllä, seison kylpyammeessa. Tietty. Daa.

Paino jatkaa laskua, yllätti vaaka tänään. Huolimatta siis siitä, että sapuskaa on vedelty kaksin käsin ja oltu ihan plussilla nyt tämä viikko melkein kokonaan. Taisi se intialainen ruoka viime perjantaina potkaista aineenvaihduntaan liikettä.. On kyllä ollut kova nälkäkin. Nyt ollaan taas jo alle 47 kilossa ja näinköhän se kroppa vetäisee sinne samaan mistä lähdettiinkin. Sinne omaan normaaliin painoon. Vielä en voi sanoa olevani tyytyväinen, koska ei vieläkään oo takapuoli bikinikunnossa (saati sitten kuvauskunnossa). No, siellä lähtölukemissa sitten viimeistään. :) Uskon, että kroppa tietää mitä tekee. Se oma normaalipaino on siellä, missä voi syödä välillä tosi paljon ja välillä vähän vähemmän ja se paino on ja pysyy. Mulla ihan sadan gramman tarkkuudella viikosta toiseen. Oishan se ollut kiva, että tällä kertaa oisi voinut jäädä ylempään painoon (eli lihasta ois tarttunut tuossa plussilla sen verran kivasti), mutta niin tuli pitkä ja odottamaton stressikausi siinä miinusten aikana, jolloin varmasti lähti osa saadusta lihaksesta kaiken muun mukana pois.

Kirjoittelen paremmalla ajalla postauksen tästä plussa-/miinuskalorijutusta ja tulevaisuudesta sen suhteen ja kaikesta muustakin, mitä siihen nyt liittyi/liittyy.

Yaarrr! En ole enää ammeessa. Tiettykään.
Daa..

Niin, ei sitten tullut rahkaa laisinkaan eilen. Kaksikymmentä purkkia tilattiin kotiinkuljetuksella ja samalla otettiin lisäksi kuivattuja luumuja ja purkkitomaattia. Koska nyt joka tapauksessa tilattiin niitä rahkoja. Oli kallis toimitus (3,50£) pelkille luumuille ja tomaateille, kun niitä ei edes olisi heti tarvinnut.. No ei se mitään, älähdin sosiaalisessa mediassa ja saatiin Tescolta 10£ alennuslappu seuraavia ostoksia varten. ;)

Vaikka kyllä mä oisin tahtonut niitä rahkoja mieluummin. Mä en kestä, jos ne loppuu taas. Vaikka protskua nyt saa jostain muualtakin..

Kaunista <3 Tänään tuli. Ei sillä, että ne ois vielä ees kaapista loppu. Tuohon muutama laatikko vielä lisää
niin on koko satsi kasassa. :)

Mutta mä syön rahkaa mieluummin monesti päivässä kun näitä useamman. Yksi menee, muttei enempää, tai muuten on tukkopallo taas. Odotamme jännityksellä miten käy huomisella kauppareissulla. Jännittääkö teitäkin? :D

Se on viikonloppu edessä, joten semmosia sitten teille toivottelen!

12 vastausta artikkeliin ”Kuntocheck”

 • ei kyllä mullakaan käynyt mikään amme edes mielessä :D mutta absit nammm <3 koskahan sitä pääsis metsästään omiaan…

  • Ihmeellisiä ammetta näkemättömiä ihmisiä liikenteessä eikumitensenkirjottais. :D Sulla on kyllä varsin hyvät (eli namiskat) palat jo olemassa, tuskin tarvitsee paljoa viilata ja fiksata, niin avot! ;)

 • Ois kyllä kiva lukea sellanen postaus siitä plussa ja miinuskalorijutusta, ku oon miettinyt et voisin kokeilla plussakaloreita syksyllä :D Ei kesällä ku en halua kesäks lisäläskejä x)

  • Kyllä mä semmoisen yleisfiilistelypostauksen aiheesta ainakin teen! ;) Ja ei näitä plussautteluja oikein kesällä tee mieli mullakaan, syksyllä/talvella kivampi kun voi hautautua suurien vaatekerrosten sisään. Jos mahtuu. :D

 • No jännittää! :D Hihi, mä jo eilen aamulla mietinkin että onkohan rahkat saapuneet.. :D
  Mutta kyllä on onneks patukkaa mistä valita. ;)
  <3

Kommentointi on suljettu.