Kuminauhavaroitus

Tänään otin käyttööni neljännen kuminauhani. Olen niitä tuhonnut tätä ennen kaksi ja nyt on vahingosta viisastuttu, eikä jäädä odottamaan enää, että menee kokonaan rikki. Sillä sitten kun se menee, se menee kesken liikkeen. Edellisessä oli jo pieni halkeama ja hirvitti, että siitä sekin katkeaa. En ymmärrä miten noissa voi olla joissain kolmen vuoden takuu, kun mulla kestää ainakin muutaman kuukauden vain.

Kaksi edellistä on siis kesken liikkeen mennyt poikki. Ensimmäinen loitontajia tehdessä, eli istuen kuminauha kiedottuna jalkojen ympäri. Siinä jalkoja availlessa räpsähti. Se sattui. Toinen meni rikki jokunen kuukausi sitten ja se sattui vieläkin enemmän. Tein soutuliikettä selälle, lattialla istuen, ja siinä vetovaiheessa kuului räps. Sain sormen mustaksi ja ruhjeita ympäri kehoa.

Näistä viisastuneena uusi hankittiin tällä kertaa jo ennen kuin mitään sattuu. Sitä uutta odotellessa on hirvittänyt valtavasti tehdä ojentajapunnerrusta tuon kanssa, kun olen polvillani ja kuminauha tangon yli kiedottuna, ja siinä vedän ojentajilla sitä naaman edessä. Näköhän siinä voisi mennä, kun menisi vauhdissa katki. Vaarallinen laji tämä kuminauhajumppa.. :D

Tarinan opetus: hankkikaa uusi, kun vanhassa on säröjä.