Kivun kautta.. no, kipuun!

Päivä ei alkanut ihan parhaalla tavalla. Tai alkoi, mutta pian se siitä muuttui. Aamulla kävi selväksi, että on se päivä kuukaudesta (sori mieslukijat). Sain napattua kaksi pilleriä heti orastavaan kipuun (yksihän on täysin hyödytön). Ei mennyt hirveän kauaa kun kipu lähti pois ja olin iloinen, että helpollapa siitä päästiin, kerrankin sain ajoitettua oikeaan aikaan pillereiden ottamisen, ennen kuin kipu pääsi iskemään täydellä voimalla. Senhän jälkeen siihen ei auta enää mikään. No, siinä kahdeksan aikoihin olin valmistautumassa treeniin, siirryin treenihuoneeseen, treenivaatteet päällä ja yhtäkkiä kipu iski läpi. Ihan salamana pillereiden vaikutus loppui. Ei voinut ajatellakaan treeniä siinä vaiheessa, joten vaatteet taas vaihtoon, pilleri naamaan ja sohvalle peittojen alle. Normaalisti auttaa kun nukahtaa ihan hetkeksikin, vaikka vain sekunniksi, ja kipu on poissa. Ilmeisesti rentouttaa jotenkin niin totaalisesti krampit vatsassa ja kipulääke pääsee auttamaan. No ei sitten tietty tänään käynyt näin, ensimmäistä kertaa ikinä, vaikka siihen sohvalle nukahdin jokuseksi minuutiksi. Ootin ja ootin, mutta aina sattui. Piti ottaa neljäs pilleri. Se onneksi vaikutti sitten jossain kohtaa ja pääsin vihdoin treenaamaan – puolen päivän aikaan!

En siinä ollut ehkä ihan täydessä terässä enää ja pieni pilleripöhnä oli päällä, mutta hyvin sai taas superit perille ja kelvollisessa ajassa! ;) Selkää ja hauista oli tänään, plus takaolkapäät.

Treeni oli tällainen tänään:
Superina:
90° kulmasoutu mutkatangolla 31kg 12-10-10
+ hauikset vinopenkissä 6,8kg 12-10-10
+ hauikset tangolla 20kg 12-10-10

Superina:
Laajan kulman kulmasoutu mutkatangolla 28,5kg 3×12
+ hauiskääntö seisten 6,8kg 15- 9kg 10-10

Rear delt row KP 11kg 15-12-12

Preacher curl mutkatangolla 18,5kg 8-6 16kg 10-8

Meikä tykkäsi! Ensimmäinen setti on mulle jo ihan kuolemaksi, ei meinaa tuo tanko enää nätisti nousta. :) Normaalisti sentään tangossakin on painoa lisää, mutta tässä setissä ei kykene! Iloksenne aivan mahtavia ilmeitä seuraa tästä ensimmäisestä superisetistä (huomannette mitä kuvia tarkoitan..):
Ensin kulmasoutua..
..sitten hauiskääntöjä vinopenkillä.. (:D :D :D)
..ja sitten habaa tangolla (eli bärsse, nähtävästi).
Voi mulla oli hauskaa kun katselin noita vinopenkkikuvia :’D. Maailman edustavin kuvakulma selkeästi!
Seuraavissa supereissa oli kulmasoutua suuremmalla kulmalla ja habakääntöjä. Näissä kuvissa hauskinta on se, että tuossa kulmasoudussa näyttää sille, että mulla olisi tosi isot tissit. Eikö ookki teistäkin hauskaa? :D Tästä voimme myös päätellä, että tuo kamera saattaa ihan joskus pikkasen vääristää mun lihasten kokoa suuremmaksi, että olkaa skeptisiä vaan! :’)
Muista liikkeistä en napsinutkaan kuvia. Olihan siinä jo. Viimeisissä preachereissa tuo 18,5 kg on ollut mulle maksimi puhtaissa, mutta tälleen viimeisenä liikkenä se oli vähän liian rankka, kun oli alla jo vaikka mitä. Parani suoritustyyli hirveästi kun laskin painon 16 kiloon. Sillä sai puhtaita siihen loppuun täydellä liikeradalla.
Selkääni olen selvästi saanut, siltä tuntuu nyt. Hyvä hyvä! Treeniin meni aikaa tunti ja neljä minuuttia. Tosiasiassa varmaan tunti. Saatoin lopussa pullistella kameralle (katso ensimmäinen kuva) ja unohdin sykemittarin vielä päälle. Hah!
Tänään oli tarkoitus käydä vielä kävelyllä, mutta meni tuon treenin aloituksen kanssa niin myöhään, ettei ollut mitään mahdollisuuksia enää edes harkita asiaa. Joku toinen päivä sitten! Kyllä tääkin mulle kelpasi ja riitti. :)
Nyt on taas pari lisäpilleriä otettu ja ootellaan, josko se tästä taas. Koitin kestää kipua, mutta sen verran kalpeaksi vetää, että päätin, että tajuissaan oisi kuitenkin kiva olla ihan tämä loppupäiväkin. :)
Semmonen ystävänpäivä täällä. Toivottavasti teillä on ollut vähän vähemmän kivulias. Paitsi jos se on positiivista lihaskipua ollut. :P

10 vastausta artikkeliin ”Kivun kautta.. no, kipuun!”

 • ”Mahtava peräsin ja pulleat purjeet…” Siun kamera on selvästi juonessa mukana ;)

  • Ne on kyllä ihan ekstramakoisia tänään.. :D Kaikki mikä on (läppärin) kameraa lähimpänä kasvaa kokoa valtavasti ja kuvan reunalla piirteet kurottautuu oikein kunnolla sitä reunaa kohti. Oooii. :’) Se on kaunista se!

  • On H&M:n sporttimalliston pöksyt parin vuoden takaa. On kyllä tosi kivat ja omistamieni joukosta lempparit. :) Tuo käännettävä vyötärökaistale on mukava, ei kiristä eikä valahtele tai mitään muutakaan! :)

 • Voih mikä päivä.. :( Toivottavasti kipu hellitti jo eilen ja tänään on ihan super olo! :)
  pus <3

  • Sai ottaa seitsemän pilleriä tuona torstaina! Ja ne sitten väsytti eilen niin totaalisesti, ettei mistään tullut yhtään mitään. Paitsi nukkumisesta. :( No mutta, tänään on jo virtaa vähän enemmän! :)
   mwah! <3

Kommentointi on suljettu.