Hapotusta ja takapuolikramppeja (sekä 300 blogia)

Olevinaan oli eilen niin kiire, ettei ollut toivoakaan postailla. Tänään sitten senkin edestä! Toisin sanoen; niitä kuviahan sitten piisaa.

Eilinen alkoi huippulämpimällä kelillä ja vaihdoinkin siinä lennossa suunnitelmaa taas. Olin jo treenivaatteet päällä ja kaikki valmiina aloittelemassa jalkatreeniä, kunnes totesin, että EI. Meikä nappaa kameran taas ja painuu pihalle. Ja sinne menin! Haahuilin hissuksiin ympäriinsä lähemmäs kolme tuntia. Kilometrejä kerääntyi silti vain kahdeksan ja puoli, eli paljon tuli törrötettyä passissa kamera kädessä. Otoksia voi taas halutessaan vilkuilla valokuvausblogin puolelta. Kyllä vaan aamun raikkaus voittaa iltapäivän kuumuuden, kun kuvaamassa käy. Millään en oisi tahtonut sieltä kotiin tulla äheltämään jalkatreenin parissa, mutta oli pissahätä ja nälkäkin. :D Kuusi tuntia ehti jo aamupalasta kulua ja tämä vahinko otettiin takaisin sitten oikein kunnolla ja syötiin kaksin käsin suurinpiirtein kaikki mitä irtosi. :’) Hetki jos toinenkin piti sulatella, ennen kuin pystyi edes ajattelemaan jalkatreeniä.

Mutta voi pojat, kun sitä pääsi puurtamaan! Hiki lensi ja hapotus oli kohdillaan. Supereita, supereita, supereita.. Noin niin kuin pääasiassa. :D Lantiota nosteltiin..

..jonka kanssa oli superiparina pakarat+loitontajat kuminauhalla. Ja mulla meni p*rse kramppiin. :’) Miltä se sitten näyttää? No tältä:

Hapotti niin kovin kyllä ja joka paikkaan ja täysillä painoin. Lopussa ei oisi millään jaksanut enää vatsoja, vaan silti ne piti tehdä ja ihan sillä samalla intensiteetillä kuin aina. Vaikka kuinka kiukuttelin kaikille näkymättömille, että en tahdooohhh.. en jaksaaahhhh.. onks pakkoooohhh..

Pakko oli ja jaksoin kyllä. Mutta se fiilis, kun treeni oli ohi..

Välittyykö fiilikset? :’D

Kauppapäivä oli kanssa eilen. Päivän päätteksi jääkaapissa törrötti 38 purkkia rahkaa. :’) Suurin osa (25) niistä tuotiin kotiovelle maanantaina, kun tilattiin pelkästään niitä. Siinä oli Tesco -setä vähän ihmeissään, kun kuulemma yleensä niitä tilataan ehkä kaksi, muiden ostosten lisäksi, ja mä selitin innoissani, että me ollaan Suomesta ja kaikki suomalaiset syö paljon rahkaa. :D Tiiätte nyt sitten mitä syötte tänään ja tästä eteenpäin, pitäkää hei mainetta yllä siellä. :D

Ei niitä normaalisti oo ihan tässä määrin. Nyt on hirveät paineet hamstrata, jos ne taas loppuu kesken.

Kauppaa varten sai oikein pukeutua (eli jotain muuta kuin treenivaatetta päälle) ja meikata tietty kanssa. Heti kuvia todisteeksi!

:’)
Persvako vilkkuu. Selässä :D :D ONHAN TEILLÄ MUILLAKIN TOMMONEN?! :’D Mää en taas kestä.. 

Tänään hoidettiin olkapäät, ojentajat, vatsa + kyljet heti aamusta alta pois. Mitään supernättiä keliä (eli aurinkoa) ei oltu luvattu, lämmintä kyllä. Joten tiedossa oli ihan liikunnallinen kävely kuvailun sijaan. Mutta ensin se treeni! Ja kyllä taas hapotti niin maan p*rkeleesti. Olkapäitä heti alkuun hirveällä setillä! Pystypunnerrusta isohkoilla (käsi)painoilla maksimit, siitä heti jatkui sivuviparit kädet 90° kulmassa ja maksimit. Ja sitten pientä painoa käteen ja sama setti. Ilman taukoja! Voin sanoa, ettei meinannut käsi enää nousta mihinkään muuhun. Hirveen kiva, että seuraavana oli ranskalainen ojentajille käsipainolla. UUAAA.

Ojentajille myös ranskalaista maaten mutkatangolla, tyyliin TANKOA OTSAAN, NAINEN! Tässä on kaksimielinen vivahde, mutta kuva kuitenkin osoittaa, että ihan puhtaasti treeniliikkestä on kuitenkin kyse:

On muuten ihan hirveän edustava kuvakulma mun päälle. :’D

Tämän setin kaverina oli ne perinteiset viparit sivuille kädet suorana + viparit eteen kädet suorana = yksi toisto. Tämä on mun ihan lemppari olkapääliikesetti. <3

Irvistyttää. Kun hapotuttaa. Ja paitakin nähtävästi vinossa.

Treenin jälkeen tsekataan kunto:

..syödään palkkarirahka, annetaan laskeutua hyvä tovi ja sitten pihalle kävelylle. Kahdella edellisellä kerralla olen kävellyt sen n.12.5km aikaan kaksi tuntia ja neljä minuuttia. Tänään päätin tähdätä alle kahteen tuntiin. Mutta p*rkele, kaksi tuntia JA NELJÄ MINUUTTIA meni taas. :D Vaikka aina on jotain vaihtelevaa reitillä, pitää pysähtyä, joskus ottaa pari juoksuaskelta, on sitä ja tätä, mutta silti! Mää en kestä. Tällä kertaa jäin hetkeksi kattelemaan kun lammas synnytti. :D En kuitenkaan niin pitkäksi aikaa, että olisin nähnyt koko tapahtuman. Noita ihania pieniä syntyy tuonne pitkin peltoja ihan jatkuvalla syötöllä. Joka kerta kun kävelee ohi, on juuri taas synnytetty uusia pieniä. Määäää en kestä sitä ensiparkaisua! <3 Awww äidinvaistot herää.. Eläimiä kohtaan tietty kuitenkin vaan. :’) Jään joku kerta salettiin auton alle kun toljottelen niitä pieniä siellä täällä pölvästi hymy naamalla ja jalat senkun jatkaa kävelyä vaikka pää pyörii.

Oli siellä muitakin mua kattelemassa tänään:

Kavereita <3 MOOOOO!

Semmosta. Oikeastaan vasta tuossa kävelyn jälkeen alkoi tuntua domssit eiliseltä. Ja kyllä tuntuu nyt. Pakarat ja takareidet on hellänä. Huomenna sitten taas habaa ja selkää! Kasvatetaan sitä persvakoa taas sinne yläselkään vissiin. :D

p.s. Te, jotka ootte FitFashioniin siirtyneet bloggailemaan, en valitettavasti vielä oo teitä yhtään seuraillut. Blogger ilmoitti, että lukulistallani on 300 blogia ja enempää en saa. :D Täytyy käydä ne läpi, että mitä sitä enää näistä nykyisistä edes seurailee ja lisäilen sen jälkeen ne FitFashionin blogit, joita tahdon vielä seurailla. Tämä onkin hyvä tilaisuus karsia! Suurin osa lukemistani blogeista on treeniblogeja, mutta mukaan mahtuu myös paljon muuta, aihepiireistä, jotka itseä kiinnostaa ja ihmisiä, joista tykkään tai pidän heitä mielenkiintoisina. Jos taas treenibloggaajalla on lihakset kohdillaan ja tietotaitoa vaikka kuinka, en jaksa seurata, jos ihmisessä itsessään ei ole mitään mielenkiintoista. En siis kuulu niihin, jotka lukevat ärsyttäviä blogeja ja sitten valittavat, että on se nyt hemmetti kun taas se ärsyttää niin kovin. :D En ole koskaan semmoista tapaa ymmärtänyt. Varsinkin, kun sitten pitää mennä sinne blogiin aukomaan päätänsä, miten bloggaajan jutut ärsyttää. Mulla on ratkaisu tähän! Älä lue niitä! ;)

18 vastausta artikkeliin ”Hapotusta ja takapuolikramppeja (sekä 300 blogia)”

 • Huippu tuo siun loppukaneett1! <3 En miekään vaan voi tajuta niitä tyyppejä jotka a) ensin lukevat blogeja, joista eivät kuitenkaan tykkää ja b) vielä sitten kehtaavat aukoa päätään blogien kirjoittajille. Ehkä niillä ei vaan oo parempaa tekemistä…

  Tuo siun pakarakramppi näyttää niin tuskalliselta! Ja onhan se niin, että kun ensin ei vaan jaksais eikä huvittais, ja sit kuitenkin jostain sen sisun repii ja tekee loppuun asti, on fiilis sen jälkeen huikea! Sie oot kyllä yksi niistä, jotka sen sisun aina repivät vaikka mistä seinänraosta! :)

  Pieniä karitsavauvoja, aawwww!

  • <3

   Se mua kyllä eniten hämmentää, kun käydään aukomassa päätänsä sinne, että ’taas sä ärsytit mua sun jutuillas!! Lopeta!!’ Ihme touhua.

   Pakarakramppi oli sellainen ihanan tuskallinen. :’) Jokaisella kolmella kerralla nappasi loppua kohden kiinni! Parasta. :D Mä olen kyllä niitä, että jos jotain on suunnitellut tekevänsä ja ei ole sellaista oikeaa todellista syytä olla tekemättä, niin sittenhän sitä tehdään niin kuin oli suunniteltu. ;) Eri asia tietysti, jos on ihan oikeasti poikki (eikä vaan laiskota). Ei silloin tarvitse edes aloittaa!

   Karistavauvat on vaan niin.. awwww.. <3

 • Eikä noi lehmät! :D <3 Ihan tuli ikävä maalla asumista, kasvoin maatilalla ja sit muutin tänne lähiön keskelle.. Ei täällä oo ku yks pellollinen aaseja!

  • Siinä ne huuteli mulle, en ymmärtänyt, ties mitä törkeyksiä latelivat. :D Mä kyllä kuulun maalle kanssa. Pakko olla ainakin se mahdollisuus, että pääsee jonnekin rauhottumaan, jos ei muuta. Peltojen keskellä rauhotun parhaiten. :)
   Mut aasit on ihania! <3 Niitäkin on täällä yksi pellollinen lähellä. :)

 • Mä kyllä toisinaan luen blogeja, joista tiedän, että ärsyynnyn (en kyllä treeniblogeja, enemmän kai ihmisten omasta mielestään oikeita mielipiteitä). Ajattelen, että se on vähän sama asia kuin kauhuleffojen katselu, niissähän koetaan pelkoa ja jännistystä, mutta hallitussa ympäristössä. Noissa menetetään hallitusti usko ihmiskuntaan, mutta sen saa takaisin selaimen sulkemalla :D Ei tosin silti tulisi mieleenkään käydä kommentoimassa semmoiseen blogiin mitään, kun itsepähän päätän, mitä menen lukemaan.

  (Eikö muuten noita fitfashionin blogeja voi seurata vaan vaihtamalla bloggeriin niiden uudet osoitteet vanhojen tilalle?)

  • Hei tää olikin hyvä pointti. Mä en ole vielä törmännyt ärsyttävään EI-treeniblogiin. Yhdistän jostain syystä tämän ilmiön treeniblogeihin.. :D I wonder why. Mä pidän silmät auki jos tulee ärsyttäviä muita blogeja. Eihän siinä tiedä miten käy! On sitä ihminen koukuttunut ihmeellisempiinkin asioihin.. Ja sepä se on, että pitää mennä huutelemaan sinne. Onneksi ei oo tarvetta.

   Mut entäs jos joku niistä vielä joskus, vähän, vahingossa vaikka, postaileekin vielä bloggeriin? Sit mä en saa ikinä tietää.. :’)

 • Ihan mahtavia kuvia! :D Ja treenihän näyttää tietysti heidimäisen tehokkaalta :)

  • Toisissa treeneissä saa vaan enemmän ilmeitä kehiin kun toisissa. :D Ja ilmeisen tehokasta meininki oli, kun vieläkin sattuu! ;)

 • Noi sun kaverit on kyllä tosi sympaattisen näköisiä. =)

  Joo mullakin aika äkkiä jää blogin seuraaminen jos ihminen ei anna juuri mitään ittestään omissa teksteissään. Ärsyttävää on vaan ruveta karsimaan niitä lukulistalta pois.

  • Eikö ookkin, söpöturpia. :)

   Kävin eilen blogilukulistani kokonaan läpi ja väheni blogit laakista 300 -> 238. Ei niitä osaa ollut enää olemassakaan tai ei oltu päivitetty johonkin vuoteen. Muutama muukin pääsi pois, kun ei sen enempää kiinnostanut enää seurailla, syystä tai toisesta. Nyt mahtuu taas laittamaan uusia listan pullolleen. :) Ehkä valitsen tästä eteenpäin vähän tarkemmin, niin ei tartte enää käydä läpi niitä tuolleen. Ei ollut yhtään hauskaa. :D

 • Heidi, onneksi voin linkata aina vaikka tänne jos joku tulee nillittämään irvistyskuvista ;) Että kyllä sitä irvistelee joku muukin kuin mie! Enkä toisaalta edes ymmärrä, minkä muunlaisia treenikuvia olisi edes mahdollista saada (ilmeisesti ko. anot eli juuri viimeisessä kappaleessa kuvailemasi henkilöt ovat siinäkin onnistuneet ;)).

  Siulla on toi persvako päässyt vähän nousemaan normaalia ylemmäs ;)

  • Joo tänne vaan! Et sää ihan ainoa irvistelijä tosiaan oo. ;) Anoilla on aina joku huonosti ja aina ärsyttää joku juttu. Onneksi mä oon nykyään autuaan tietämätön niistä. :D

   Persvako tosiaan hyppäsi jonnekin sille kuulumattomalle paikalle. :’D Se on mun yläp*rse! :’D Ei, en mä kestä taaskaaannhhhh..

 • haha aika priceless noi sun ilmeet :D ja ammut myös x)

  huomasin eilen prismassa että RAHKAT OLI LOPPU! kelaa!!! oli vielä lappu että tilapäisiä puutteita tässä ja tässä ja tässä… eri merkkejä mutta kaikki just niitä rasvattomia, maustamattomia… sit muistin että jutan superdieetti oli alkanu pari päivää aiemmin :D kyllä huomaa että seinäjoellakin on alettu superdieetata! hahah

  • Mä olen huomannut, että multa on kadonnut kokonaan se suodatin, että mitä tänne laittaa. Kaikki sitten vaan. :D

   Mä en kestä, että siellä on alkanut kanssa rahkat loppuilla! Oon saanut vihiä moisesta tapahtumasta nyt muutamaan otteeseen, kun mun blogiinkin on eksytty hakusanoilla ’rahka loppunut kaupoista’. :D Apua.. Tää on maailmanlopun aikaa tämä!!

 • Ihan mahtavaa lukea aina kuinka fiiliksissä ja hirmuisella motivaatiolla olet mukana noissa treeneissä!! :) Itsellä kun tuntuu nykyään olevan se ongelma, etten saa mitään aikaan jos pitäisi yksin mennä salille. Aikaisemmin sain jotain tehtyä, nykyään lyön jarrut pohjaan salin ovella. Iskee ahdistus. Sitten kun potkija/motivaattori/käskyttäjä/liikkeiden vahtija on mukana, niin homma toimii ja ähellän otsa hiessä. Kummallista, oma pää on ruvennut dissaamaan yksin treenaamista :´D

  Ja tuo rahkamäärä on muuten ihan mahtava, meillä on jääkaapissa samanlainen kasa tällä hetkellä!! :D Valiolla on ollut pari viikkoa ”suuria toimitusongelmia” juuri rahkojen kanssa ja nyt kun niitä on, niin piti hamstrata :D Kun ne on nykyään ainoat rahkat joita saan alas…ja se, että 500g paketti pehmeää rasvatonta maksaa 3€ vs. 250g samaa tavaraa 0,70€ – voi ehkä arvata kumpaa on ollut hyllyissä pari viikkoa, mutta tulee vähän hintavaksi tällä yli 500g/pvä-tahdilla?! :D

  • Hih, mulle oma seura on treenissä se paras seura. :D Mulla on oikeesti aina hauskaa siellä ja yksinäni riehun ja painan menemään ja hihittelen. Lauleskelen iTunesin soittamia biisejä ja joskus pitää oikein vähän ottaa pari tanssiaskelta, kun osuu biisi kohdilleen! :’D Toiset tykkää seurasta salilla ja saa siitä potkua. Mulla on pään sisällä semmonen potkija, enkä tartte muuta. :) Toivottavasti sulla alkaa treenit taas rullata, oli ne sitten yksin tai yhdessä!

   Ihan hirveetä toi tommonen rahkajuttu tämmöselle rahkansyöjälle. :D Meillä menee yhteensä miehen kanssa puolitoista kiloa päivässä, josta mä syön kilon :D (!!!) ja kalliita nämä täällä on. Tää on halvin merkki ja kun mä punnat käännän euroiksi, niin yli euron tuo yksi purkki maksaa. Saksassa me syötiin 0,30e rahkaa.. Siellä oli kyllä ruoka ihan tajuttoman halpaa. Toivotaan että siellä helpottaa rahkapula ja että täälläkään ei enää lopu kesken! :)

Kommentointi on suljettu.