Kolmen päivän pläjäys

Treenirintamalla asiat menevät edelleen tasaisen kivasti, eikä päivittäisiä postauksia aiheesta tunnu saavan aikaan. Lisäksi kirjat ovat vieneet totaalisesti voiton nyt tietokoneesta. ;) Mutta jos ei päivittäin, niin kerralla sitten vähän enemmän! Siispä tässä viimeisen kolmen päivän treenikuviot ja vähän muita juttuja päälle. Ja runsaasti kuvia tietysti.

Treenihuoneen ikkunasta aamumaisemaa.

Maanantaina treenattiin hauista ja selkää. Treeni oli jotenkin ihan hassu, kun painoa piti lisätä pariinkin habaliikkeeseen, mutta silti tuntui jotenkin jäävän ähkimiset vähän vajaaksi ja pumppi säälittävän pieneksi. Tuli oikein vähän paha mieli, että hukkaan meni koko treeni.

Pieni yllätys olikin, kun eilen tiistaina oli hauikset arkana. Ei se siis hukkaan suinkaan mennyt ja mielikin oli heti paljon parempi. ;) Painoja sai nostella tangolla tehtävässä ja keskitetyssä hauiskäännössä. Iloinen asia, että se jossain tuntuikin, vaikka suurempi pumppi jäikin kokematta sillä kertaa. Hikiset crossailut päälle The Big Bang Theoryn parissa, mikä uhkaavasti hupenee koko ajan. :/ Kohta kolmaskin kausi katsottu ja jäljellä hyllyssä enää kaksi kautta! Apua!

Eilinen jalkatreeni oli sitten taas todella hyvä. Painoja sai nostaa split squatissa, ilman että tasapainokaan kärsi. Tuntuma oli pitkälti kohdillaan siellä missä pitääkin, eli pakaroissa. ;) Taas tein takakyykkyä splitin lisäksi, sekä syväkyykkyä ja leg curlia pallolla + vatsat päälle. Koko päivänä en ollut paikoillani ennen kuin vasta illalla ja heti sitä huomasikin, että alkoi jo pakaroissa tuntua. Ja tänään tuntuu. Pakaroissa ja takareisissä. <3 Ja pohkeissa myös!

Perusmeininki eilen. Ja keittiöpose ennen kauppareissua. Ei niin perusmeininki. Mutta löysin farkkukaapistani farkut,
jossa on takapuolelle tätäkin enemmän vielä kasvuvaraa. Jee! :’)

Tänään oli sitten ojentajat, olkapäät ja vatsatreeniä. Ennen treeniä taas foam roller -rullailut ja eilen jo bongasin, että oikea olkapää on jumalattoman kipeä, kun sitä rullaa. Ihan meinaa itku tulla. Jälleen kerran se on se Erbin pareesi -puoli ja liittynee sen aiheuttamiin lihaskireyksiin. No nyt rullataan sitäkin sitten, sen mitä se antaa rullata. Kädellä olkapäätä tunnustelemalla tai treenissä ei mitään kipua tunnu, eli normaalisti sen kanssa elellään muuten. Välillä itketään rullan päällä sitten vaan. ;)

Sen suurempaa raportoitavaa ei tämän päivän treenistä olekaan. Tasaisen namiskaa oli ja edellisen treenin ennätyspainot eivät olleet yhden treenin vahinko, vaan nousivat tänäänkin oikein nätisti. :) Nyt tuntuu olkapäissä, niihin sain tänään ihan todella hyvän tuntuman. Ojentajat antoivat myös kaikkensa ja huomenna aamulla on varmaan makoisaa koittaa nousta sängystä. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun heti aamusta sanoisin, että ’ojentajiin sattuu niin kovin, että kuolen.’ :D

Treenihuoneessa tapahtuu. Kyykkyteline on kätevä kuivurissa vähän kosteiksi jääneiden petivaatteiden loppukuivatukseen.
Ja sitten treenataan tietysti (anopin kutomat) villasukat jalassa.

Ruokaakin on syöty, ajatella! Tein tuossa maanantaina ison satsin aivan järisyttävän hyvää sapuskaa. Raastettua porkkanaa, herkkusieniä ja kidney-papuja, wokkipannulla tehtynä. Ja tietysti sitä valkosipulista öljyä ja tuoreyrtit + mausteet. Uu beibe. Mies syödessään bongasi sieltä myös erään intialaisen mausteseoksen, mitä tuleekin käytettyä vähän harvemmin ja ilmeisesti se kruunasi koko touhun. Tämä ruoka sai meillä normaalia vuolaampia kehuja ja vielä ruokailun ulkopuolellakin!

Toisessa kuvassa tämän päivän sapuskat. Perinteinen, mutta aina yhtä taivaallinen myskikurpitsamuussi ja rinnalla paistetut herkkusienet ja sipulit yrttien kera. Ehkä käväisin taivaassa ruokailun aikana.. Tällä kertaa käytin taas sitä vähän kalliimpaa myskikurpitsaa, mikä on nimeltään paquito. Se on tosiaan entistäkin makeampaa ja irtoaa kuorestaan ehkä tuhat kertaa helpommin, kun sitä kovertaa. Ei repeä kuori ja se on iso plussa! Alla kuva kyseisestä kurpitsasta. Tosin nyt tuli mieleen, että onko tämä myskikurpitsa ollenkaan. Vai onko se nimeltään paquito squash sen sijaan, kun niinhän siinä lukee. Oli mikä oli, niin tajuttoman hyvää se on ja ihan samanlainen, kuin myskikurpitsa. Ainoastaan hieman paranneltu versio siitä. :)

Kreikkalainen kurpitsa.

Siinä kolmen päivän turinat. Sormet hapuilee kirjan pariin ja täytynee kuunnella sormien toiveita. ;) Olen jo reilun vuoden harmitellut sitä, miten en koskaan ehdi enää lukea kirjoja. Kappas, kun sitä aikaa tulikin vaikka kuinka, kun laittaa koneen kiinni.. Päätin siis lakata harmittelemasta ja tehdä asialle jotain. Priorisointikysymyksiä. Kirjan parissa jos missä pää lepää, kun pääsee ihan toiseen maailmaan aina välillä. Tekee varmasti hyvää ihan jokaiselle irtautua välillä niistä perusrutiineista ja tehdä jotain poikkeavaa, jonka aikana ei mieti mitään. Ja kun ei lue pitkin päivää treeniblogejakaan, niin treenien miettimiseen kuluu vain se treenissä tai sen välittömässä läheisyydessä kulutettu aika. Sanoisin, että aika virkistävää joskus miettiä jotain muutakin. Edes välillä. ;)

Ennen tuota tulee kuitenkin vastattua kommentteihin, joita yhtäkkisesti tupsahti isot määrät!

2 vastausta artikkeliin ”Kolmen päivän pläjäys”

  • Ootko sie ostanu ton foam rollerin Englannin puolelta vai onko se kulkenu mukana muualta? Kiinnostas tosi paljon ostaa itellekin tollanen kun taa miun selka on niin jumissa valilla (eika miehen hierominen auta vaikka kuinka hierois), mutta en oo ikina edes kokeillu koko rolleria ni vahan epailyttaa ostaa sokkona!

    • Se on Saksassa ostettu, mutta alkuperältään se on ruotsalainen. :D Sitä en tiedä onko noissa niin eroja. Toki materiaalijuttuja varmaan ja sitten on niitä, missä törröttää sitä sun tätä nyppylää. Mutta tämä meidän rulla on valittu ihan halvan hinnan perusteella ja asiansa ajaa, joten en usko, että tässä asiassa voi kovin huonoa ostaa. :) Suosittelen kyllä, on ihan ihmepötkylä! Mäkin saan tuolla auki sellaisia paikkoja, mihin miehen hieronta ei vaan pääse. Tuolla saa kuitenkin lihaskalvoista lähtien kaikki käsiteltyä. :)

Kommentointi on suljettu.