Henkisiä lukkoja

Tänään vihdoin pumpattiin olkapäitä ja ojentajia. Taukoa ehti tälle treenille tullakin kiitettävät melkein puolitoista viikkoa. Tämähän jäi tekemättä viime sunnuntaina, jolloin se olisi ollut kevyen viikon kolmijakoisen viimeinen treeni. Mutta silloin teki enempi mieli lähteä pitkähkölle kävelylle. Ja koska tykkään tehdä tietyt treenit tiettyinä päivinä, jotta se rutiini säilyy kun kerran on hyvä juuri näin, niin skippasin koko treenin. Maanantaina tehtiin se treeni, mikä maanantaihin yleensäkin kuuluu. Olen tehnyt näin ja sitten niin, että viikonpäivillä ei ole väliä, mutta tykkään enemmän siitä, että tietty treeni kuuluu tiettyyn viikonpäivään. Olenkohan ainoa?

Päivän settiin kuului kolme liikettä olkapäille ja kolme ojentajille, lisäksi vatsoja (ala- ja sisäiset vatsat).

Olkapäät:
Viparit sivuille rystyset eteenpäin, käsi kerrallaan
Pystypunnerrus tangolla
Viparit sivuille kädet suorina
Ojentajat:

Ranskalainen maaten mutkatangolla
Ranskalainen seisten käsipainoilla (suuri paino + pieni paino)
Kickback
Vatsa:
Jalkojennostot alavatsalle penkillä maaten
Hooverit
Jo ensimmäisissä olkapääliikkeissä pumppi oli kova ja tuntuma normaaliin verrattuna sellainen potenssiin tuhat. :D Tuolla treenitauolla on varmaan tässä osansa. Lisäksi laskin painoa ensimmäisissä vipareissa kympistä kahdeksaan. Pitkälti saman verran tuli toistoja, mutta paketti pysyi paremmin kasassa ja keskittyminen nimenomaan olkapään tuntumaan oli helppoa.
Ojentajissa ranskalaisen tekeminen maaten tuntui puoliräpellykseltä ja olin varma, että näytti rumalle. Jälkeenpäin videolta kattellessa se oli kuitenkin nättiä, enkä tiedä mistä tuo fiilis siinä tapauksessa edes tuli. Ehkä se oli jokin päänsisäinen juttu sitten.
Pystypunnerruksessa sitten taas kiukustun joka kerta mun mielelleni! En juuri koskaan saa jokaisessa sarjassa yhtä montaa toistoa. Ensimmäisellä meni tänään kymmenen ja kun teen seuraavaa sarjaa, tiedän jo etukäteen, että nousee vain kahdeksan. Ja sitten kun on seitsemän tehty, sitä on jo asennoitunut siihen, että seuraava on viimeinen. Jossain siinä kahdeksannen toiston aikana kuitenkin tulee fiilis, että nousisiko sittenkin kymmenen? MUTTA sitten mun mieleni jahkailee asiaa sen sijaan että yrittäisin vaan, ja tanko jää vähän liian pitkäksi aikaa alas, jotta saisin sen enää nätisti ylös ja se on siinä. Tanko telineeseen ja taas kerran pari ärräpäätä. En tiiä mikä mua vaivaa tässä liikkeessä. :D Missään muussa tällaista ei koskaan ole ollut!
Päivän treeniin sisältyi siis sekä plussia ja miinuksia, ja samalla tavalla jatkettiin ruoan parissa. Tein kukkakaalimuussia ja paistelin herkkusieniä ja sipulia kaveriksi. En vaan saa koskaan kukkakaalimuussista tarpeeksi hyvää, se jää aina liian tunkkaiseksi omaan makuuni. Mä luulen, että luovutan, enkä enää ees yritä. Ei se oo vaan mun juttuni sitten, voin elää sen kanssa. :D Kyllä se kivasti upposi kuitenkin, kun sekoitti raejuuston ja sienet + sipulin sen kanssa. Yksinään en niin välittänyt. 
Netistä koitin siinä maustamisen keskellä äkkiä googletella, että mitä moiseen muussiin yleensä laitetaan. Vastaukseksi tuli kermaa, voita ja suolaa. En käytä niistä mitään. :D Eli toivoton tapaus! Vai onko teillä hyviä vinkkejä? Itse heitin sekaan vähän soijajogurttia, raejuustoa ja erinäisiä mausteita + tuoreyrttejä, vähän makua valkosipulisesta öljystä, plus tunkkaisuutta koitin pelastaa lirauksella Innocent smoothieta, mikä onkin salainen aseeni ihanan makeisiin kasvissosekeittoihin ;). Mutta tunkkaiseksi tuo silti jäi.
Nyt me tytöt jatketaan tätä syysiltaa täällä sohvalla tuoksukynttilän viekussa. Täällä on tunnelmaa. Tulkaa tekin. :D Eiku, tehkää samoin omassa kotona. On meinaan rentouttavaa.

8 vastausta artikkeliin ”Henkisiä lukkoja”

 • Mä laitan kookosmaitoa:D mut sä et muistaaksee tainnu käyttää kookos asioita:) en oo koskaa testannu toimisko esim riisimaidolla hyvin:)

  • Joo ei kookostakaan mulle. :D Mä mietinkin sitä riisimaitoa, mutta tulloo liian plitkua! Mun mielestä se oli nyt jo siinä rajoilla, että onko liian vetelää. Tai sitten suristelin sitä liian ahkerasti, vähempikin riittäisi vissiin. :D

  • Joo voi kyl mennä liian lötköks! Ite laitan kans pikku lorauksen nii ei mee liian ohkaseks ja vähän suolaa ei muuta:) ihan maukasta sapuskaa<3

  • Tarvii kokeilla riisimaidolla seuraavaksi, jos joskus vielä jaksan vaivautua. :D Ja jättää suosiolla ainakin soijajogurtti pois. Raejuustoa onkin hyvä surrauttaa sekaan, kun siitä saa vähän sitä suolaisen makua. ;)

 • Mä yleensä höyryttelen ne kukkakaalit, niin ei tuu niin vetistä :) taidan olla outo, mutta syön kyllä kukkakaalimuussia ihan pelkiltään, ilman mitään mausteita :D

  • Uuu pitääkin vastaisuudessa (jos moisia kertoja tulee) höyryttää! Kiitos vinkistä! Ja voisi kokeilla kyllä ihan pelkiltäänkin, jos se onkin maukkainta juuri sillä tavalla! :D

 • En olekaan koskaan kokeillut kukkakaalimuusia, mutta voisin kuvitella, että kaurakermalla lähtisin kokeilemaan. En tiedä, saako sieltä moisia tai käytätkö edes.

  Tunnistan tuon mielen lukon tosi hyvin, mulla on sitä kans joissain liikkeissä, mm. pysty- ja penkkipunnerrus käsipainoilla. Ärsyttävää!

  • Kaurakerma kuulostaa sille, että siinä ois kauraa (:D), eli ei semmosia voi mun massuuni laittaa. :/

   Täytyy varmaan ensi kerralla koittaa psyykata ittensä tekemään sen 3x saman verran, josko se auttaisi. Ettei ala himmailla jo heti toisessa sarjassa, ’kun ei kuitenkaan nouse’. Tiedä vaikka nousisikin! Harvinaisen rasittavaa kyllä, kun itte sen antaa tapahtua, että tekee vähemmän.

Kommentointi on suljettu.