Flunssaviikko 42: herkkueuroja palaa

Niinhän siinä tosiaan kävi, että flunssa sieltä lopulta tuli, heti maanantaina. Tämä oli kuitenkin suhteellisen nopea tauti, sillä kolmessa päivässä se oli suureksi osaksi jo sairastettu. Niistäminen loppui siihen. Kuume ei missään vaiheessa noussut, korkeimmillaan oltiin lukemassa 37.1°C, missä ei ole mitään ihmeellistä. Tuo sama lämpö mulla on muutoinkin esimerkiksi viikon verran aina ennen menkkoja ja menkkojen alkamispäivänä se laskee taas sinne 36.5°C -lukemaan. Olo ei kuitenkaan oikeastaan eronnut hirveästi siitä jos kuumetta olisikin ollut. Pari ensimmäistä päivää oli kuin jyrän alle jäänyt olo. Nopsaan sieltä kyllä sitten pääsikin taas elävien kirjoihin. Töihin palasin torstaina ja nyt tänään maanantaina ollaan vielä illalla menossa treenille. Ensimmäistä kertaa yli kahteen viikkoon! Hitsi, miten sinne tekeekin taas mieli. Ihan on hullua tämä kotona nysvääminen ja liikkumattomuus. Viimeksi tuli kissan leikkauksen vuoksi myös kahden viikon tauko, jonka jälkeen ehdin kolme viikkoa painaa täysillä ennen tatuointia. Tatuointia parantelin sen viikon ja sen jälkeen jatkoin salittomuutta tällä flunssalla, mikä oli siis eka flunssa 3-4 vuoteen. Onneksi lievä tälläkin kertaa ja kun ei se kuumekaan noussut niin hyvä on.

2015-10-12 09.39.31
Aamupalaa ja mittaria.

Mistä ihmeestä sitten täällä kerron jos ei ole treenejä joista höpistä? No ruokajuttuja voin kertoa ainakin. Kuvia on jos joistakin syötävistä. FYI: herkkukyllästys ei ole enää ajankohtainen. Ei todellakaan..

2015-10-12 17.07.01
Riisipasta, tofukuutiot, munakoisopyree ja yksi soijanugetti :D Siinä on viljaa, siksi vaan yksi maistiainen mieheltä. Vaikka viljapäivähän tässä oli melkein joka päivä ollut, kuten pian selviää..
2015-10-13 13.12.40
Flunssasyömisiä..
2015-10-13 19.10.09
Vähän jotain oikeetakin ruokaa rinnalle. Basilikalättysiä Anammanilta.
2015-10-14 16.55.13
Riisinuudelit ja basilikalättyset.
2015-10-15 16.31.26
En mää kestä.. Kuolaan tätä kuvaa aina.. Lempparikarkki!
2015-10-15 17.49.47
Röstiperunat pakkasesta ja niitä basilikalättysiä.
2015-10-16 18.46.16
Heseä, hupsista. Soijatortilla-ateria ilman tortillan juustokuutioita ja majoa. Sipulirenkaat ekstrana, joihin kuuluu dippi, minkä tursotin suureksi osaksi tortillan väliin. Valkosipulikastike on siis vegaaninen, on paksua kuin majoneesi. Olisi siellä vissiin joku bbq -kastike myös, mutta se ei oo mun makuuni niin kuin valkosipuli.
2015-10-17 10.41.27
Leipää viljojen kunniaksi. Ihan sairaan hyvää leipää, lämpimänä ostettu. OMNOMNOM.
2015-10-17 18.20.20
Lisää leipää. Edellisen viikonlopun loput lämpimät voileivät pakkasesta mikron kautta lautaselle.
2015-10-18 12.38.56
Eiliset syömiset olikin sitten hyvin pitkälti tässä. Apua..

Meihinhän uppoaa aika hirmuiset määrät herkkuja ja ollaan nyt ikään kuin shokkihoitona pidetty kirjaa paljonko meillä niihin kuluu kuukaudessa rahaa. Eilen oli aika kaivaa kuitit jääkaapin ovesta naaman eteen ja aloittaa ynnääminen. Kyllä siinä leuka vähän loksahti auki, kun loppusummaksi tuli 232e. Tiesin kyllä jo arviolta, että vähintään satanen niihin menee, mutta kyllä tuo summa oli silti aikamoinen. Pelkkiin herkkuihin! En laskenut mukaan esimerkiksi hesejä kuitenkaan, se on lämmintä ruokaa, mutta toki Fantoineen päivineen ne voisi lipsauttaa vielä tuohon summaan lisää ja summa nousisi muutamalla kympillä.

2015-10-18 16.02.54Mutta shokkihoitohan tosiaan toimii. Ensi kuusta alkaen tulee herkkupäiviä olemaan yhtenä viikonloppuna kuussa, jolloin rahaa ei ole mitenkään mahdollista polttaa tuollaista määrää, parissa päivässä. Ei vatsa sentään ihan kaikkea vedä, vaikka paljon vetääkin! Toinen syy shokkihoidon lisäksi tälle laskemiselle oli ensi kuusta eteenpäin tuleva suurempi kuukausittainen menoerä meidän talouteen, ja on hyvä tietää että jo sillä, että jättää herkut pois, tulee siitä maksettua 2/3, eikä loppuja tarvitse edes mistään karsia. Tuon menoerän vuoksi jää pidemmäksi aikaa haaveeksi oma pt ja fysioterapeutti hoitamaan tätä kaikkea, mutta tärkeysjärjestyksessä tämä on tärkeämpi kuin nuo kaksi. Tulen siitä kirjoittamaan toisen blogini puolelle ja jos tahtoo ylipäätään henkilökohtaisempia asioita lueskella niin sieltähän niitä löytyy. Tänne blogiin ne ei vain kuulu.

Ja hei, tein löytöjä Prisman miesten osastolta:

2015-10-17 00.35.42

Pyjamapöksyt! Ensin ostettiin miehelle omat ja sitten haikailin niitä itsellenikin, joten pakko oli hakea. Sattuneesta syystä mun omat pöksyt on kaikki jääneet liian pieniksi/epämukavan pieniksi, ja nyt on pöksyissä sopivasti tilaa. Tuossa edessä tosin vähän liikaa ylimääräistä tilaa jolla en mitään tee :D, mutta takapuoli istuu hyvin ja sitä rataa. Aika parasta. Ja joo, tiedän että nää on jotain NHL -pöksyjä, mutta tällä kertaa pöksyt saa sen anteeksi, vaikka vihaankin jääkiekkoa. ;)

Mutta hei, kohta puntille! Saas nähdä miten kulkee. En odota supervoimia heti alkuun. :) Kunhan pääsee taas vähän riehumaan sinne. Jee! Kivaa viikkoa!

2 vastausta artikkeliin ”Flunssaviikko 42: herkkueuroja palaa”

 • Hehhee, meikäläinen taas kiinnittää huomiota olennaisuuksiin, mutta mitäs juustoa on leivälle höylätty kun siivut noin pitkänmallisia? Niin ja mikäs se maistuva leipä oli?

  Miesten pyjama on just jees! Oisko New Jersey Devils lätkäjoukkue? :D Niin, ja itsekään en siis voi sietää lätkää.

  • No kyllähän nämä olennaisuuksia oli, leipä on vähän sellainen asia, että siihen kiinnittää eniten huomiota vaikka ympärillä olisi mitä :D
   Leivällä on Violifen pizza -vegejuustoa! Nams! Viipaleiden ulkonäkö johtuu vain siitä, että se on sen verran lituska juusto, että on helpompi viilata päädystä, jolloin sen saa hyvin loppuun asti höylättyä :) Leivän olisin maininnut, jos olisin muistanut mitä leipää se oli. :D Prisman tuorehyllystä bongattu. Joku jyväleipänen se oli. <3
   Kuulemma on mainitsemasi lätkäjoukkue. :D New Jersey sentään käy mulle, kun sieltä saattaa olla eräs herra Springsteen kotoisin. ;)

Kommentointi on suljettu.