Haastevastauksia ja tunnustuskiitos!

Heipä hei ja hyvää maanantaita! Nyt vihdoin on aika vastailla haasteisiin, joita näkyikin olevan ihan kiitettävästi rästissä. :D Ensin luulin, että neljä, mutta kolme se olikin. Yksi näistä neljästä olikin saamani tunnustus, josta en ole tajunnut edes kiittää! Jo sen silloin joulukuussa sain.. apua. :D Ja anteeksi! En tällä kertaa jaa näitä mitään eteenpäin, jos nyt saisi edes hoidettua nämä jollain tasolla pois. :’)

Aloitetaan sillä tunnustuksella, eli kiitos Freya tästä tunnustuksesta, sekä sanoistasi!! <3

Tämän lisäksi sain kaksi haastetta, joista molemmat sisältävät viisi kysymystä, sekä haasteen, jossa valitaan kahdeksan satunnaista kuvaa. Ihan mistä vain ja kuvatekstiä sitten kehiin. Näihin minut haastoi MilliEllu ja kuvahaasteen sain Mintulta. Linkit vievät suoraan kyseisiin postauksiin, käykää sieltä katselemassa heidän vastauksiaan! Ja haasteen ohjeet myös, joita en erikseen tähän kirjoittele enää. Kuvahaasteen kuvia ripottelen sinne tänne ja vastaan ensin Millin viiteen kysymykseen, jonka perään Ellun kysymyksiin. Kiitos haasteista ja tässä viimein vastauksia! Koitin valita kuviksi vähän vanhempia sellaisia, ja toivottavasti näistä ei hirveän moni ole täällä ennen näkynyt.

2006 taisi olla vuosi. Aikaa, jolloin kissa
oli nykyistä pienempi ja minä nykyistä
suurempi. :D Vaikka ette sitä ehkä niin hyvin
kuvasta erotakaan. Nuo farkut olisi silti
kahta-kolmea kokoa liian suuret nykyään. :)

1. Osaatko seistä käsilläsi? Jos et, niin aiotko opetella?
En ole seissyt käsilläni vuosikausiin. Jostain syystä ala-asteella meillä oli tyttöporukan kanssa tapana aina ennen tunteja seistä käsillä koulun käytävillä. Silloin sitä ei tarvinnut opetella millään lailla, kunhan heittäytyi vauhdilla käsien varaan ja seinää vasten. Kotona tein samaa eteisen väliovea vasten. Sitten kerran kädet vähän petti alta ja pelästyin, enkä ole sen jälkeen kokeillut. Enkä kyllä ajatellut opetellakaan. Olen nykyisellään niin tohelo ja tapaturma-altis, että jätän ne touhut ihan suosiolla jollekin toiselle. :D

Hullu lettujenpaistaja. 2007/2012.

2. Mikä on paras iltapala?
Rahkaa syön aina iltapalaksi ja se syödään ihan siinä puoli tuntia ennen petiin menoa. Oma rahkani sisältää kardemummaa, kanelia, Innocent -smoothieta, mantelitahnaa, sokeritonta marjahilloa, saksanpähkinöitä ja pari kertaa viikossa tuoreita mustikoita.
Mutta jos ajattelee kysymystä toisella tavalla, niin paras iltapalahan on proteiinipitoinen, hitaasti imeytyvä (eli esimerkiksi maitoproteiini), ja sisältää vielä rasvanlähteen (mulla saksanpähkinä ja mantelitahna), mikä hidastaa proteiinien imeytymistä entisestään -> eli pitkää yötä varten lihaksille riittää siitä sapuskaa, eikä niiden tarvitse syödä itse itseään. :D Mutta näinhän se yksinkertaisuudessaan kärjistetysti menee. Siksi on tärkeää yötä vasten syödä (hidasta) proteiinia.

Perus vesimelonin jälkeinen vatsa. Neljäsosa tai puolikas juuri syöty. Kuva taitaa olla 2009.

3. Jos saisit minkä vain lemmikin niin minkä ottaisit?
En taida tahtoa mitään lemmikkiä tämän kissan jälkeen enää, erinäisistä syistä. Mutta jos unohdetaan ne erinäiset syyt, niin ihannetilannehan olisi asua omassa talossa maaseudulla ja pihalla olisi vahtilammas nimeltä Musti. :) Pupuja tahtoisin tietysti vaikka miljoona, kun puput nyt vaan on parhaita. Mulla oli aikoinaan pupu melkein kahdeksan vuotta.

Tää onkin puoliksi kissa ja puoliksi jänis (eli manx). Ja yhteensä ne tekee siitä varsin ääliön. :D <3

4. Mikä on paras muistosi lapsuudesta?
Ihan ehdottomasti kaikki pitkät ja kuumat kesät mummolassa maaseudulla. Siellä sai aina olla viaton lapsi, eikä ollut mistään huolta. Sitä kulki paljain varpain, kävi uimassa vaikka joka päivä, onkimassa, leikki ja pelasi, kiipeili puissa, vieraili naapurin navetassa ihmettelemässä elukoita ja toisaalla kävi katselemassa hevosia. Sitä valvoi koko yön, telttaili takapihalla, leikki kissojen ja koirien kanssa, käveli pitkin poikin hiekkateitä ja niittyjä. Se oli maailman huolettominta aikaa se.

16-vee. Mummolan naapurissa. Hevosen nimi oli Halli.

5. Mikä on parasta suihkusaippuaa?
En osaa vastata! Yleensä ostetaan mahdollisimman suuri pänikkä, muttei kuitenkaan hinnaltaan ihan hirveä, ja tuoksun pitää olla raikas.

Aina jossain persaus pystyssä. Tämä oisi sitten varmaan 2007.

—————————————————————————————————————————

1. Mikä/mitkä asiat tekevät sinut tällä hetkellä onnelliseksi?
Täytyy sanoa, ettei tähän ole tällä hetkellä kovin helppoa vastausta, sillä siinä määrin on ikävää asiaa edessä, että se hautaa alleen juuri nyt kaiken muun. Ehkä ainoa selkeä onnenaihe viime aikoina on ollut tämä uusi tukka. :D Että pienistä asioista se onni tosiaan löytyy ja toivottavasti pian taas myös siitä koko elämän pienistä asioista, eikä vain yhdestä hassusta. Muista asioista tiedän olevani onnellinen, mutta juuri nyt en tunne niitä. Pian sitten taas, toivotaan.

2010 kesä. Elämäni onnellisinta ja ihmeellisintä aikaa. Sinä kesänä siitä kaikista suurimmasta haaveesta tuli
totta ja sain sen, mitä eniten tahdoin. Tämä kuva on minun ja mieheni aivan alkutaipaleelta.

2. Jos voisit muuttaa yhden asian elämässäsi, mikä se olisi?
Edelliseen vastaukseen viitaten, kyllä mä hyppäisin juuri nyt kaksi viikkoa ajassa eteenpäin, niin pahin olisi jo takana.

3. Mikä on suosikkiruokasi kautta aikojen?
Tämä vaihtelee ihan kausittain! Pienenä se oli maksalaatikko tai perunat läskisoosilla. :D Sitten teini-iästä sinne päälle parikymppiseksi olisin varmaan ihan suoraan vastannut, että Hesen ateriat. Tai Mozzarella -pakastepizza. Sitten kun mieheni tapasin, niin hänen tekemä kana-caesarsalaatti oli ihan selkeä lemppari ja sitä kyllä sitten upposikin.. :’D Nykyään mulla on monta lempparia, mutta oiskos nuo kasvissosekeitot kuitenkin ykkösiä. Sellaiset, mihin paistelee sekaan vähän sieniä. Ooooohh.. <3

2010 tämäkin, mutta aiemmin keväällä. Jaa olinko pieni?!! JÖSSES. No ylöspäin on tultu ja jotain lihastakin johonkin saatu sentään. 

4. Mitkä ovat tavoitteesi tulevaisuudelle?
Niitä on paljon ja sen verran henkilökohtaisia, että en voi niitä täällä jakaa. Mutta esimerkiksi treenitavoitteita ei ole. Ympäripyöreästi voisin vastata, että olla kokonaisvaltaisesti onnellinen. Siihen liittyy niin paljon, mutta se tosiaan pitää sisällään kaiken tämän, mitä kohtaan tavoitteita on.

5. Mikä on luottovaatekappaleesi?
Farkut. Ylläri. :D Farkut näyttää aina hyvältä. Tietty bootsit on toinen. Ne näyttää aina hyvältä. Ja etenkin farkkujen kanssa. :D

Siinäpä nuo! Kuvia kaivelin kovalevyltä tuntikaupalla ja se vasta oli kivaa! Kiitos vielä haasteista itse kullekin. Kyllä mä koitan jatkossa vähän tsempata enempi. Mutta en ainakaan väliin jätä näitä koskaan, vaikka ihan pikkasen venähtäisi. :D Tietysti nyt joku huutaa kohta, että en ole tehnyt hänen haastettaan.. :’) En kyllä ihmettelisi vaikka näin olisi käynytkin. Toivottavasti ei kuitenkaan!

4 vastausta artikkeliin ”Haastevastauksia ja tunnustuskiitos!”

    • Heippa hei! Kyllä tämä on ihan kaupasta hankittua. :) Itse tein kerran saksanpähkinöistä tahnaa, liottelin niitä ainakin puoli päivää ja surrautin sekaisin sauvasekoittimella. Makua saa joukkoon millä sitten tykkää maustaakin. Itse heitin kardemummaa ja kanelia, ne jotka käyttää suolaa laittaisi varmaan sitä ripauksen. :)

Kommentointi on suljettu.