Kankut tulessa aamusta iltaan

Huhhuh. Täällä on menty koko päivä siitä asti, kun kuudelta on herätty. Enää tämä yksi puolipakollinen asia (eli blogsautus ;) tälle päivälle, ja sitten voi jo vähän hengähtää! Huomiselle siirretään loput touhut, ihan suosiolla.

Kuudelta tosiaan herätty kellon herättämänä, siitä aamupalat ja hetken sulattelut. Ja sitten jalkatreeniä, mikä olikin aivan mahtaisa! Aikaa oli rajallisesti, joten piti tehdä napakka ja tehokas korkeintaan tunnin treeni. Sellainen siitä tosiaan tuli, voi pojat! Lämmittelin ensin huolellisesti ja jalat suorastaan tuntuivat lentävän crossarilla. Päätin aloittaa takakyykyn sijaan split squatilla tällä kertaa, kun sopivasti oli valmiina sen verran painoa tangossa. Mutta niitä pitikin lisätä seuraavaan sarjaan – ja vielä sitäkin seuraavaan! Viimeisessä sarjassa oli kymmenen kiloa enemmän kuin viimeksi! Sillä tietysti oli merkitystä, että liike oli treenin ensimmäinen, mutta uskon myös sen vaikuttaneen, että niin nopeasti aamupalan potkuilla tuli treenattua (normaalisti syön vielä siinä välissäkin jotain, eli odotan kauemmin). Mutta takakyykky sitten taas ei kärsinyt laisinkaan siitä, että tipahti treenin toiseksi. Päinvastoin, lisäsin tankoon viisi kiloa! Tuon jälkeen vielä leg curl on ball ja loitontajat/pakarat kuminauhalla ja treeni oli paketissa, eli neljän liikkeen napakka treeni viiteenkymmeneenkuuteen minuuttiin, mikä todella tuntui. Valtaisa hiki oli jo ensimmäisten split squattien jälkeen.

Treenin viimeiset staattiset loitontajissa. :D

Treenin jälkeen palkkari, suihkuun, kaunistautumiset, ruokakauppaan, kotiin ja takaisin autoon, sillä saatiin eilen päähämme lähteä kattelemaan villieläinpuiston antia. Parin tunnin ajomatkan päässä on moinen ja sinne piti nyt heti mennä, kun aurinkoa oli luvassa (valokuvauksen kannalta aina parempi). Kuvia napsin lähes kolme ja puolisataa ja niiden läpikäymisen siirsin huomiselle. Mies taas napsi jokusen kuvan kuvaajasta, teidänkin iloksi niitä tässä pari:

Ekassa kuvataan jääkarhuja ja toisessa maailman typerimmän näköistä kissaa, manulia. Maailman typerimmässä
asennossa tietty. :D Jalkatreenin jälkeen aina mukavia tuommoiset taipumiset!

Sieltä ajeltiin kotiin ja puoli seitsemän aikoihin avattiin kotiovi. Sapuskaa pikaisesti tulelle (eväät toki oli mukana) ja sen jälkeen skypettelyä äipän kanssa. Siitä sohvalle Emmerdalen pariin ja siitä tähän. Huh. Nyt vasta huomaa kunnolla, että alkaa kankkuihin sattua aamun treeni. Kotiintulomatkalla ne kannikat tosin jo vähän itsestään ilmoittelivat. Parhautta!

Loppuun vielä videota, jota koitin autosta kuvata. Tuossa kohtaa tie mutkitteli tosi kovin ja oli suorastaan haastavaa pitää se puhelin kuvaamassa siinä samassa kohtaa, eikä heittelehtiä pitkin poikin autossa. Mutta kuvasin kuitenkin. Ilta siinä jo vähän hämärtää.

Treenikuvioihin on tulossa vähän muutosta ja varmaan jo huomenna aletaan noita muutoksia ajamaan jotenkin kikkailemalla, eli ei kerralla uusiksi. Todennäköisesti tilanne vaatii sen, että teen huomenna pelkästään vatsaa, nyt tämän yhden kerran. Palaillaan lopulta aika pitkälti siihen kolmijakoiseen, mikä oli joskus ennenkin. Tykkäsin siitä enemmän ja koin sen hyödyllisemmäksi niissä asioissa kuin tahdoinkin kehittyä eniten.

2 vastausta artikkeliin ”Kankut tulessa aamusta iltaan”

  • Kyllä kuulostaakin toi jalkatreeni ihan mahtavalta! Ja villieläinpuisto. Vähänkö minäkin haluan sellaseen! <3

Kommentointi on suljettu.