Hauiskehitystä ei voi estää

Yksi parhaimpia asioita maailmassa: aamulla kun puhelimen herätys herättää, on kaikista ihaninta huomata, että on nukkunut koko yön heräämättä kertaakaan. Ei sillä että nukkuisin muutenkaan juuri koskaan huonosti, päinvastoin, mutta yleensä herään kerran yöllä kääntymään kyljelleni, koska olen kierähtänyt selälleni. Eilen illalla kun pään painoin tyynyyn, huomasin jo, että tulen nukahtamaan nopeasti. Aamulla heräsin samasta asennosta enkä muista yöstä mitään. Ihan parasta.

Tänään päivän treenissä Arnoldin kaksykkönen oli jo 27. Eli 9-9-9. Tää tekikin sitten jo kipeää. :D Ensimmäinen setti meni vielä niin, että pumppi oli messevä, mutta ihana. Toinen teki vähän kipeää ja kolmannen setin jälkeen kädet suorastaan särkivät, ihan ylhäältä alas asti. Jäi neljäs tekemättä. :D Alkaa olla aika pitkät sarjat. :) Voi olla, että ensi kerralla ei välttämättä nosteta vielä kymppiin.

Tanko maahan ja sitten ollaan AUAUAUAU mun kädet!

Preacher curlissa tuli taas ekalla lisätoistoja kaksi, eli kun nousi jo hirvittävät kaksikymmentä kertaa, lisäsin painoa tankoon 18.5kg -> 20,5kg. Sen verran iso hypähdys kuitenkin, että olen sitä pitkittänyt. Mietin siinä, että nouseekohan se tanko sieltä ensimmäistäkään kertaa enää.. No nousihan se, 2 x 8 tein vielä sillä! Jiihaa! Muistan vielä ne ajat, kun melkein pelkän tangonkin nostaminen oli raskasta. :DD

Siinä se nousee. Eikä se ole vatsa kun pullottaa vaan pyyhemytty. :D

Aika kivaa tämä tällainen kehitys. Joskus elämässä on vaan niin paljon parhautta. :’) Tällä hetkellä sitä riittää niin monella osa-alueella!

Nappasin myös videolle sitä oikean hauiksen värinää HIEMAN selkeämmin kuin viimeksi. Nyt pitäisi näkyä sen suuremmin tihrustamatta. Vahdoin vessaa ja laitoin jopa valot päälle. :’D Saa analysoida siis syitä, olkaa hyvät.

Ruokalautaselle pääsi tänään kukkakaalimuussia ja herkkusienipaistosta. Muussin tein keittämällä kukkakaalit kypsiksi, jonka jälkeen tietty vesi pois. Sekaan hieman maustamatonta jogurttia, tuoreyrttejä ja mausteet. Sauvasekoittimella sekaisin. Jätin itse rosoiseksi, ei tehnyt mieli sileää muussia. :) Herkkusienet paistelin pannulla sipulin kera, sekaan pääsi tuoreyrttejä sinnekin + mausteet, sekä lappasin vähän maustamatonta jogurttia ja raejuustoa paistumaan niiden kanssa. Oikein hyvä setti.

Eilinen kaupan rahkatilanne: yksitoista purkkia. Vietiin ne yksitoista. Kauppapäivän kunniaksi tietysti taas iltapalarahkan sekaan laitettavaksi marjoja. Mustikkarasia ostettiin. AIVAN TAJUTTOMAN HYVIÄ. Makeita, mehukkaita, pirskahtelevia. Espanjalaisia olivat ja Corona oli lajike. Suosittelen, jos suinkin on tarjolla. Täällä on paljon eri lajikkeita aina myynnissä ja pitkään aikaan ei ole olleet näin makoisia, vaikka hirveän hyviä ovatkin aina. Mutta Corona. Voi pojat.

12 vastausta artikkeliin ”Hauiskehitystä ei voi estää”

 • Ai jessus ku oot niin upea! Siis toi sun selkä on ihan mieletön :D! Uskomatonta miten saat kasvatettuu lihasmassaa ’tollasella’ ruokavaliolla.
  Tällä tarkotan sitä, ettet noudata ns ruokavaliota, syöt vähähiilarisesti ja kai melko vähillä protskuillakin? Musta tuntuu että itellä ei lihaa kerry millään vaikka korkeet hiilarit ja protskut. :)

  • Iiiihh, kiitos Kaisa! :)) Mutta missään nimessä en syö vähähiilarisesti. :D Enkä kovin vähäprotskuisestikaan, riittävästi tulloo! Huomattavasti enemmän hiilareita kyllä kun proteiinia. Tällä hetkellä erittäin toimiva setti! :) Ja sitten mä tietty treenaan ihan p*rkeleen kovin. :DD

  • Hahaa, joo :D Rahka on rakkautta! <3 Pari purkillista päivässä mun suusta menee alas. Verrattuna siihen, että plussilla meni neljä tai viisi purkkia. :D

 • Heeeiii mun haba (oikea myöskin, vaikka oon vasenkätinen) tekee tuota samaa! Vaikka se on 100% treenaamaton, mutta siltikin habakkaampi entä keskivertoihmisillä. (johtuen ehkä matalahkosta rasvaprosentista, joka taas on kertynyt lähinnä reisiin :D Ei se siis mitenkään kauheen iso oo, mutta 100% muscles ;))

  http://i1092.photobucket.com/albums/i420/parkkitehti/doingit/5_zps211f30a0.jpg
  http://i1092.photobucket.com/albums/i420/parkkitehti/doingit/IMG_0719-1_zps671dce26.jpg
  http://i1092.photobucket.com/albums/i420/parkkitehti/doingit/IMG_0723_zps30aa44eb.jpg

  Toi alin on muuten täysin jännittämätön, mä en tajuu miten se on tollanen et en saa kyynärvartta lähellekään olkavartta tai jotain. :’D Eihän noi nyt oikeesti oo mitään, mut ku miettii mun elämäntyyliä (=ihan liikaa herkkuja ja mässyä, mukavege ilman yhtään oikeeta ruokaa, [=lähinnä leipää ja salaattia] tosi vähän liikuntaa) niin mä oikeesti hämmennyin ku joskus ihan huvikseen noita kuvasia otin. (ok hämmennyin siitä, ku toi mun käsi jää noin… ilmavaks haban takia :’D) Enkä voi mitenkään tajuta, miten mun ranne näyttää noooooin luikulta.

  Ois muuten siistiä saaha joskus itsekuria reenaamiseen. Ois siistiä tietää, mihin kaikkeen mä pystysinkään jos tekisinki jotain. En tosiaan treenaa yhtään, (okei käyn kahesti vuodessa lenkillä XD) satunnaisesti lappaan hevonpaskaa (pari kertaa kuussa yks karsina) ja siinä kaikki. Juoksen/hölkkään ~600-1000m päivässä, ja tsippailen tallilla muuten, mut siinä ihan oikeesti kaikki. Vetäsen 20 miesten punnerrusta, 7 leukaa, vajaan 4km 11 minuutissa, 60 metriä 8 sekunnissa, 100 istumaannousua tuosta vaan, ja 40kg kahvakuula nousee kevyesti ilmaan. Ja luonnostaan oon enempi lihaksiin entä läskiin suuntautuva heebo. Mut se perinteinen ”ens maanantaina!” mut sitä ei oo vielä näkyny… Tai joo, parhaimmillaan viikon oon eläny terveellisesti ja tehny lihaskuntoliikkeitä ja käyny lenkillä ja jee, mut sit piru vei mukanaan.

  Mut vähänkö mä tykkään tästä sun blogista! Ihan sairaan kiva, hihii. Pahoitteluni tästä täysin tyhmästä selityksestä mut mä en voi itelleni mitään!!11 Syytän väreilevää habaas, joka sai mut avautumaan. :D Pakko aina hirveesti sepostaa kaikkee turhaa. :”’D Voi teitä bloginpitäjiä. :<

  • Mä jäin oikein miettimään, että mihin kaikkeen sä mahtaisit pystyäkään jos oikein treenaisit! Ilmottele jos joskus päätät siihen ryhtyä! ;) Jännityksellä oottelen. :D

   Ja kiitosta! Avautuminen on aina sallittua ja ehdottomasti toivottua.. :D Tällaset maratonkommentit on aina kivoja! :))

 • Ilmeisesti toi lihaksen värinä on tosi tavallista. Googlasin muscle tics ja löytyi tällainen asialle omistettu sivukin: http://www.muscletwitches.org/ (ja ziljoona muuta sivua aiheesta). Tuolla luki mm. ”Repetitive muscle movement can cause fatigue to muscles in a particular area. Twitches are often signals that your muscles need to take a rest.”

  Mutta joo, kuukkeloidessa vaikutti siltä, että tuo on tosiaan jokseenkin yleistä.

  • Mun mielestä toi sivusto (ja ne ziljoona muuta :D) viittaa taas sellaiseen elohiirimäiseen ja aivan erilaiseen kuin mitä tämä on. Kun tämä ei tunnu eikä se nytkähtele eikä mitään sinne päinkään. Ihmeellinen on. Kun en osaa edes keksiä sille sanaa, että mitä se on. Värinäkin on ehkä väärä, kun sekin liittyy tuntemukseen. Ei oo heleppoo. :)

 • kyllä sun on reseptinurkka tehtävä tänne :D noi ruuat saa niin kuolaamaan ja vaan kuvittelemaan miten hyviä noi on!

Kommentointi on suljettu.