Huikea treeniviikko 32

Tämä viikko oli treenien osalta ihan parhautta!

Maanantai: selkä, vatsa + kyljet. Kesto: 1:12.
+ 20min crosstrainerilla, 7.28km.
+ 9.32km kävely-/hölkkälenkki, kesto: 1:38, 380 kcal, keskinopeus: 10:30min/km.
Tiistai: hauikset, ojentajat, olkapäät. Kesto: 1:18.
Keskiviikko: jalat. Kesto: 1:13.
Torstai: selkä, vatsa + kyljet. Kesto: 1:05.
+ 40min crossailua, 13.10km.
+ 6.42km kävely-/juoksulenkki, kesto: 1h, 273 kcal, keskinopeus: 9:20min/km.
Perjantai: hauikset, ojentajat, olkapäät. Kesto: 1:18.
+ 40min crossailua, 13.05km.
Lauantai: lepo.
Sunnuntai: jalat. Kesto: 1:07.
Ja vatsakin on napakoitunut! Tää kuva on jalkatreenistä, eli normitilamassu, ei pumppia.
Kyllä on kelvannut tällä viikolla olla ja elellä ja treenata. ;) Virtaa on piisannut, kahtena päivänä oli KOLME treeniä ja tuommoista ei olekaan varmaan näkynyt koskaan yhdelläkään päivällä tämän blogin historian aikana. :D Migreeneitäkin oli vain yksi (toki se vielä ehtii) ja sekin oli maanantaina, jolloin oli kolme treeniä, eli ei niin huonosti vaikuttanut sillä rintamalla. :D Päinvastoin, sehän oli parhauseuforiamigreeni ja johti siihen, että illalla oli pakko mennä hölkälle! Ja ruoka, se on kyllä maistunut aivan tajuttoman hyvin, siitä olen kanssa hirveän iloinen. :D Saa aika pitkälti syödäkin kaksin käsin, että saa paikattua noita kulutuksia!
Tänään pääsi jalkatreeniä tekemään ja ensimmäistä kertaa vissiin ikinä kyykyttelin ilman kenkiä! Villasukkia en kuitenkaan uskaltanut käyttää, etten liukastele, mutta onneksi on villapohjasukat. :’) Ja olikin lämpimät. Itseasiassa aika äkkiä oli varpaat ihan tulessa.. Mutta tosi hyvin onnistui ilman kenkiä ja itseasiassa tykkäsin huomattavasti enemmän niin. Jatkossa jätänkin kengät kokonaan pois. Leg curl on ball oli ehkä vähän haastavampi ilman kenkiä, kun pallo meinaa liukua alta pois, mutta tulipa käytettyä voimaa ihan eri tavalla. Pohkeita tehdessä (calf raise), kyykkytelineen jalan tason päällä, laitoin kengät suosiolla jalkaan, oisi tehnyt kipeää ilman. Hyvä jalkatreeni oli, hiki virtasi ja välillä piti laulaa ja tanssahdella. :D Silti (tai ehkä juuri siksi ;) meni nopeammin kuin aiemmat jalkatreenit, vaikka tein ylimääräisen kyykkysarjankin!
Niin juu, mitäs eilen sai juoda ensimmäistä kertaa viikkoon..
<3
Oooo. Kahvia! Aamulla tosiaan vetäisin tuollaisen pienen kupillisen (neljä normikuppia), kun viikkoon en ole juonut ollenkaan (migreeni) ja lisäksi sitäkin kauemmin tuli juotua vain ihan hörppyä tai kahta (no se migreeni), jotta kofeiininpuutospäänsärky meni pois. Eli voisin sanoa, että tää oli aika tuju alku. :D Meillä kun lisäksi juodaan ihan pikkasen vahvaa kahvia.. :’D Niin, että mites mun kävi? Tuliko migreeniä? No ei tullut! Mutta ei mun hyvin käynyt.. :D Mähän siedän kofeiinia luonnostani huonosti, geeneihinkin se oli kirjoitettu. Vasta mieheni tapaamisen myötä aloin juoda kahvia hirveitä määriä ja oireet, joita ennen sain, hiipuivat pois. Eli tärinät, epätodelliset olot, huimaukset, verensokerin laskut ym. No, eilen kun tuolla jättikupillisella vahvaa kahvia päivän aloitti, niin löysinpä itseni lattialta makaamasta, jalat sohvalla ja mittailin siellä maatessani verensokeriani. :D Vähän oli heikko happi! Verensokerista en tiedä, kun liuskoissa on päiväys mennyt ja saattavat näyttää puutaheinää, mutta tuli kyllä ihan mielenkiintoinen olo kaiken kaikkiaan. Ja sitähän kesti useampi tunti! Ihan oli sellainen paluu menneisyyteen tämän oiremäärän kanssa. Mutta eihän siinä auta kuin siedättyä uudelleen ;) ja tänään samanlainen kupillinen samanlaista kahvia ei enää aiheuttanut kuin pienen herkkyysoireen ja nopeasti meni sekin outo olo ohi. Huomenna tuskin tulee enää mitään. Pitäydyn tässä aamukupillisessa jonkin aikaa, ennen kuin otan takaisin iltapäivän kahvituokion kanssa. Sitä ennen palauttelen banaanin, jos tästä kahvista ei nyt pariin päivään tule migreeniä. Koko migreeniajatus tuntuu muuten tällä hetkellä aivan huikean kaukaiselta. Että tapahtuiko sellaista muka tässä joskus?! Joo, vaan kymmenen kuulemma, mutta silti.. :D Ei tunnu yhtään siltä, että oisi jotain ollut. Eiköhän se vielä mua muistuttele jossain vaiheessa. :’)
Ja eilinen lepopäivä vietettiin suurimmaksi osaksi riivatulla sohvalla, mikä ei vissiin ole nyt sitten niin kovin riivattu. :D Ihan parhautta! Kanavasurffailua, musiikkikanavien toljotusta, uusia biisejä, ah. <3 iTunesissa alkoi yhtäkkiä visa vingahdella. :D Blogeista pitäydyin kokonaan poissa, nautiskelin kaikesta muusta!
Olen kyllä valtaisan iloinen tällä hetkellä. Niin pitkälti juuri nyt on asiat kohdillaan. Sitä, tätä ja tota pitäisi vielä fiksata ja erinäisiä asioita hoidella, mutta juuri nyt tähän hetkeen, tässä paikassa, niillä ei ole vaikutusta. Tämä hetki on onnellinen ja iloinen. Jännityksellä otetaan uusi viikko vastaan!

8 vastausta artikkeliin ”Huikea treeniviikko 32”

  • Jaaha tarttiskohan sitä itsekin koittaa kyykkäillä ilman sukkia, kokeeksi. On muuten mimmi kohtuu kovassa kondiksessa, wau!

  • Reenaatko rintaa ööö koskaan? On jo muutamaan otteeseen pistänyt silmään, että se ei juurikaan viikkokatsauksissa vilahtele. Siis treeni, ei rinta. :”D

    • Heh, säännöllisesti tätä kysytään ja säännöllisesti vastaan, että en. :D Pari syytä; trigger-kivut (en voi edes punnertaa) ja niin rasvaton yläkroppa, että lihasraja tulee välittömästi näkyviin ja mun pikkusista tisseistä tulee ihan hassut :DD -> ei vastaa mun ulkonäkömieltymyksiä laisinkaan.

Kommentointi on suljettu.