Jotain täällä tapahtuu

Seuraa pääpiirteittäin täysin pinnallista fiilistelyä omaa kroppaa kohtaan. Mulla suunnilleen joka toinen päivä on eri tuntemuksia tämän tarkoituksellisen painon nostamisen suhteen. Toisina päivinä on valasfiiliksiä, kun ei enää vatsalihakset niin vaan erotu ja pyllykin kaikkea muuta kuin piukea, ja toisina päivinä on taas sellainen olo, että perhana, täähän on kivaa! Treeneissä selkeää kehitystä ja peilissä myös. Ja tänään oikein havahduin tuohon peilikuvaani. Jokin on hirveän oleellisesti muuttunut. En ole ihan niin rimpula enää. Ja minähän tykkään tosi kovin siitä.

Tää ilme on jäätävä. :’D Mutta kun oli paras tämmöinen kuva.
En tiedä mikä siinä on niin erilaista kuin ennen, mutta jokin kuitenkin. Sellainen koko olemukseen vaikuttava juttu. Ainakin leveyttä tullut, sellaisessa hyvässä mielessä. :’)
Epäkäslihas kurkkii aika vahvasti. Käsivarsikin on aika paksu, tosin tuossa se nojaa vartaloa vasten. Mutta on se muutenkin paksumpi kuin ennen. Lisäksi rintsikat kiristää selästä/sivusta.
Ja näistä ylläolevista kuvista voi jokainen mun tukanleikkuutaitoja kehunut katsella vähän, että mites tuo etutukka nyt oikein on leikattu. :D
Huomenna aamulla punnituspäivä. Aika jännää. En vielä tiedä mitä sitten tapahtuu ja mitä ootan ja mihin petyn ja mistä innostun ja mitä niiden pohjalta päätän. Mutta justiinsa nyt on hyvä olla juuri näin ja tämmöisenä.

27 vastausta artikkeliin ”Jotain täällä tapahtuu”

 • Kauni tyttö, Kaunis vartalo ja kaikenlisäksi kaunis mieli. Mahtavaahan tässä on tosiaan se että kun niin usein kuulee sitä että kuinka ison ihmisen on helpompi kasvattaa itsestään lihaksikas kuin pienen ja siron, syntyy helposti tunne mahdottomuudesta. Tässä meillä on yksi elävä todiste että mahdotonta se ei missään nimessä ole!

  • Kaunis kiitos, kaunis Jennie! <3 Ihan häkellyin.. Kiitos siis siitäkin! :’)

   Ei se tosiaan ihan yksinkertaista ole, että vaan söisi ja treenaisi ja sitten kasvaisi lihasta. Tällä aineenvaihdunnalla ja tällä hentosella kropalla pitää oikeasti syödä juuri oikealla tavalla ja oikea määrä, ja treenata ihan hemmetin kovaa. Sama se tietty kaikille pääpiirteittäin on, mutta itse olen tässä ennen epäonnistunut. Nyt olen viisaampi kuin vuosi sitten ja olen niin iloinen, että se näkyy kropassakin!

 • Hei näyttää tosi hyvälle! Sellaselle terveen sporttiselle :) ihan kun sun ihokin olis joten hehkeempi! Jään innolla odottamaan mitä tuleman pitää ;) tsemppiä!

  • Semmonen terveen sporttinen oli munkin ajatus! Semmosesta mä tykkään muillakin, niin semmosta kohti on oikein hyvä itsekin pyrkiä sitten! :) Kiitos!

 • Fiilistely, pinnallinenkin (ja hei kyllähän sellaistakin tarvitaan aina välillä!!), on ihan ansaittua tuollaisella kropalla! Sie oot vaan yksinkertaisesti niin upea pakkaus sekä sisäisesti että ulkoisesti. Jumansaatana sentäs! <3

 • No sähän olet aina näyttänyt hyvältä, no question about it, MUTTA nyt sä näytät upealta.

  Luikku-Liisa täällä aikoo todellakin lisätä ensi vuodeksi salisalia ja supistaa ryhmäliikuntoja. Niin kivoja kuin ryhmäliikuntatunnit onkin, sun ja Annan tuossa ylhäällä kroppia katsellessa käsitykseni siitä, että salisali on se, joka sitä kroppaa oikeasti muokkaa, on todellakin oikea.

  Keep it up. Vaa’an lukemasta viis. Peili kertoo totuuden. :)

  • Suurkiitos! :’)

   Ja tiiäkkö, Annan kroppaa kattellessa tää kipinä syttyi mullekin, että lisää ruokaa omaankin tankkiin ja menoksi! ;)

  • Voi apua nyt naiset teidän kanssanne!! <3 Mutta joo, ruokaa koneeseen ja salitreeniä niin kyllä nää luikkuliisat on hyvää vauhtia matkalla lihasliisoiksi! ;D

 • Ihanan sporttisen ja terveen lihaksikas kroppa, mutta silti naisellinen, me likee :) Ootko nyt jättänyt aerobiset vähemmälle, kun aikaisemmin vedit aina crossarit perään?

  Kyllä, yhdyn Jennien kommenttiin, olet kyllä loistava esimerkki siitä, että helvetillisellä duunilla pienemmästäkin ja hennommasta ”sintistä” saa lihaksikkaan! En siis sano että olisit ollut sintti, but you know what I mean. Toivottavasti haha =D

  • Suurkiitokset! Semmonen mä tahdonki olla! :) Mä olen täällä Skotlannissa lomamökillä ennen kun päästään omaan kotiin, ja täällä ei nyt just oo crossaria näkynyt. :D Että vähille on jäänyt. :’)

   Kyllä mä aika hirvittävän sintti luonnostani olen ja ei sitä tiedä vaikka tulisin vielä olemaankin joskus taas. Nyt suunta kuitenkin ylöspäin, kattellaan sitten mitä jää joskus jäljelle kun pudottaa sen ylimääräisen pois. Sintti varmaan taas. :D

 • Kyllähän tuota käy fiilistellä, näytät kauniilta ja terveeltä ja yhtä aikaa sekä sirolta että vahvalta :) upeeta!!!
  Taaspa oli pakko kommentoida, ihan vaan siksi ku tuota sun tekstiä lukiessa alkoin vakavissani miettii että mitä, missä välissä minä tämmöisen oon kirjoittanu…:D
  Tosiaanki kovin samanlaiset on meidän mietteet. :’)
  Eve

  • Kiitti Eve! :’) Ja mahtavaa, että samoja ajatuksia pyörii jonkun toisenkin päässä. Nää meinaan heittelee niin laidasta laitaan ihan yhdenkin päivän sisällä, ettei tiiä välillä miten päin olisi. :D

Kommentointi on suljettu.