Kevyempi treeniviikko 43

Hirveästi ei rapsattavaa ole, mutta rapsataan se vähempikin määrä. :)

Maanantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:12.
+ 9.08km kävelylenkki, kesto: 1:39, keskisyke: 111, max: 142.

Tiistai: jalat, vatsa. Kesto: 1:22.

Keskiviikko ja torstai: ruokamyrkytys.

Perjantai: 40min crossailua, 13.80km.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: 8.44km kävelylenkki. Kesto: 1:33, keskisyke: 114, max: 137. Sykkeet siltä ajalta, kun Garminissa oli vielä akkua. :) Loppui siis kesken.

Kuten näkyy, vaihdoin tälle päivälle aiotun punttitreenin suosiolla kävelyyn, kun sitä mun pääni huusi. Puntti ei houkutellut laisinkaan tämän vuoksi, kun se ei ole sellaista pään lepuuttelua mulle. Ulkona sen sijaan raikkaassa ilmassa henki kulkee ihan eri tavalla ja ajatukset kirkastuu. Vielä olisi varaa pitää pari puntitonta päivää ensi viikon alustakin. Sitähän paljon suositellaan, että kun treenaa tavoitteellisesti ja kovaa, niin joka 3kk-4kk olisi pidettävä viikon tauko puntista kokonaan. Tehdä silloin kaikkea muuta liikuntaa. En ole koskaan tämmöistä viikon kokonaiskieltäytymistä toteuttanut, mutta nyt ollaan jo lähempää kuin ennen. Voi kuitenkin olla, että heti huomenna nousee puntti, mutta en vielä lupaa mitään! ;) Päässä on todella pölhö olo, kun niska on juntturassa. Ja se on juntturassa juuri sen takia, etten käytä noita lihaksia. Joten olisi vissiin treenin paikka. Ei tämmönen puntittomuus loppuviimein sovi mulle laisinkaan. :) Mutta tästä viikosta olen nautiskellut kovin (jos ei lasketa ruokamyrkytystä) ja on jotenkin valtavan piristävää ihan tarkoituksella heittää puntit sivuun ja tehdä kaikkea muuta.

Auto lähestyi takaa, meni kuvakin ihan vinoon.

Ruokamyrkytys jäi onneksi lopulta lyhytikäiseksi ja siitä oli ihan täysin selvitty jo eilen. Mutta kyllä se vatsakipu oli vaan kamalaa. Ehdottomasti hyvä juttu oli, että sain syötyä hyvin (ja tietty juotua), jopa normaalia enemmän, niin ei päässyt heikkoon kuntoon sen vuoksi, vaan olo oli jopa pitkälti normaali aina silloin kun vatsaan ei sattunut. Nyt osataan sitten katsella vähän tarkemmin, että mitäs ruokaa sinne suuhun laitetaan..

Tänään sinne laitettiin herkkusieniä ja uuniparsakaaleja. Molemmissa käytetty valkosipulista öljyä. Oh yes, baby. Oh yes. <3

Migreenipäivitystä ei tarvinne enää tehdä. Ollaan vissiin jossain kahdessa kuukaudessa, joten eiköhän sitä uskalla jo uskoa, että kahvi/kofeiini se oli. :) Palaillaan asiaan, jos migreenikakkiaiset joskus palaavat!

Tänään tuli myös kuluneeksi kaksi vuotta siitä päivästä, kun Suomesta lähdettiin. Tuntuu, että siitä on vähintään viisi vuotta.

Mukavaa viikkoa kaikille. Muistakaa ottaa välillä kevyemmin, ja muistakaa toteuttaa niitä unelmia, oli ne sitten pieniä tai suuria. Se kannattaa aina. <3

4 vastausta artikkeliin ”Kevyempi treeniviikko 43”

  • Joskus vaa on pakko päästä kävelylle. Itelle tuli täs illal just sellai olo nii kävinpä sitte tuolla pimeessä köpöttelemässä pikku lenkin :) Valtavan iso (koska pienemmistä oli patterit loppu) taskulamppu valasemassa pimeimpiä kohtia ja turvaamassa möröiltä ;) Pitäis varmaa hommata uus otsalamppu, se ois ehkä vähä kätevämpi :D Ootteletteko muute sitä syysmyrskyä vai onko sen ees ennustettu iskevän myös Skotlantiin?

    • Joskus vaan niin on! Kävelylenkit on semmosta rauhoittumisen aikaa, jota mun pää vaan tarvitsee säännöllisesti, että se pysyy kasassa. :’)
      Syysmyrsky onneksi pysyi/pysyy tuolla etelämmässä, joten Skotlantiin ei vaikuta. Täällä on tosi nätti ja tuuleton ilma tänään. :)

  • Onkohan noissa crossareissa eroja? :o Meinaa jos vedät 40 minuutissa melkein 14km ni musta se ei oo kauheen kevyttä :D Mä vedin eilen jossain puolessa tunnissa ~5km ja vastustasoissa oli kyl eroja ku tein sellasen intervallitreenin mut silti jalat kävi kyl mun mielestä aika vauhdilla :o Huh. Outoa.

    • Hmm. Vaikea sanoa! :/ Mulla on kokemusta vaan tästä yhdestä crossarista. Vastus tietysti vaikuttaa kanssa, että millaisella vauhdilla sitä sotkee. Mutta ei mulla myöskään ollut tarkoitus crossailla sen kevyemmin tällä viikolla, vaan kevyt meinaa kuitenkin vaan kevyttä puntista. Joskin sen verran himmailin tuossa perjantaina, että noin kilsan vedin vähemmän kuin normaalisti. ;)

Kommentointi on suljettu.