In your face, huono tuntuma!

Siis ensinnäkin. Vaikka valittelin maanantaina huonosta hauistuntumasta ja olin ihan hukassa sen suhteen, että miten sen saan takaisin, niin seuraavat päivät tähän päivään asti on olleet hauikset siitä treenistä kipeät. Ja voin sanoa, että aivan ennenkuulumatonta. Mun on vaikea saada hauiksia kipeiksi koskaan, mikä nyt ei kerro mistään mitään, mutta kuitenkin. Ja parhaimmillaan niitä on aristanut. Nyt, hyvät naiset ja herrat, ne oli ensimmäistä kertaa ikinä kipeät. Vähän vielä tänäänkin ja oli siinä ja siinä viitsiikö niitä treenata lisää (treenasin kuitenkin). Eli tuntumapuutteesta huolimatta taisin ensimmäistä kertaa tehdä jotain oikein! Veikkaampa, että siitä oli vastuussa maanantaisen otsikon nyrkki. Jatkossakin siis sillä tavalla!

Tänään oli tosiaan vuorossa olkapäitä, ojentajia ja loppuun vielä parilla liikkeellä hauiksia. Viimeksi kyseinen treeni kesti sen liian pitkän ajan, eli 1:25min, ja kovasti uhosin sitä mittaa lyhentäväni. Vaan kuinkas sitten kävikään. :D Vaihdoin rutiinin viime kertaiseen nähden kyllä ja paperilla näytti siltä, että onnistuu hienosti, kunhan pitää tahtia yllä. No, unohduin sarjatauoille välillä mietteisiini ja lisäksi unohdin yhdet liikkeet tehdä superina, miten oli tarkoitus, ihan aikaa säästääkseni. :’) Treeni siis kesti.. tattadaa, 1:25min! Ei mennyt tämä suunnitelma ihan putkeen, mutta se ei kyllä haitannut.

Takaolkapäitä päädyin tekemään vanhaan malliin. Vinopenkillä, naama penkkiä vasten tehdyt viparit siis, tuntuu mulla vaan toisella puolella. Sillä vammaolkapääpuolella. Tänään kattelin peilistä, niin sillä puolella on myös takaolkapäätä olemassa vähän, siinä missä toisella puolella ei ole ollenkaan. Jostain syystä saan siis vaan toiselle puolelle tuntumaa (ja kehitystä, jota harvemmin tapahtuu ilman tuntumaa..). Oisikohan syynä se, että se vammapuoli roikkuu alempana ja ehkä se on siksi ns. rennommassa asennossa, eikä liikettä tule tehtyä muita lihaksia apua käyttäen. No nyt taas kuitenkin näitä, jotka harmittavasti vievät enemmän aikaa, kun puolet pitää tehdä erikseen.

Oho naama katosi. Tämmöset kuvat muuten vähän ahdistaa kun migreenissä näki vähän tähän tyyliin.

Treenissä meni kyllä kaikki hienosti. Ei ollut mitään suurempaa räpeltelyä minkään liikkeen kanssa, vaan painot olivat kohdillaan ja tuntuma myös. Lopussa seisoi suurin kiitos, kun oli hauisten vuoro. Tarkoitus oli tehdä kolme sarjaa Arskaa ja kolme sarjaa peruskääntöjä käsipainolla (sen nyrkin kera), mutta jo ensimmäiset Arskat pamautti haboihin kunnon pumpin ja tuntuma oli niin kohdillaan, ettei oisi voinut parempaa toivoa!

Oho naama taas.

Sen suunnitellun kolmen sarjan jälkeen oli selvää, että käsi ei enää nouse pitämään käsipainoa ja vääntämään sitä yhtään mihinkään, joten päätin pitäytyä Arskoissa vielä seuraavatkin kolme sarjaa. Tankoa vaan liikuttaa silloinkin, vaikka käsi ei tahdo nousta. Käsipaino levittää koko pakan, jos käsi ei ole menossa mukana. Siispä tein tosiaan kuusi sarjaa Arnold’s 21:stä siihen treenin loppuun ja voi jestas, että teki höpöä! Ei ollut tuntumasta puutetta. Jeah!

En sitten tiedä mikä oli salaisuutena tuntuman palaamiseen. Se nähdään varmaan ensi maanantaina, että onko se oikeasti palannut, vai oliko kyse vain tästä treenistä, jossa on alla tehtynä olkapäät ja ojentajat. Erittäin perusteellinen lämmittely? Jää nähtäväksi!

Ruokalautasella soppaa. Melkein samaa kuin viime aikoina aina, mutta joukossa myös porkkanaa tällä kertaa. Eli tomaattista myskikurpitsaporkkanasoppaa. Mmmhhh. Niin namia.

Tänään edessä vielä aamupalapannarin paistoa ja ajattelimpa myös tehdä oikein valtaisan suursiivouksen blogilistalla! Haaveilen, että mulla oisi listalla vain 20-30 blogia, sen sijaan, että siellä on tämä jotain päälle 200 blogia.. Rankkaa kättä vaaditaan siis. Ei muuta kun haaveet todeksi! ;)

8 vastausta artikkeliin ”In your face, huono tuntuma!”

 • Määkin haaveilin joskus, että vähemmän blogeja on parempi ja toteutin kans siivouksen. Nykyään luen suurinta osaa Bloglovinin kautta vaikka se välillä vähän tökkiikin. Mutta ei mulle oo niin justiinsa tärkeetä, että päivitetty blogi päivittyy Blogloviniin sillä samalla siunaaman hetkellä.

  Nyt oon ollut kahtena viime päivänä vähemmän netissä ja kaikki on heti paremmin. Oikeesti. Vähempi nettiä riittäis vallan mainiosti mulle, silti sitä olis ihan tarpeeksi.

  • Multa lähti nyt ensi alkuun 135 blogia pois tosta noin vaan. Kylläpäs on nyt kevyt olo. :D En oo koskaan Blogloviniin perehtynyt. Ei kyllä Bloggerikaan reaaliajassa päivitä, ainakaan kaikkia blogeja.

   Näin on, että kaikki on paremmin kun on vähemmän netissä. Ihan hirveä aikasyöppö se on ja itteä ärsyttää se jos tulee vaan päättömästi notkuttua kun voisi tehdä jotain oikeetakin hommaa.

 • Mä aattelin eka ton neljännen kuvan kohdalla, että sulle on iskenyt joku lepra ja nenä on vaihtanut paikkaa. :D Ei vaan, kauheeta olis semmonen!

 • Hei mä tarvisin apua tuhon bloggerin lukulistaan liittyen! Kun on kans pitkään pitänyt vähentää sitä lukemieni blogien määrää, mutta siinä on yksi ongelma. Eli siinä ”hallinnoi blogeja, joita seuraat” -sivulla näkyy vaan pieni osa niistä blogeista, joita seuraan. Niitä voinkin poistella, mutta mistä mä pääsen poistamaan niitä blogeja, jotka ei näy tossa? Ja miksi ne ei näy?

  Oon ehkä vähän yksinkertainen, mut en vaan tajua. :D Ei sulla ois mitään vinkkejä tähän?

  • Apuuuva! Ei mulla ollut tuollaista ongelmaa. :O Mulla tosiaan näkyi siinä kaikki. Yksi keino miten yksittäisistä blogeista pääsee eroon on semmonen, että jos niillä on tuo sama liittymisjuttu tuossa sivussa kun mullakin, niin siinä on se kirjaudu sisään -kohta, jonka kautta pääsee vaihtamaan asetuksia kyseiseen blogiin liittyen, eli myös lopettamaan sen lukemisen. Mutta on se vähän tylsää yksitellen niitä hoitaa noin, saati sitten kun kaikilla blogeilla ei tuota ole siinä sivussa.. Yhyy en osaa auttaa tämän enempää. :(

  • Toi on kyllä outo juttu, että seuraan 155:ttä blogia ja tossa sivulla näkyy joku 50. :o En tajua. Tolla sun mainitsemalla tavalla vois tosiaan koittaa poistaa jotain bloggerin blogeja lukulistalta, mut sitten on vielä nää fitfashionit ja muut. Hankalaa!

   Mutta iso kiitos vastauksesta! Sun blogi kyllä pysyy listalla edelleen. :)

  • Tosi outo juttu! :O En kyllä toisaalta ihmettele, kun bloggerissa tuntuu olevan vähän kaikenlaista vaivaa, vähän väliä. :/ Toivottavasti sille löytyy ratkaisu! :)

Kommentointi on suljettu.