Kevyen viikon startti

Niinhän siinä kävi, että eilen mainitsemani kivut eskaloituivat siihen pisteeseen, että sain tänään hakea pikaisen antibioottikuurin. Kovin helpolla en antibiootteja (tai lääkkeitä muutenkaan) syö, koska niitä syötetään mun mielestä ihmisille aivan liikaa. Siitä voi päätellä, että kivut oli jokseenkin kovat. ;)

Lähipäivien aktiviteetteja oikein luvan kanssa!

Kolmen päivän kuuri vain, toivotaan että sillä lähtee tämäkin vaiva. Ja tässä olin juuri miettinyt kevyttä viikkoa tulevaksi, kun edellisestä alkaa olla taas se nelisen viikkoa. Mikäs parempi kuin nyt pitää siis tällä viikolla moinen! Ymmärtääkseni antibioottien aikana ei ole välttämättä fiksuinta treenailla, joten lepäillään nyt kolme päivää, sopii mulle! Vaiva itsessään ei treenaamista estäisi millään lailla. Mm. kävelylenkkejä tuo kuuri tuskin estää, joten semmosta saattaa olla luvassa, jos ehtii.

Torstaina siis näillä näkymin taas puntteillaan ja jalkatreenillä tietty heti startataan. Ootan jo! Huomenna (jos vain ehdin postata) tulee VIHDOINKIN Mariliin heittämään kuva-aiheiseen haasteeseen vastausta! Tuon sain jo ehkä tuhat vuotta sitten ja kuvat on olleet valmiina ja kaikkea, mutta sitten iski migreenit ja kaikki ylimääräinen jäi. :/ No nyt sitten, oli migreeneitä tai ei. :D Ehkä vähän kiireempi päivä huomenna, kun on verikokeita, näytteen kuljetuksen järjestämistä toisaalle, kauppaa, skypettelyä (nää on semmosia tunnin sessioita äipän kanssa), kokkailua ja kaikkea sellaista. Mutta enköhän jossain vaiheessa ehdi silti, on tullut tutuksi nuo myöhäisetkin postausajat viime aikoina. ;)

Nyt rötväillään luvalla! Paitsi että pitää imuroida kohta ja pyykit on pesussa ja huomenna ei ainakaan kerkee ja ja ja.. No on ainakin se lupa, jos tekee mieli. :D Parhausviikkoa teille! Kyllä mullakin semmonen on, mitään vakavaa täällä ei oo, vaikka lääkettä pitääkin syödä. :)