Kasvua?

Keskiviikko tarkoitti omalla kohdallani ojentaja-/olkapää-/vatsa-/kylkitreeniä + aerobista. Astetta laiskempi pyykinpesijä pääsi kaivelemaan vanhoja riepuja, että löytäisi jotain sopivaa päälle. Löytyihän sieltä taas oikein mainio riepu treenipaidaksi. Joskus vuosikausia sitten tätä tietysti piti päällä ihan julkisesti. No nyt vaan internetissä.

Kyllä. Taas on pääkallopaita.

Tämä treeni on taitaa olla muuten ainoa näistä kolmesta, jossa sisältö on pysynyt jo useamman kerran samana. Kaikissa muissa vaihdan vähintään yhden liikkeen, riippuu mitä tekee mieli juuri silloin tehdä. Tämä on sitten vissiin hyväksi havaittu. Seuraavilla mentiin:

Hoover + 20kg: 1:30min

Superina:
Arnold press 9kg: 12-12-10
Pystysoutu mutkatangolla 21kg: 3×10

Superina:
Ranskalainen punnerrus seisten käsipainolla 6,8kg: 3×16/käsi
Kickback 6kg: 3×16

Side bend 28,5kg: 2×18/kylki

Superina:
Ranskalainen punnerrus maaten käsipainoilla 6kg: 3×16
Viparit sivuille kädet 90° 6,8kg: 3×20

Superina:
Alavatsalle jalkojennostot penkillä: 2×30
Hoover: 2min – 1:30min

Ensi kerralla pitääkin nostaa painoja siellä täällä. Treeni tuntui jotenkin rikkonaiselle ja oli sellainen olo, että siihen meni vähintäänkin miljoona tuntia (yhtään liioittelematta). Mutta lopussa aikaa oli mennyt minuutilleen saman verran kuin viimeksi tässä treenissä, eli 1:18. Eli hyvä sitten.
Alavatsalla on muuten järisyttävä pöhö (näin mun mittakaavassa :D). Sen siitä saa, kun söin eilen kolme protskupatukkaa. Olin nälkäinen. :( Jalkatreenipäivä tosiaan eilen, ja aina silloin nälättää normaalia enemmän. Ja nuo patukat on tietty ensimmäisiä vaihtoehtoja mun mielessäni silloin jos pitää jotain ylimääräistä survaista naamaan, koska ne nyt vaan on parhaita. <3 Mutta joo, se kuitumäärä ja varmaan se valmistuksessa käytetty maissikin mulle tuon tekee. Pieni breikki taas niistä. Eipä tee tänään edes mieli. Yleensä niihin on alati sellainen pienoinen himo vatsanpohjassa. :’) Tarttis vissiin mennä rehabbiin. :D Kyllä, mullakin on heikkouteni ja ne on juurikin nuo patukat! Mitäs ovat niin hyviä. <3 Yksi päivässä on kuitenkin se perinteisempi, kuin kolme. :D
Pehmeetääääähhhh
Aerobisena menin taas tänään crossarilla. Kyllä kävin aikamoista keskustelua itseni kanssa, että menenkö pihalle vai hyppäänkö crossarille. Siinä oli fiilis ihan puolin ja toisin yhtä vahva, mutta lopulta sain itseni pysymään ihan sisätiloissa vaan, kun ulkona nyt on kylmä ja epävakaa sää. Laitoin taas Will&Gracea pyörimään ja 40minuuttia siinä taas meni niin että hurahti. Ja hikikin tuli.
Eilen tein ruoaksi lanttusipulisosekeittoa ja sitä riitti vielä tänäänkin. Kulhollinen salaattia siihen rinnalle ja tietty raejuustoa lusikkakaupalla taas sekaan. Ja sitten kun soppa on kulhosta pian loppu, niin sitten taas sekaisin nämäkin kaksi. Kas näin:
Ruokailun paras hetki. <3
Täytyy muuten tuosta raejuustosta mainita, että se on nykyään paljon parempaa kuin aluksi. Jotkut ehkä saattaa muistaa, kun manailin sitä, että on ihan pahaa ja mautonta, ällö koostumuskin. Mutta kun ei ole ollut muuta, niin sitä on silti vedelty. Jossain kohtaa alkoi olla koostumus ihan erilainen ja maku huomattavasti parempi. Silloin purkista löytyikin teksti, että reseptiä on paranneltu. Jeih! Big on taste, no nyt on! Silloin aikoinaan kirjoitin postaukseeni ’Big on taste my ass’. Otan siis kunnian tästä reseptimuutoksesta. He on tietty seurannut mun blogia ja bongasi sieltä, että maku ei miellytä. Juu-u. Olen ihan varma!
Eilen nappasin yhden pullistelukuvan, kun katsoin, että käsi näytti isolle. Mutta sitten taas ihmettelin, että miten niin, kun se haba näyttää silti kutistuneen. Muistin yhden kuvan viime vuodelta, missä oli kanssa pumpiton haba ja samanmoinen asento noin suurinpiirtein. Silloin tosin oli ollut pari tuntia aiemmin habatreeni, eilen oli vaan jalkatreeni alla, eli kädet oli kyllä ihan rauhassa saaneet olla. Mutta laitoin nämä kuvat vierekkäin ja kai niitä jollain tasolla voi verrata, vaikka etäisyys on eri. Tältä ne näyttää vierekkäin:
Eilen ja sitten marraskuun lopussa.
Mun mielestä käsi näyttää paljon paksummalle, vaikka hauis ei näytäkään suuremmalle. Onko niin, että olen kasvattanut ojentajaa hirveästi, suhteessa hauikseen? Tai selvästi ainakin verrattuna siihen, mitä se tuolloin marraskuussa vielä oli. Voi olla, että noissa hauis on samaa kokoa keskenään, mutta ojentajaan on sitten tullut lisää. Toki on mulla painoakin enemmän semmosen kilon verran. Veikkaan kyllä, että persiissä ja vatsassa se kilo on. :D Hmph. Tässä kun aikansa näitä kuvia katsoo, niin tulee ihan sokeaksi, enkä enää osaa sanoa onko siinä minkäänlaista eroa. No tällä mennään. Mun käsi se kuitenkin on ja tossa se roikkuu ja siinä saa olla ja tommosena se sitten siinä on. Nii. :D
Ja loppuun vielä taas päivän naturellipärstät. Melkein normaali, mutta taas ei sittenkään. Joskus vielä oon (en).

10 vastausta artikkeliin ”Kasvua?”

 • Katos, oot löytänyt noi lisäpainot hooveriin, hienoa! Ei tartte sunkaan enää tuntitolkulla siinä asennossa… ööö.. maata? Käytätkö levypainoa selän päällä, vai miten tuon homman hoidat?

  Mä ostin Lidlistä raejuustoo ja voin sanoa, että BIG MISTAKE! Se koostumus on sellanen inha puuromainen, kun ite tykkään siitä Valion irtonaisesta. Eli en enää ikinä osta muuta kuin Valiota, kun aina menee pieleen.

  Onneksi keksin sille Lidlin mössöllekki käyttöä, sekoitan sitä rahkajugun sekaan. Saa kivasti purutuntumaa rahka-jugu-vadelmasosesekoituksellekkin.

  -Anna-

  • Juu, onhan näillä nyt menty jo useampi kuukausi. :) Alaselälle nostan sen. Mulla on joku postauskin jossain siitä, miten se on sinne helpoin asettaa, mutta ei mitään tietoa miten kaukana ja minkä niminen. :D

   Mä taas tykkään puuromaisesta raikkarista enemmän kuin irtonaisista rakeista! ;)

  • Nyt keksimään sellanen vyö, missä selän puolella on iso tasku levypainolle. Ei tarvis kuin sujauttaa se paino sinne ja siellä pysyy.

   -Anna-

  • Ei hassumpi idea! ;) Oon kyllä iloinen löytämästäni tekniikasta tässä asiassa, ei tarvitse lattialla räpiköidä ja venkoa sitä selkään. Väittäisin jopa helpoksi. :)

 • Mulla on ollu samanlainen paita! Se oli silloin mun lemppari :) nyt se on hävitetty kirpparin kautta maailmalle edelleen :)

Kommentointi on suljettu.