Kiirusta

Hieman pikaisempi päivitys tähän kohtaan. Se on kuulkaas nyt niin, että täytyy hylätä blogi pariksi-kolmeksi päiväksi. Hyökkii muut aikataulut päälle ja jostain pitää nipistää. Valintana on oikeastaan treenit tai blogi ja kovin vaikea valinta tuo ei ole. :D Treeneistä muutenkin selviää kaikkineen parissa tunnissa, mutta blogin parissa mulla menee helposti useampi. Kuvien/videoiden läpikäyminen ja niiden laittaminen blogikuntoon, tarinointi, oikoluku.. Kaikki tuo muiden häiriötekijöiden keskellä tarkoittaa helposti kolmeakin tuntia.

Kevään suuria muutoksia kohti mentäessä saattaa tällaisia aikoja tulla enemmänkin, että on pakko nipistää jostain sitä tehokasta touhuamisaikaa. Paljon on tekemistä noiden muutosten osalta edessä ja se syö energiaa, jota ei ole nyt ripoteltavaksi ihan joka suuntaan.

Vielä pilkottaa.

Tämänhetkiset asiat pitäisi saada helpostikin hoidettua parissa päivässä, joten tarkoitus on sunnuntaina tai ihan viimeistään maanantaina palailla sorvin (blogin) äärelle viikkokatsauksen kera. Muiden blogien lukeminen jää luonnollisesti sekin nyt hetkeksi hyvin vähille.

Herkkua <3
Tescon omat riisikakut 10 – 0 kalliimman valmistajan vastaavat
Mitään kamalaa ei siis ole tapahtunut tai tapahtumassa. En vaan kykene repeämään ihan joka suuntaan samanaikaisesti. Tarvitsen pienen aikalisän ja siihen riittää tässä kohtaa se kaksi tai kolme päivää. Kattellaan sitten, että millainen kuvapläjäys sieltä tulee, kun kamera kuitenkin räpsyy ja treenit taltioituu koneelle ihan samaan tapaan kuin ennenkin. :D 
Palaillaan myöhemmin siis, toivottelen mukavaa tulevaa viikonloppua jo tässä kohtaa! Nyt tartun kommentteihin vastaamisen myötä kiirushärkää sarvista ja alan puurtaa hoidettavia asioita eteenpäin!

2 vastausta artikkeliin ”Kiirusta”

Kommentointi on suljettu.