Kuka ajoi jyrällä mun yli?

Koskee! Nyt on sen viikon sairastelutauon jälkeen käyty kroppa treenillä kerran kokonaan läpi. Auts. Ihanaa ja kamalaa! Eilinen selkä-/hauistreeni tuntuu tänään ja ihan todella kovin tuntuukin! Hauikset on niin kipeänä, että ihan lepotilassakin särkee. Voi sentään. <3 Rintaa treenaamatta tänään koskee myös rintaan. Osoittaa, että tuokin alue saa sivuiskua treeneissäni, varmaan juuri noissa habaliikkeissä ainakin. Varsinkin niissä epäpuhtaissa vääntelyissä. :D

Lisäkipuja hankin vielä foam rollerilla. Tuon hankinnasta joskus kerroinkin ja nyt tuli eilen rullailtua. Ihan huvikseni rullasin alaselkää myös ja aamulla sängystä noustessa huomasin koko tuon alueen olevan aivan hirvittävän hellänä. Onkohan minussa paikkaa, mihin ei koske? Ei, ei taida olla.

Pelottava pötkö. :’D
Mutta silti, ich liebe!

Osaa olla kyllä tehokas ja kivulias tapaus tuo rulla. Itsehän olen sellainen, että minua saa hieroa oikein kunnolla runnomalla ja kipua en pelkää – mutta jos minun pitääkin itse sitä itselleni aiheuttaa, en siihen oikein pysty. Siksi multa jää tällä rullaamatta nuo reisien ulkosivut. Se kipu on jotain järkyttävää. Ja kun itse on pidettävä liikettä yllä ja itseään satutettava, en pysty. Joku toinen kun tekisi sen saman minulle, niin vaikka itkisin ja kärsisin ennen kuin käskisin lopettaa. Sama pätee kipukoukkuun. Sillä saisin itse hienosti pahimmat jumit selästä auki. Mutta kun sitä pitää itse käyttää. Sattuu niin kauan kun sillä painaa.. No en tahdo painaa sitten. Joku toinen voisi hoitaa sen puolestani ja kaikki olisi ok.

Rullasin eilen auki etureisiä, takareisiä, pohkeita ja sitä alaselkää. Kokeilin myös vatsaa huvikseni ja tänään sattuu. En tosin tiedä johtuuko eilisestä treenistä vai tuosta. Veikkaan ehkä enemmän rullaa, koska treenistä harvemmin saan vatsaa kipeäksi. Ehkä siksi, kun treenaan sitä kuutena päivänä viikossa. :D

Asiasta miljoonanteen. Ehkä joku bongasikin, että tukka punertaa kovasti taas. Hell yeah, mikä väri!! Eilen värjäsin Goldwellin Elumen -värillä, mikä siis ei ole kestoväri, ei sisällä hapetetta. Se on suoraväri, mutta aivan ainoa laatuaan. Tämä saattaa jämähtää ikuisesti tukkaan, on kampaamotuote eikä tarkoitettu kuluttajalle (jota tilasin netistä ja värjäsin itse), suhteellisen kallista tavaraa, mutta ihan käsittämättömän upeaa tavaraa! Punaisessa värissähän on sitä ongelmaa, että se peseytyy helposti pois ja väri kulahtaa. Itse värjäsin jo kahdesti kuukauden sisään punaisella kestovärillä ja noin neljässä pesussa väri oli jo kulahtanut. Elumen on punapään pelastus! :D Olematta kestoväri se saattaa tosiaan jäädä ikuisesti päähän. Sitä ei saa värinpoistolla pois, ainoastaan heidän omalla tavaralla sen saattaa saada kumottua – mutta ei välttämättä.

Elumen harvoin haalistuu. Joskus se tarvitsee pari-kolme värjäyskertaa ennen kuin jämähtää. Tämä kaikki on ok, sillä tämä aine on tukalle hyväksi, eikä rasita sitä. Toisilla se jää ensimmäisestä kerrasta. Itseasiassa, mitä huonokuntoisempi tukkasi on, sitä todennäköisemmin se jää heti. Vaaleaksi ei välttämättä tämän värjäyksen jälkeen saa enää koskaan kasvattamatta väriä pois. Eli sopii parhaiten ihmisille, jotka tahtovat olla punapäitä tai tummatukkaisia lopun elämäänsä! ;)

Elumenin loisto on huimaa! :O Tähän kun osuu valo, tai aurinko, WOU! En ole koskaan nähnyt vastaavaa väriä. Ja ehkä parasta itselleni on, että yhdestä purkista saa tällaiseen lyhyeen ja ohkaiseen tukkaan varmaankin viisi-kuusi kertaa, joten hintakaan ei haittaa. Ja värihän säilyy purkissa, eikä ’loppua tarvitse hävittää käytön jälkeen’. Mahtitavaraa. Ja tsiisus mikä hirvittävä mainospuhe! :’D Vannon, minulle ei maksettu tästä, olen vain rakastunut! :D

Käytin RR@all -sävyä. Näitähän voi sekoitella mielin määrin toisiin Elluihin, millaista sävyä sitten tahtookaan.

Värjäämisen ajaksi vuorasin kylppärin elmukelmulla, sanomalehdillä ja huonoimmilla pyyhkeillä. Saattaa jämähtää ikuisesti sopivaan pintaan jos roiskahtaa, ja todennäköisesti roiskahtaa, sillä koostumus on aika juoksevaa. Iholle väri voi jäädä myös piiiitkiksi ajoiksi. Esimerkiksi päänahkaan. Minulla ei jäänyt. Suomessa tietyt kampaajat tekevät Elumen-värjäyksiä, hinnasta en tiedä, itsellä maksoi vain pullon verran. :P En tiedä saako ainetta Suomesta, Saksasta ovat monet tilailleet. Ja mainospuheeni voisin lopettaa tähän :D Asiasta lisätietoa kaipaavat voivat lukea sitä mm. täältä. Netti on myös pullollaan käyttäjäkokemuksia, joita minäkin olen tässä viimeiset pari viikkoa lukenut. ;)

Tämä päivä on ollut lepopäivä ja huomenna taas koipien kimppuun sunnuntain kunniaksi. Viikonloppuja! :)

20 vastausta artikkeliin ”Kuka ajoi jyrällä mun yli?”

 • Foam roller on tosiaan auttanut minunkin kireä takareisi ja/tai hamstring-syndroomaan. Kuukauden venyttely ei tuonut oikein tuloksia, mutta jo viikon foamaus on omasta mielestäni tuonut jo lupaavia tuloksia.

  Vaikka sun suositukset ovatkin puhdasta kultaa niin Elumenin jätän väliin. =)

 • On kyllä upea väri! Ja tuo foam roller kuulostaa kyllä oikeinkin käyttökelpoiselta välineeltä, täytyy varmaan käydä ostamassa itsellekin :)

  • Kiitti! Ja foam roller on ihan ihme kapistus tosiaan. Pelkkä vaahtomuovirulla, miten ihmeessä se voi tehdä niin kipeetä?! :D

  • Hey hey, oleppas hyvä! Jos itseään tykkää satuttaa niin siinäpä oiva tapa :D Heh, on kyllä hyödyllinenkin, että ehkä sen siksi kestääkin! Ainakin joissain kohdissa kroppaa. :D

 • Toi Elumen on kyllä hyvää värkkiä, on tullut töissä käytettyä ja jos ei varoivainen oo niin sillä kyllä saa itsensä hyvinkin sotkettua.

  • Toistaiseksi olen ollut todella tyytyväinen! Väri ja kiilto on ihan loistoa. Kestävyydestä juuri omassa tukassa en vielä osaa sanoa, mutta ei tosiaan haittaa vaikka pitäisi lätkiä päähän useamman kerran ennen kuin jämähtää. I can do that. Enpä ole yhtä hienoa punaista vielä missään nähnyt! Elumen Clean -tavara taas hoiti hienosti iholta roiskeet pois. Muita paikkoja en onnistunutkaan sotkemaan, kiitos hyvän suojavuorauksen. ;)

 • Mä rullasin kerran rintalihaksia tosta sivusta, ne kiinnitys kohdat ja ei enää ikinä :D tulin niin kipeeks siitä ettei ikinä!

 • Oih toi rulla on kyllä niiiiin nerokas keksintö!! Mulla on jumppatöiden ja salien jäljiltä just etureidet ja lonkankoukistajat niin jumissa. Oon kans huomannut että venyttelyn ja rullailun yhdistelmä on tehokkain tapa huoltaa kehoa. Jo parissa päivässä on huomannut eron, ei oo jalat läheskään niin tukossa mitä muuten olisi :)

 • Vaikka meidän salilla on suunnilleen kaikki varustelut mitä toivoa saattaa, niin noita rullia siellä ei valitettavasti ole :( Tosin juuri tänään vinkkasin yhdelle ohjaajalle, että siinä voisi olla hyvä hankinta ja hän sanoi, että asiasta olikin ollut jo puhetta ja että rullia on ilmeiseti tulossa :) Australiassa meidän salilla oli noita, mutta harmikseni en oikein hiffannut niiden hienoutta vielä siellä :(

  • Taitaa olla rullat tällä hetkellä todella kovassa huudossa, voisin kuvitella tosiaan että teidänkin salilla on varmasti useampi käynyt toivomassa moisia. ;) Toivottavasti pian ilmestyy ja pääset rullailemaan! :)

 • Laitoitko pelkkää RR:ää? vai sekoititko sävyn? Ja onko tulos suurinpiirtein tuollainen kuin kuvassa eli kylmän viininpunainen vai onko enemmänkin lämpöisen/joulun punainen?

  • Pelkkää RR:ää. Tuommoinen kuvassa näkyvä siitä tuli, eli kylmän viininpunainen, eikä esimerkiksi bannerin ekassa kuvassa näkyvän joulunpunainen. Ja kun tähän osuu valo niin väri on ihan huikea! Eri valaistuksessa aina erilainen. Mahtava väri. Kolme pesua takana ja vielä ei yhtään haalistumista havaittavissa, toisin kuin tässä vaiheessa oli jo noilla kestoväreillä värjätessä. :/ Elumen rulaa! Se on nyt jo kestänyt pidempään kuin punaiset kestovärit mun päässäni. :D

  • Joo, Elumen on ihan paras. Aikaisemmin kampaajat laittoivat sen, mutten koskaan tiennyt sekoitusta. Tukkani värjääminen kuitenkin ammattilaisten toimin maksaa 150e, joten haluaisin värjätä Ellulla itse ja olen pohdiskellut värin tilaamista.

   Olen muuten jonkin aikaa seuraillut blogejasi, sillä minulle myös urheilu on elämäntapa. Mahtavia tuloksia ja muutenkin hyvä meininki =)!

  • Kyllä on ihan paras! Edelleen on väri päässä, eikä tunnu haalistuvan juurikaan. Edelleen on punainen! Kestovärit lähtivät tosiaan jo parissa pesussa ja lopputuloksena oli aina kulahtanut kupari. Nyt on viikon verran pesty joka päivä ja kyllä, punainen ja eläväinen on edelleen. Parasta!

   Ja kiitos! :)

Kommentointi on suljettu.