Hukkatuntumaa ja lukituspaloja

Noniin, taas mennään! Täysi tohina päällä! Ja aika hyvä tohina olikin tänään. Selkää, hauista, takaolkapäitä ja vatsaa. Niitä kaikkia tehtiin. Mitään huikeita muutoksia en tehnyt painoihin ja sitä kautta toistomääriin, mutta joitain yksittäisiä kyllä.

Jostain ihmeen syystä tosin mulla oli tuo paremmin hermottunut hauis tänään vähän hukassa. Tuntuma oli vähän sellainen puolikas, vaikka kuinka haki sitä pienemmälläkin painolla. Asiaan saattaa vaikuttaa se, että sillä puolella on jokin jäätävä junttura tuossa harteilla, mikä vetää päätä kääntäessä silmämunankin melkein kuopastaan. :D Samoin latsissa on varsin kipeä kohta. Ei muuta kun aukomaan tänään niin saadaan taas tuntumat kohdilleen.

Ilmeisesti uusi taktiikkani hierontojen suhteen on vähän pissinyt itsensä päälle (on se sanonta). Normaalin jokailtaisen hieronnan sijaan on hierottu ihan muutamana kertana viikossa. Olen ajatellut antaa selälle ja harteille lepoa sitä kautta, mutta ei siinä nyt hyvin ole käynyt, kun ei se levossa ole kuitenkaan koskaan (koska jännitysniska). Vaikka foam rollerilla rullaankin joka päivä niin sillä ei saa ihan sellaisia otteita kun käsillä saa, esimerkiksi hartianseutu tarvitsee kunnon sormiotetta. Jos sitä jatkossa sitten taas vähän useammin aukoisi..

Tänään oli myös takaolkapäiden tuntuma vähän hukassa. Toinen painovaihtoehto tuntui liian pieneltä, koska sillä tuli toistoja se parikymmentä, joskin tuntuma oli kohdillaan. Isommalla painolla tuli toistoja sopivasti, mutta tuntuma oli kateissa. Kyseessä on siis levypainot, kun en omista noin pieniä puntteja. En ole koskaan ajatellut, että sellaisia tarvitsisi.. Hetken siinä tuskailin, kun ei ole sopivaa välimuotoa niille painoille, kunnes keksin tangon lukituspalat. Kahta kiloa olin kaivannut ja nuo ovat 2,2kg kappaleelta. Ja niinhän ne olivat juurikin sen painoiset, että tuntuma oli hyvä ja toistot eivät karanneet käsistä. Eivätkä karanneet lukiutuspalatkaan, eli hyvin pysyi otteessa.

Näillä tehtiin.

Loppuun taas peruskääntöjä hauiksille pudotuksina ja sillä oli treeni sinetöity. Siinä kohtaa löytyi jo vähän helpommin se kadonnut tuntuma sille toiselle hauiksellekin.. On se aina yhtä jännä miten neljän kilon paino painaa aivan jumalattoman paljon siinä kohtaa kun hauikset on ihan loppu ja piipussa ja död. Aikaa kulutin treeniin 1:11min.

Meidän rahka oli loppu parista kaupasta tässä yksi päivä ja toisaalta löytyi tilalle korvaavaa rahkaa. Oli vielä alennuksessakin, mikä on tietty aina mukava asia näissä hinnoissa. Vielä on jokunen tällainen jääkaapissa ja onneksi ovat sitten loppu. On meinaan hirvittävän hapanta, omaan makuuni ainakin aivan liian hapan. Miedompi parempi. Ja sitten se, että näitä ei saa tuolta purnukasta pois. Purnukassa mainostetaankin, että on lusikoitavaa. Ei auta puhkoa pohjaan reikiä, ei humpsahda sieltä millään pois. Osa valuu ulos ja yhtä paljon jää vielä sisälle. Se on pakko kaapia lusikalla. Ja se on tyhmää, sillä sitä lusikkaa pitää käyttää vielä sen jälkeen vaikka mihin, kuten kaneliin, joten lusikan pitää olla kuiva. Nämä on vissiin näitä first world problems.. No onneksi pian taas niitä normaaleja rahkoja. Ainakin peukut pystyyn, että niitä löytyy jommasta kummasta kaupasta huomenna, joista niitä etsitään. Mieluummin molemmista, jotta saa tarpeeksi.

Onneksi kohta ollaan Suomen rahkahyllyjen äärellä. :D

Ruokalautasella oli tänään perinteistä raastewokkia. Porkkanaa, palsternakkaa ja kidneypapuja. Öljyä ja tuoreyrttejä ja mausteita. Nopsaa, hyvää ja helppoa!

6 vastausta artikkeliin ”Hukkatuntumaa ja lukituspaloja”

 • Toinen tuntuman kadottanut täällä hei! Heiluttelin tänään ihan kaikilla mahdollisilla painoilla – isoilla, pienillä, keskikokoisilla.. mutta mikään ei oikein tuntunut. Ensin jaksaa hyvin ja sitten tulee vaan seinä vastaan, vaikkei edelleenkään hapota. Silti ei vaan jaksa. Ihan tyhmää. Taitaa mun hartiaseutuni vaatia kans pientä hierontaa – ja sit pitää kyllä tuntua taas! :)

  • Kadonnut tuntuma on tosi kurja juttu. Toivottavasti sullakin löytyy se sieltä hieronnalla! Mä olen toiveikas, että jo huomenna sujuu treenit paremmin kun oon päässyt makaamaan hierontapöydällä. Kun kyllä vaan onkin juntturassa!

 • Sitten, kun tuut Suomeen, voisitkin kirjoittaa suuren rahkavertailun. Pistä mies maistattamaan niitä sulle sokkona, ja kerro, mikä on parasta.

  • Jotain tämmöstä oon suunnitellut, en tosin ehkä mitään sokkosyömisiä. Mutta muuten tulee kyllä testattua niitä vaihtoehtoja kun niitä kerran on, parhautta! Tai sitten ostan aina vaan halvinta kun täällä on saanut maksaa itsensä kipeäksi näitä rahkoja syödessä.. :’)

 • Hihi, oi, mitkä rahkahyllyt täällä sua odottavatkaan! Valinnanvaraa ainakin on!

  Ihmettelin hetken, kun viimeinen kuva näytti niin hirveän tutulta. Sitten vasta tajusin, että tein just ihan saman näköistä ruokaa – siis ihan vahingossa. :D Vissiin alan alitajuisesti jo kokkailemaankin kuin Heidi. Nythän oon taas elänyt sun kanssa aika monet yöt. :’)

  • Niiiiinpä! En osaa edes kuvitella miltä se tuntuu seistä siellä rahkahyllyjen edessä! :’)

   Mä katoin kanssa sun blogista, että ruoka näytti tutulta! :D Se on se meidän yhteys. :’)

Kommentointi on suljettu.