KokovartaloAUTS

Viime viikonloppuna kun miehellä oli pidennetty vapaa, katseltiin pitkästä aikaa leffoja, jokaisena neljänä vapaapäivänä. Jännitysniskan kanssa tuo on vähän typerää touhua tommonen.. :D Yksi varmaan menisi vielä, mutta että neljä. Kun keskityn johonkin, varsinkin jos täytyy keskittyä oikein kovin ja jos on oikein jännää, olen kokovartalojännityksessä, ihan jalkoja myöten. Pahin jännityspaikka on kuitenkin niska ja hartiat. Ne ei pysy rentona laisinkaan, eli jos katselee parin tunnin leffan, olen pari tuntia hartiat korvissa. Toisen leffan jälkeen sen jo huomasi, että nyt menee enemmän ja enemmän jumiin. Eipä se estänyt kuitenkaan katselemasta niitä lisää. Kun teki mieli! Tästä sain tosiaan sitten suhteellisen mojovat yläselkä-/hartia-/niska-/kaulajuntturat. Btw, Apocalypto on aika hemmetin hyvä leffa. Mutta niskalle aika hemmetin huono. :D

Aamulla tukkaa ei vielä ollut tämän enempää..

Niskan lisäksi kipeänä on takapuoli ja takareidet. YEAH BABY!! Eli perille meni viime kerran jalkatreeni! ;) Ei sitä tarvinnut kuin vaan tehdä kunnolla. Aatella. :D Mutta ei siinä kaikki! Eilen rullasin rintalihasten ja käden kiinnityskohtaa ja tänään koskee niin perkuleesti. Sen lisäksi eilinen selän ja vatsan treeni tuntuu. Tein eilen pitkästä aikaa kulmasoutua käsipainolla mutkatangon sijaan (koska lapa) ja koskee ihan eri tavalla taas. Ja kovin koskeekin! Vatsalle sain taas sellaiset hapotukset eilen, että tänään on etenkin ylimmäiset palikat arkana. Voisin sanoa, että ryhdin pitäminen on todella haastavaa, kun kipeät vatsalihakset ja rintalihakset vetää ryhtiä eteen, eikä kipeä selkäkään tahdo olla suorassa laisinkaan. Olen Quasimodo!

Eli kaikinpuolin sellainen jyrän alle jäänyt olo. En kyllä valita, kun treenistä tämä kuitenkin suureksi osaksi johtuu, niskaa lukuunottamatta. On mennyt jumpat sinne minne pitääkin. Huomenna olisi jalkatreenin paikka, mutta taidanpa viettää lepoa tai korkeintaan käyn kävelyllä, jos päivän tuoksinassa ehtii. Hirveästi tekisi mieli myös katsella leffoja.. Apua.

Voi olla, että huomenna tuntuu käsissäkin. Vakavan oloista hommaa tuo pullistelu. :D

Eilen tuli postissa lisää tukkaa. Jo sitä oli odotettukin! On ollut kyllä niin yhyy näytän pojalle -fiilis tässä viime aikoina. Onneksi tukkaa tosiaan saa aina ostaa lisää jos on tarve ja nyt oli tarve, joten ostin. :D Ne mitä mulla on ollut jo valmiiksi on tosiaan ollut huonoa laatua, joten toivon tällä kertaa saaneeni hyvää tavaraa. Ensivaikutelma oli, että ihan hemmetin laadukkaan tuntuista.

Vielä en kuitenkaan innostu. Ennenkin ollut ihan fiiliksissä, että tukka on ihanaa, vaan menee pari viikkoa ja se onkin ihan yhtä hamppua. Toivon, että tämä pysyy hyvänä nyt. Mulla tosiaan on aikoinaan ollut viitisen vuotta putkeen pidennykset päässä, joten siinä pääsi näkemään yhtä sun toista tukkaa. :) Parhaat pysyivät hyvänä päälle vuoden. Semmosia olen kaivannut. Sitä kyseistä tukkamerkkiä ei valitettavasti myydä kuluttajille suoraan, vaan pitäisi mennä kampaajalle. Minä en mene sinne maksamaan työstä jonka osaan itsekin tehdä. :D On kyllä kun rahaa kilahtaisi aina pankkiin kun laitan teipit päähän itse. Suomessa maksoin joka toinen kuukausi yli satasen kampaajalle, kun piti tyvi värjätä ja nostaa teippejä + tietysti jos piti ostaa uutta tukkaa niin vieläkin enemmän. Ihan ensimmäinen pidennysreissu maksoi yli 500e! Eli Heidi itte nykyään vaan! :D

Se on tosi pitkä. En vielä ainakaan raaski lyhentää yhtään. Mutta jestas, että laatu tuntuu hyvälle.

Hyvää viikonloppua kaikille!

10 vastausta artikkeliin ”KokovartaloAUTS”

 • tuttu tunne muuten, tänään just mietin että miten tää jalkatreeni yhtäkkiä tuntuukin niin eriltä ja jotenki raskaalta… syy saattaa olla se, että pitkästä aikaa tein tosissani ja olin ihan tehnyt rungon jonka mukaan menin. edelliset kerrat on menny haahuiluun ja emmääjaksaenääviimestäsettiä -mentaliteetilla. aamulla on sitte ihmetelly että mikä on kun ei tunnu. :-D

  • Heh, joo on se kumma juttu kun heti tuntuu, kun tekee vaan kunnolla.. :D Mä ihan kuvittelin kyllä ennenkin tekeväni kunnolla, mutta oli päässyt käymään niin, että painoa oli liikaa per liike eikä päässyt tekemään kokonaista liikerataa. Nyt pääsi, nyt mä tiedän. :D

 • Viitisen vuotta sitte ostin huuto.netistä aitohiuspidennykset, myyjä oli Kreikassa asuva suomalainen kampaaja joka siis möi ja oli tosi laadukasta Intialaista hiusta. Ei menny takkuun eikä hampuks vaikka oli blondattu tosi vaaleeks… Että siinä vois olla hyvä kanava ostaa näitä kampaamotuotteita ;) tai sit ebay :)
  Oh se tunne kun kynittyyn päähän saa hiukset ja se oma itse tuijottaa takasin peilistä… :D <3

  • Mä suosin kyllä ensisijaisesti tukkamerkkiä ja suoraan paikasta, joka on arvostettu. Todennäköisyys siihen, että saa hyvää tukkaa, on suurempi. Vaikka saa sitä kampaajaltakin täyttä sontaa, kuten kerran tai kaksi kävi. Intialaista IHANAA tukkaa! Kunnes parin viikon päästä oli kaikkea muuta.. No onneksi ilmaiseksi sai sitten uutta päähän. ;)
   Toiveessa nyt tietenkin, että tämä kestäisi piiiiitkään eikä tarvitsisi koskaan enää ostaa edes uutta. :D Ainakin arvostettu mesta ympäri maailmaa tämä Rapunzel of Sweden.
   Ja se tunne! Nimenomaan. :’) <3

 • Justhan sä leikkasit pois!??! Ja nyt lisää hiusta??? Voi rakas, sä oot just niin nainen!! Et osaa päättää! :D <3

  • Joo mä olen ailahtelevainen tukkani kanssa. :D Oli mulla tässä välissäkin pitkää päässä, mutta otin päivän-parin päästä taas pois ja tilasin uutta ja nyt taas päähän. :D Mää oon niiiiiin nainen! :’) <3

  • Mullahan on molemmat sivut siilinä ja tällä tukalla ne on kokonaan piilossa jos mä vaan tahdon. ;) Eli ei huolta! Heidi fiksaa! :D

 • Mä oon kuullu useammaltakin taholta väitteen, että lihaskipu ei tarkoita välttämättä sitä, että lihas kehittyy. Viimeisin kerta oli kyllä argumentointia bodypumpia vastaan. Mun osteopaatti perusteli, kuinka bodypumppi on liian lyhytkestoista kestävyystreeniksi ja liian pienillä painoilla tehtyä ja pitkää sarjaa voimatreeniksi. Eli siinä saa vaan lihakset kipeiksi. asitten olen kuullut myös, että lihasten ei tarvii tulla kipeiksi kehittyäkseen. Tän sanoja oli muistaakseni joku jumppaohjaaja / personal raineri.

  Tuota ”sattuu, joten perille meni” -lausahdusta näkee blogeissa aika paljon. Kiinnostaisi kuulla sun mielipide asiaan. Sä kun ainakin omistat kasan treenikirjoja ja olet innokas googlaaja – ja viljelet tuota lausetta ahkerasti. Onko sulla näkemystä asiaan? Ja asian siis ollessa, että tarkoittaako lihaskipu aina kehitystä ja täytyykö lihasten kipeytyä, jotta ne kehittyy.

  • Juu kyllä mä olen samaa mieltä – ei se, että lihas ei kipeydy, tarkoita sitä, että treeni ei olisi mennyt perille. Mutta että kipeytyy, niin siitä tiedän, että on varmasti mennyt perille. :) Mikään mittari se ei missään tapauksessa silti ole treenin tehosta. Sitä en osaa sanoa, ettei lihaskipu aina tarkoittaisi treenin perille menoa. Voihan se toisaalta periaatteessa kertoa myös huonosta palautumisesta/puutteellisesta tankkauksesta treenin jälkeen. Mutta toisinpäin tilanne on selkeä, ei kipua tartte, jotta kehittyy. Ja omalla kohdalla tiedän kyllä juurikin siitä kivusta, että perille meni.

   Tulikohan siinä tarpeeksi monimutkaisesti asiasta mielipidettä. :D

Kommentointi on suljettu.