Intialaiset massutettu

Keskustan vilinässä puolenpäivän aikaan lauantaina. Kuvassa näkyy ehkä kymmenesosa siitä kaikesta häslingistä, mikä siellä on jatkuvasti ympärillä.
Puoli tuntia avaamisen jälkeen vielä tyhjä. Ei ollut kyllä kauaa. Istuttiin odottamaan, että saadaan sapuskat mukaan ja kotiin syömään. Tää paikka on kyllä hieno! Ja pointsit tietty terveellisyydestä. Ei me siellä muuten asioitaisikaan.
Järjetön säkillinen ruokaa syliin ja ajamaan kotiin. £27.
Kotona viimeistään selvisi, että ei se ruoka tosiaan kesken lopu. Yksi purkki = suht iso lautasellinen ruokaa. Pusseissa naan -leipää.
Ensimmäinen annos. Mulla oli sienikasvisriisiä ja sekalaisia kasviksia (mm. kukkakaali, porkkana ja peruna) tomskuisessa kastikkeessa. Rinnalla valkosipulista naan -leipää. Salaattia + kylmää jogurttikastiketta. Annosten määrässä menin sekaisin. Söin ehkä enemmän kuin milloinkaan viimeisten parin vuoden aikana. :) Omani söin kaikki, mies vähän avitti. Hänellä jäi omia herkkuja vielä huomiselle.
Röyh. Loppupäivä löysässä hupparissa. Kyllä huomenna treeni taas kulkee.
p.s. Joku joskus pyysi kuvaa Questin patukoiden koostumuksesta. Tänään söin moisen ensimmäistä kertaa muutamaan viikkoon ja muistin jopa napata kuvan. Olkaa hyvät.
Banana nut muffin. Sisältää banaanin ja saksanpähkinöiden paloja. Aitoa tavaraa.
 Muuten on sellainen aika toffeemainen. Pehmeämpi tosin. NAM.
Postaukseni Questin patukoista löytyy täältä.
Masukasta lauantaita!

4 vastausta artikkeliin ”Intialaiset massutettu”

Kommentointi on suljettu.