Epäpuhdasta, minä näin!

Ei satu, ei koske, ei mitään ihmeellisiä fiiliksiä. Siis muualla, kuin pään sisällä. :’) Koivet on ok, eivät kipeytyneet eilisestä lenkistä. Ja mikä parasta, polvet ovat täysin kivuttomat. En uskalla vielä sanoa, että selvisin tälläkin kertaa ilman polvien suuttumista. Mutta kyllä se alkaa vahvasti siltä näyttää. Mikäs sen hienompaa! Crossailukin sujui palauttelun hengessä ja 40 minuuttia meni tuosta vaan.

Tänään oli selkä-/hauis-/vatsapäivä. Jos viime tiistaina (tämä postaus) meni treeni ihan plörinäksi niin tänään se oli aivan huipputreeni. Tein enemmän toistoja, lähdin treeniin selkeällä suunnitelmalla eli häsläys jäi tällä kertaa pois ja sain sen ihanan fiiliksen hauikseen, kun tuntuu että se räjähtäisi. <3 Selkäkin sai tarvittavat liikkeet osakseen, sen sijaan että olisi joutunut kokeilemaan uusia liikkeitä, jotka epäonnistuvat.

Hauskinta antia treenin ohessa oli se, että otin videon kun tein tangolla (22,5kg) sarjan viimeiset toistot. Olen sen tiennyt, ettei se kaunista ole, mutta en kyllä tiennyt sen olevan ihan noin kamalan näköistä. :’D Kyllä mulla oli hauskaa, kun katsoin videota. Älkää siis ihmeessä koskaan verratko näitä mun käyttämiä paino- ja toistomääriä omiinne, jos teette puhtaasti ja kauniisti. Sillä minä en varmasti tee. :D

Loppuun vielä taas näitä säälittäviä yrityksiä ottaa hauistreenin jälkeen kuvia, kun kädet tärisee kuin horkkatautisella, eikä jaksaisi edes palkkaria pidellä, saati sitten kallistaa suuta kohti. Koita siinä tilassa sitten pitää toisella kädellä (vasemmalla!) vakaasti puhelinta ja toisella kädellä jännittää habaa. Mahdoton tehtävä. I did it anyway (mutta en hyvin).

Menee se treeni onneksi epäpuhtaastikin ainakin jotenkin perille.
Hyvä, niin saan tehdä niin jatkossakin. :D

2 vastausta artikkeliin ”Epäpuhdasta, minä näin!”

Kommentointi on suljettu.