Katoavia hihoja ja lisäpainohooveria

Kuudelta ylös ja treeniä kahdeksan ja yhdeksän välillä. Tällaisissa aikatauluissa toimin parhaiten! Vaikka muuten en toimi aikatauluissa kovin hyvin, jos ne on liian tiukkoja.. :’) Noin yleisesti ottaen tällaiset aikataulut kuitenkin sopii ja saan jotain aikaiseksikin, sen sijaan, että toljottaisi kelloa ja miettisi milloin sitä treenaa (tai tekee jotain muuta). Sellaisina päivinä yleensä kaikki vain lykkääntyy. Sitä tulee helposti ihan saamattomaksi. Ja minähän en voi sietää saamattomuutta, etenkään omaani, joten ei siitä sellaista hyvää fiilistä koskaan tule. Yleensä arjessa on kuitenkin sen verran aikataulua, että päivissä on tekemisen meininkiä. Joskus liikaa ja joskus sopivasti. Eilen liikaa ja tänään sopivasti. Tämä on siis laakista parempi päivä kuin eilen!

Tota reenasin!

Pääsin tekemään selkä-/hauistreeniä (+vatsoja) tuonne treenihuoneeseen, jossa oli kaikki normaalit vermeet, eli kolmeen viikkoon ensimmäinen tämmöinen kyseinen treeni! Mutkatankoa tulikin käytettyä Arnold’s 21:ssä ja kulmasoudussa. Kaikki treenin liikkeet meni superina/vuoropareina ja näitä pareja oli viisi. Ja heti meni liikkeet perille, kuten yllä oleva kuva havainnollistaa. ;)

Tän paidan hihat senkun kutistuu.

Vatsalihasliikepuolelta sain taas ilokseni sen parinkympin kiekon selälle, että saa vähän haastetta koko touhuun! Mulle on pitkälti turhaa tehdä hoovereita ilman lisäpainoa, kun siinä tulee törrötettyä ikuisia aikoja, kuten muinoin. Aina välillä multa kysellään miten sen painon sinne selkääni saan kun yksin tuolla olen ja olen siitä joskus tehnytkin kuvallisen opastuksen, mutta en muista missä postauksessa sellainen on. Tässä siis kuvallista ohjetta uudelleen!

Nostetaan levypaino penkin tai jonkin muun sopivan päälle ja pidetään sitä pystyssä. Käännytään ympäri ja asetellaan se alaselän seudulle ja otetaan paino reppuselkään. Mennään lattialle polvilleen. Siitä kumarrutaan toisen käden varaan ensin. Toinen käsi pitää vielä painoa selällä. Sitten kun painolle on löytynyt tukeva kohta, irroitetaan toinenkin käsi. Ja siitä sitten hooveriin. Kun siinä on tarpeeksi törrötetty, lössähdetään lattian pintaan ja kiepautetaan paino selältä toisen käden avulla pois. Se on siinä. Koskaan ei tässä tavassa ole ollut mitään hankaluuksia, eikä koskaan ole paino pudonnut selältä pois. Joskus muinoin riuhdoin painon selälle makaamalla lattialla valmiiksi. Se oli hirveetä riuhtomista se!

Russian twistiäkin pitkästä aikaa.

Tunti ja kahdeksan minuuttia tuli riehuttua ja hiki tuli. Sitten pikapikaa suihkuun ja päivän muiden aktiviteettien pariin. Vaikka pikapikaa on näissä jalkojen ja kankkujen domseissa aika liioiteltu käsite. :D Vielä ne on vasta alussa, huomenna pahempi. Toivottavasti ei paljoa. Au.

Ruokana piiiitkästä aikaa raastewokkia. Tai ”wokkia”. Kun ei sitä wokata, vaan wokkipannu nyt vaan on sopivin tämän tekemiseen. Raastoin pari perunaa, jokusen porkkanan ja kesäkurpitsaa. Sekaan pääsi myös kidney -papuja. Kesoa lappasin jälkikäteen lautaselle lisää, tämän Valion raejuuston kaveriksi. Kun vähän on vaan liian vähän. Paljon on sopivasti.

Huomenna loikkaan crossarille aamupäivällä. Iiih! En edes muista milloin viimeksi sain crossauttaa. Huomenna. <3

10 vastausta artikkeliin ”Katoavia hihoja ja lisäpainohooveria”

 • Hyvä toi kutistuneet hihat :D mulla kans kiristi niin kovaa yhestä paidasta, että oli pakko leikata ne pois :DD alko hiertää niin perkuleen kipeästi.

 • Mulla on ihan sama juttu noiden aikataulujen kanssa! Jos en tiedä mihin aikaan esim treenataan, ei koko päivänä tule yleensä tehtyä mitään järkevää :D
  Ihana tuo ”Paljon on sopivasti” :’)
  Hauskaa crossailua! <3

  • No justiinsa silleen! Sitä heittäytyy ihan laiskaksi, helposti, kun ei kerran oo kiire minnekään. Vaikka kuinka vihaisi semmosta piirrettä itsessään. :D
   Paljon on yleensä sopivin. Muuten on liian vähän. :’)
   Crossailu oli maailman parhautta! <3

 • Duunasin just kaappiin kukkakaali, porkkana, valkokaali salaatin ja paistelen sitä sitten huomenna. Tuli tuosta sun raasteesta ahaa elämys :) ja tuota parsaa pitää kokeilla. Jostain syystä mä oon alkanut syömään noita kasviksia enempi ja tehnyt paljon kasvisruokia, toki munaa vielä on listalla. Tää on on varmaan joku kausi ja luulet että liha tekee vielä comebackin, mutta nyt mennään näin :D enkä oo kuallu. ;)

  • Hei mahtavuutta! Heti alkoi nälättää pelkkä ajatus. :D Ja mä voin kyllä melkein vannoa, ettei siihen kasvisten syömiseen ja lihan syömättä jättämiseen kuole. :D Ehkä oon onnistunut istuttamaan sun aivoihin jonkin alitajuisen kasviskipinän, ainakin hetkeksi. :’)

Kommentointi on suljettu.