Kovasti, ei kevyesti

Aikaisesta heräämisestä huolimatta tänään on riittänyt virtaa (ja tekemistä). Taitaa olla jopa niin, että pirteystaso on korkeampi kuin tuossa kahden viikon aikana yhtenäkään päivänä pitkään nukkumisen jälkeen. Liikaa nukkuminen mua on aina väsyttänyt enemmän kuin liian vähän nukkuminen. Nyt tietysti nukutaan taas sopivasti, kun arki on täällä.

Se oli taas takaisin normitreenien pariin. Tällä kertaa oli sen verran aikaisempiin normitreeneihin eroa, että nostin painoja siellä täällä. Aika useasti tähtään kahteentoista toistoon ja tällä kertaa meinasin, että jos tähtäisi kuuteen – kahdeksaan toistoon, tässä treenissä ainakin. Aika hyvin saikin painoja nostella ylöspäin ja parissa liikkeessä mentiin kahdeksan toiston sarjoilla, parissa kuudella. Virtaa ja voimia riitti hyvin kevyen viikon jälkeen ja rauta oli siltä kannalta ajateltuna kevyttä. Mutta muuten se oli kyllä perhanan raskasta, kun kuusi toistoa vaan saa. :D

Mutkatangolla selälle kulmasoutua tehdessä päädyin tekemään oikein kapealla otteella ja sehän tuntui kivalta. Mukavaa vaihtelua. Tuon pitäisi ottaa ehkä hieman enemmän latseihin ja se käy mulle. Kulmasoudussa siis myös törrötän tosiaan aina ihan 90° kulmassa, eli lattian myötäisesti. Muistaakseni tälle liikkeelle on ihan oma nimensäkin, vaikka kulmasoutua se silti on.

Nätisti pullottaa paidan pesulappu tuolla alaselän puolella. Näyttää kun oisi ihan kunnon jenkkakahva! :D

Vasta treenin lopuksi tajusin olleeni niin mehuissani siitä treenaamisesta, että liikkeiden kuvaaminen jäi kokonaan väliin. Siispä piti pullistella sitten vaan, että sai jotain treeniaiheista kuvaa kehiin. :D Jonkin aikaa treenin jälkeen starttasin vielä crossarilla ne perinteiset kaksi jaksoa lempparisarjaa, eli 40min.

Mutta juu, kattellaan onko huomenna lihaskipuja, kun pääsi taas kunnolla riehumaan noiden painojen kanssa. Nyt jo kiristää kivasti.

Ruokapuolella taas raastepöperöä. Tein reilun satsin, kun huomisesta tulee vieläkin kiiruisempi päivä kuin tästä päivästä, niin ei tartte kokkaamista murehtia. Raastoin viisi jättiporkkanaa, kaksi ja puoli isoa kesäkurpitsaa, paistelin erillisellä pannulla herkkusieniä sipulin kanssa ja lopuksi sekaan vielä purkillinen kidneypapuja.

Valmis pöperö.

Puoli tuntia meni taas tähän kaikkeen vaan aikaa ja hirveän hyvää tuli. Oon ihan kahelina noihin papuihin. Taitaa olla lempparipapu tuo munuaispapu. Yllättävää, että tätä ei ole suomennettu muuten koskaan. :D Söisikö kukaan munuaispapuja?

Nyt muihin hommiin. Kiirukset jatkuu, jotta huomiselle on vähemmän kiirusta. Huomenna on kuitenkin jalkatreeni ja sitähän ei kiireessä tehdä! Oikein jännittää taas isoilla painoilla tehdä tauon jälkeen. Jos aloittaisi edes kevyemmällä sarjalla ne split squatit, ettei heti p*rse repeä. ;)

Vilukissa. Mulla ei oo enää itellä ollenkaan peittoja, ne on kaikki varastettu.

9 vastausta artikkeliin ”Kovasti, ei kevyesti”

  • Apua :D Mun piti ihan kattella noi kuvat uudelleen, että missä siellä on niin iso hanska, että pitää huudella herranjestasta?! :D Kai mun on uskottava sitten. Mää oon vissiin sokeaksi tullut. :’)

 • ei hittoooo joka kerta kun luen sun crossailuista niin mietin että olispa mullaki crossari :D mulla oli joskus, mutta se oli maailman halvin paska ja onneksi se jäi eksälle :D pitää ehkä kysäistä antaisko äiti omansa mulle, jos malttaa luopua pyykkitelineestään… vaikka halpa kakka sekin on, kun on tottunut noihin salin härveleihin :)

  se joka googletti ”hauisjumala”, tarkoitti varmaan sun blogia eikä mun :D

  • Heeeiiii mullakin on äipältä saatu! :D Tää ei tosin ole ymmärtääkseni mikään halvin versio. En käyttänyt sitä ensin vissiin pariin vuoteen ja yhdessä kämpässä säilytin parvekkeella (talvella..) kun sisälle ei mahtunut. :D Vähän se ruostui ja nykyään siitä on vauhdissa lennelleet erinäiset suojaosat sinne tänne ja nitisee ja paukkuu, mutta vielä vaan kelpaa, kun se on niin hauskaa. :DD

   Mä kyllä näkisin, että sää oot enempi se hauisjumala(tar) kun mää. :D

 • Haha, munuaispapu. :D No semmosia meni munkin huomisiin työeväisiin. :) Hyviä ovat!

Kommentointi on suljettu.