Koska bärsse. Ja mantelivoi.

Aamusella heti kahdeksan jälkeen sain valtaisan slaagin, kun rauhaksiin siinä istuskelin aamuteeveetä kattelemassa ja yhtäkkiä soitettiin ovikelloa. Ainakin neljästi putkeen ja täysillä. Kauniisti räjähtäneen näköisenä avasin oven ja sieltähän tulikin mieluisa paketti!

Nyt on kaksi kiloa mantelitahnaa ja iso kasa rahaa säästetty. Huomenna tulee korkattua ensimmäinen, kun jääkaapin pikkupurnukka riittää vielä täksi päiväksi. Meillä tosiaan tätä kuluu, menee molemmilla aamupuuroihin ja päivän rahkoihin, sekä itse herkuttelen riisikakuilla mantelivoin kera. Se on taivaallista! Näihin uusiin ei tosin ole nyt lisätty (meri)suolaa laisinkaan, toisin kuin tuohon nykyiseen. Se on ollut hyvä, koska ei suolaa lisätä koskaan mihinkään. No, tuplasti enempi vaan niitä riisikakkuja niin tulee taas vähän enempi suolaa. ;)

Olen tänään ollut vähän poikki, kiitos vaan kissalle joka ei taaskaan antanut nukkua kuuteen asti. Siksipä otin siinä itselleni oikein kunnon rauhallisen aamun ennen treeniä. Taisin alkaa treenata vasta yhdentoista aikoihin. Sitä ennen tuli mm. luettua blogeja ja rullailtua taas lähes koko keho läpi, kun edessä oli jalkatreeni. Lonkankoukistajista ja toisesta yläpakarasta löytyy aina yhtä mehukkaat paikat, joita rullatessa saa kunnon hikeä pintaan. :) Siksi tuo tosiaan menee osittain lämmittelynkin piikkiin, vaikka ei jalkatreenissä vähennäkään crossarilla lämmittelyyn kulutettua aikaa laisinkaan. Eli plussaa vaan siihen päälle. Lisäksi lonkankoukistajat eivät saisi olla kireät, jos mielii pakaraa kasvattaa, eli hyvää touhua tuo rullailu on.

Suu kiinni! Näyttäisi fiksummalle. :D

Ja tänäänkin sitä sai edelleen lisäillä painoja. Split squatilla taas aloiteltiin ja se paino, millä viime treenissä meni kymmenen toistoa, meni nyt viisitoista. Lisää painoa tankoon (2,5kg) ja sillä meni pari kertaa kympit. Leg curlissa tuli myös jokaiseen sarjaan viisi toistoa lisää (3×45). Kehitystä ei voi estää. :)

En varmaan ihan hetkeen kyllästy siihen, että mulla on pylly. Teitä on varoitettu.

Tänään oli nyt sitten myös niitä vatsoja (+ kyljet) tässä treenissä mukana ja aikaa tosiaan niille oli, kun jalkatreeni on vedetty siinä tunnissa läpi. Otin vatsalle voimapyörää (3x max) ja russian twistit levypainolla (50-40-30-20-10). Kyljille ne sivutaivutukset (2x max/puoli).

O hai.

Aikaa treeniin meni 1:16, eli oikein hyvä. Pohkeita en tehnyt, meinasin vuorotella kylkiä ja pohkeita. Molemmat mulle vähän semmosia liikkeitä, ettei niin haittaa jos ei joka kerta tee. Pohkeet kun on minit enkä usko niiden koskaan siitä kasvavan ja kyljet on ok jo tällä hetkellä.

Ruoaksi ei tarvinnutkaan kokkailla mitään. Eilistä ruokaa oli vielä jääkaapissa ja edelliseltäkin päivältä oli sopan jämiä. Tänään siis tyhjennetään jääkaappia ja mun lautaselle pääsi soppaa, lisukkeena eilistä kasvissössöä (pataa?), raejuustoa ja kurpitsansiemeniä.

Hyvin sopi maut yhteen.

Huomenna onkin luvassa lepopäivä ja (terveellisessä) intialaisessa piipahdus. Roudataan sieltä taas sapuskat kotiin ja syödään paljon, pitkään ja hartaudella. ;) Sikäli mikäli paikka ei vaikka ole jostain syystä kiinni juurikin huomenna. Ei pitäisi olla, mutta mistäs sitä tietää! Olettaen, että kaikki menee niin kuin pitääkin, niin tosiaan tuolla juhlistetaan miehen eilistä synttäriä ja meidän toista hääpäivää, mikä on tänään. 

Like a boss. Herätän teidät huomennakin ennen kuutta.
Makoisaa viikonloppua!

2 vastausta artikkeliin ”Koska bärsse. Ja mantelivoi.”

Kommentointi on suljettu.