Kaurapuurovoimaa?

Tänään oli kiva, napakka selkä-/hauistreeni, ilman mitään ihmeellisyyksiä. Perusliikkeitä, perustoistoja, kunnon painoja. Aikaa meni puolisentoista tuntia, ei kahta tuntia, niin kuin silloin kun oikein innostun. ;) Siitä siis sana napakka! Jostain syystä myös toistot oli myös nousussa, joko vähän tai paljon. Vähän ymmärrän, mutta paljon on jo paljon! Suurin ero oli preacher curlissa, painoa 18,5kg. Viimeksi (perjantaina) ekalla meni kymmenen ja lopuilla kahdeksan. Nyt ekalla meni kuusitoista, muilla neljätoista, paitsi viimeisellä vielä kaksitoista. Wooot?

Siellä se sohvatyyny on taas. :D

Laskin aika monta kertaa, että onko tuossa tangossa nyt varmasti saman verran painoa kuin viimeksi, mutta kun tanko painaa sen 8,5kg ja päissä on vitoset, niin ei kai sitä voi väärin laskea? Tai toki voi, mutta että monen monta kertaa? Joo, voi.. mutta silti. :D Onko tää nyt kaurapuurovoimaa sitten? Tahtoisin tietysti uskoa, että voimat on hirveästi tässä välissä kasvanut, mutta.. ehkä se on kuitenkin kaurapuuro. :D

Tein myös hauiskääntöä tangolla (24,4kg), 4×12. Hyvin tuntui!

Treeni sisälsi myös hauiskääntöä vinopenkillä alaviistosta, takaolkapäille rear delt row -liikettä, selälle kulmasoutua jämäkästi 90° kulmassa tangolla (lisäsin tankoon 2,5kiloa) ja vielä kulmasoutua käsipainoilla.

Oli muuten vähän vilpoinen aloitella treeniä..

Mummotöppöset jalkaan ja menoksi! :’)

Kyllä nämä töppöset lähti aika pian jalasta ja vaihtui taas perustöppösiin. Tykkään pitää kengät jalassa muutoinkin kun pelkästään jalkatreenissä, vaikka niitä tarvitsee oikeastaan vain siinä. Ihan jo pelkästään sen vuoksi, että tämä kumimattosysteemi on paikoin nyppyläinen ja se ei ole kiva jalkapohjille. Pidättekö te kengät aina treenatessa jalassa? Joskus törmäsin jossain ihmiseen, joka treenaa aina villasukat jalassa salilla. En nyt millään muista kuka se oli, mutta jostain blogista tämän bongasin. Se oli mun mielestä aika kiehtovaa. :D

6 vastausta artikkeliin ”Kaurapuurovoimaa?”

 • Kengät jalassa, kyllä :) Joskus olisi hauska testata noita villasukkiakin (itekin oon bongannut ton jostain blogista! :)) – mitäköhän kanssatreenaajat mahtaisivat ajatella?! :D Ei oo näkemäni mukaan ihan tänne Joensuuhun asti rantautunut vielä tollainen tapa nimittäin ;)

  • Äh, nyt häiritsee että mistä tämän villasukkajutun oikein bongasin! Kyllä mä ymmärrän sellaisenkin. Villasukat on <3 :) Tosin en ehkä kyykyttelisi villasukilla!

 • Ihanat töppöset ja taas toi tyyny! :D Tulipahan hymy huulille tänään ekaa kertaa! <3
  Mä kyllä aina kanssa kengät jalassa haluan treenata. Paitsi tanssijuttuja paljain jaloin tai tanssikorkkareissa, mutta salilla aina kengät.
  Jotkuthan tykkää myös treenata paljain jaloin salilla, mutta mun mielestä se on jopa vähän turvallisuusriski, mitä jos joku iso paino tippuu jalalle? Kenkä suojaa sitten edes vähän.

  • Hih, mulla olisi kaikenmaailman söpöjä Hello Kitty -tossujakin, mutta nää mummotossut on lämpimimmät. :’) Iloinen asia, että hymy tuli huulille! <3
   Tuo on kanssa totta, että jos paino putoaa koivelle niin kengät sitä iskua vähän pehmittää. Itse vielä potkin varpaitani kaikkeen mahdolliseen ja kolhin muutenkin itseäni, niin ilman kenkiä treenaaminen on mulle ihan hirrrrveä riski. :D Ei sinne huoneeseen edes meinaa uskaltaa mennä ilman kenkiä. :D Liikaa kaikkea pitkin poikin, potentiaalisia vammojen aiheuttajia koipiparoille!

 • Voi kyllä näitä villasukkatreenaajia löytyy jonkin verran! ;D Nimimerkillä Villasukat on parhautta.

Kommentointi on suljettu.