Kevyt viikko 36: 3 x 16K

Sellainen kevyt viikko tällä kertaa. Saliton kuten yleensäkin, ja nyt kun kävelemään pääsee niin toistamiseen vietin kävellen tämän viikon. Tosin askelsin vain kolme kertaa, mutta kilometrejä tuli suht sopivasti joka tapauksessa.

Tähän malliin:

Maanantai & tiistai: lepo.

Keskiviikko: 16.2km kävelylenkki, 02:54min.

Torstai: lepo.

Perjantai: 16.1km kävelylenkki, 02:50min.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: 16.1km kävelylenkki, 02:49min.

2015-09-04 18.01.52

Keskiviikon ja perjantain lenkit tein poikkeuksellisesti illalla, olin kotona molempina kertoina vasta joskus seitsemän-kahdeksan välillä. Mainitsemisen arvoista, sillä en tiedä olenko oikeastaan koskaan kävellyt illalla. :D Kiva sää sattui näille kaikille kolmelle kerralle kun aurinko paistoi, mutta kun nyt on vihdoin syksy ihan oikeasti (vaikka perhosia lenteleekin joka puolella), niin ei ole kuuma. On sopiva. Löysin tämän uuden kuudentoista kilometrin lenkin silloin keskiviikkona ja sehän oli siihen malliin mukava, että se piti tallustaa kolmeen kertaan, eli joka lenkillä sama reitti. Siinä on paljon vaihtelua ja sitten matkalle mahtuu mun monta lempparipaikkaa, missä tykkään eniten kävellä. Välillä lenkillä on itketty ja välillä hymyilty. Ei ole ollut helppo viikko ja vaikeat jutut on vasta tulossa (toinen blogi).

Näyttökuva 2015-09-06 kello 20.14.54Eilen kirjoitinkin (vihdoin) postauksen näistä mun kaikista kroppani vaivoista ja siinä kerroin tuosta jalkojen eriparisuudesta. Se oli aika pahana keskiviikon lenkillä ja todella pahana perjantaina. Yleensä lihakset rentoutuu lämmetessään siinä kävelyn ensikilometreillä, mutta perjantaina niin ei tapahtunut. Kävelin eriparijaloilla koko 16km. Kyllä sekin onnistui, muttei se sellaista vaivatonta ole, kun ei jalat oikein liikahtele itsekseen mitenkään normaalisti, vaan niiden liikuttamiseen pitää keskittyä ja sitten tunnet se toisen jalan yläpakaraa myöten heilumassa siinä väärin. Tänään sunnuntaina tuo kaikki olikin sitten tipotiessään ja jalat tuntuivat keskenään parilta. Ilmeisesti näin salittoman viikon loppuun mennessä alkaa sieltä lihakset rentoutua, ihan siis selästäkin, kun ei ole sitäkään rääkätty ja se tuon lantionkin kippaa. Tänään oli varsin mukava kävellä, kun jalat toimi nätisti ja keskenään samaan tapaan.

Näyttökuva 2015-09-06 kello 20.13.49

Muuta kerrottavaa en saa irti näistä kävelyistä, vaikka niiden aikana mun päässäni tapahtuukin ihan valtavasti kaikenlaista. :D Jotkut asiat on parempi jättää sinne pään sisälle..

2015-09-04 19.22.47
Perjantain lenkin jälkeen jalat väsyinä kotona.

Maanantain ja tiistain olin tosiaan töissä, ja kun illemmalla oli kotona, ei siinä enää viitsinyt kävelemään lähteä, vaan mielessä oli lähinnä joku nopsa ruoka ja sitten oleskelua vaan. Miehen kanssa vietti mielellään ne pari päivää kun hän olikin keskiviikosta lähtien toisaalla, piipahti tosin yhdeksi yöksi kotona siinä välissä.

2015-09-01 08.43.49
Takamus tuli hilattua töihin välillä.

Töitä olisi ollut mahdollisuus jatkaa tulevalla viikolla, mutta koska kissaan liittyvät jutut, en niitä nyt pääse jatkamaan vaan hoivaan ja hoidan eläintä kotona ja jatkan joskus toiste. Tämän kissan leikkauksen vuoksi kevyt viikkokin venähtää vielä ensi viikon puolelle, kun ei voi kotoa oikein poistua ainakaan ensimmäisinä päivinä. Jomman kumman on vahdittava eläintä pitkälti koko ajan näin alkuun, joten jos jotain treenejä on, ne tulee todennäköisesti tapahtumaan omalla kotisalilla.

Ruokapuoli on ollut vähän ankea. En oikein koskaan innostu siitä, että kun toinen on pois niin kokkaisin vain itselleni. Maanantaina ja tiistaina syötiin nopeaa ja hyvää ruokaa, mitä mieli tekikin ja siitä eteenpäin olen mennyt aika köyhällä aterialla..

2015-08-31 17.28.24
Riisipastaa munakoisopyreessä ja tofukuutiot.
2015-09-01 17.40.45
Ristikkoperunat ja tofunakit.
2015-09-06 19.21.36
Ja sitten tätä. Keskiviikosta sunnuntaihin. Tofukuutioita kylmänä suoraan paketista ja vihannekset rinnalle. Kylmänä siis nekin ja ihan vaan sellaisenaan. Ei jaksanut koostaa ateriaa näistä.. Helpoin näin. Namnam tai jotain.

Mun alkoi nyt tehdä niin kovin mieli tuota riisipastaa, kun tuota kuvaa katselin, että taidampas tälleen illan kunniaksi vielä kiehauttaa annoksen itselleni :D En lupaa mitään, mutta jestas, että alkoi tehdä sitä mieli. Pitäiskös..

Muutoinhan kaloreita on tullut varmaankin ihan sopivasti, kun on sitä jotain muuta syöty näiden ankeiden annosten lisäksi kuitenkin. Esimerkiksi:

Näyttökuva 2015-09-06 kello 20.15.52
iChoc -nougata kotona ja sitten jätskiä töissä lounastauolla. Aika kiva työpäivä se semmonen!

Ensi viikon kuvioista ei siis tiedä vielä kukaan yhtään mitään. Mennään sen mukaan mitä on mentävä. Oman kissan hoitamisen lisäksi olen lupautunut loppuviikosta neljäksi päiväksi kahden toisenkin karvapyllyn hoitajaksi, joten aikamoista järjestelyä on ensi viikko kaikkineen, kävi miten kävi. Peukut pystyssä, että kaikki menee kivasti.

Toivon teille itse kullekin helppoa viikkoa. Olkoon ahdistus poissa ja jalatkin samaa paria!

p.s. Aamupalani irstaili mulle.

2015-09-02 08.26.18Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

4 vastausta artikkeliin ”Kevyt viikko 36: 3 x 16K”

 • Hurjasti tsemppiä Natun lääkärikäyntiin vielä tätäkin kautta! ♡ Ja ihan huippua että tuo sun kroppaongelma selvis, toivottavasti löytyy joku ekspertti sen korjaamaankin. :)

  Mä kävelin eilen ekaa kertaa (kuukauden Porvoossaolon jälkeen) tallilta kämpille, 8,5 kilsaa, ja tässä sun viikon kävelyitä katsellessa mietin, että pitäiskö repästä ja käydä ostamassa kunnon kävelykengät (talliConverset, joissa on molemmissa sisäsyrjissä kantapäältä päkiälle reikä pohjan ja kankaan liittymässä, ei ehkä ole parhaat tähänkään…) ja alkaa kipitellä tallille ja takaisin. Ainakin viikonloppuisin ja arkenakin jos on lyhyitä päiviä. Loppuispahan kyytiongelmat! Tuo matka on tosin sinällään tosi perseestä, kun ekat 4 kilometriä kaupungin keskustassa ja loppumatka maantien reunaa jossa 60/80 rajotukset, mutta kyllä sen kestää. Kiitän inspiraatiosta, toivottavasti saan tän käytännössäkin onnistumaan! :D

  • Paljon kiitoksia <3 Lääkärikäynnistä selviydytty ja nyt toivutaan. Itse kukin. :')

   Oli kyllä varsin mukavaa hoksata tämä kropan mysteeri ja vihdoin sitä ei tarvitse enää huolehtia!

   Ja hei ihan mahtavaa, että olet inspiroitunut ehkä kävelemään ihan säännöllisesti tota matkaa tallille ja takaisin! Kyllähän tuollainen matka on vielä ihan inhimillinen ja kun sen saa tehdä kahdessa osassa, eikä koko touhua yhteen pötköön. Satsaisin kyllä kunnollisiin kenkiin, converset on ehkä sellaiset että taitaa jossain kohtaa tulla niillä vähän ongelmia jalkoihin noissa kilsoissa. :D Tsempit!

 • Mahtavaa että kroppa selvis! Tai siis mysteeri selvis ja kroppakin toivottavasti pian. Yllättävän paljon sulla on sellasia oireita mitä mullakin ja tuli sellanen olo että pitäis päästä nyt johonkin tutkittavaks koska esim juuri kyykyssä jalat ei tahdo asettua samalle leveydelle.

  Osallistuin muuten vklp sellaiseen tapahtumaan jossa oli 24h aikaa kävellä 100km. Selvisin. Mutta sanotaanko etten tienny tällasten kipujen olevan mahdollisia :D mutta nyt tekee mieli alkaa kävellä enemmän kun se on aika kivaa!

  • Kyllä kannattaa ehdottomasti käydä jossain tutkituttamassa, ammattilaiset osaa kyllä aika nopeasti katsoa sen mikä mättää. Mulla on kanssa vaikea saada jalat kyykyssä samalle leveydelle, kun toinen ei vaan tahdo mennä sinne minne toinen. Toki ihan joku perusjumikin voi sen aiheuttaa ja helpottaa saattaisi vaikka lonkankoukistajien venyttäminen/rullaaminen. Mulla se nyt ei auta kun juurisyy on muualla.
   Siis tuo 100km/24h -tapahtuma kuulostaa aivan mahtavalta! Mäkin tahdon! :D En kyllä tiedä kestäisikö mun jalat sitä vielä, mutta oishan se hauskaa. Ehkä joskus! Ja varmasti on koivet olleet sen jälkeen hellinä. :D Kävely on kyllä kivaa. <3

Kommentointi on suljettu.