Epänormaali lauantai

Piti eilen kirjoitella jo, mutten ehtinyt! Sunnuntaina seitsemän jälkeen aamulla on myös oiva aika kirjoitella. Viideltä noustu tänäänkin, eilisen tapaan.

Koska viikonloppu on peruttu, ei ole ollut tarvetta sijoitella lepopäivää perinteisesti näille kummallekaan päivälle. Eilen siis jo aamuseitsemältä treenattiin selkää ja hauista. Pitkästä aikaa sain kunnon pumpin haboihinkin ja hetken aikaa mulla yleensäkin oli habat taas olemassa. Tilanne piti luonnollisesti hyödyntää ja napsia kuvia.
Pumpin kadottua katosi habatkin taas. Mutta kiva tietty, että ne saa edes joskus aina kaivettua sieltä esille. Vaihteeksi supereilla mentiin, ja pumppihakuisesti suuremmalla toistomäärällä. Aika mahtava pari oli tangolla (20kg) toistoja 20 ja sitten pienet kuuden kilon painot käteen ja selkä seinää vasten ja toistoja koko kroppa täristen vaivaiset 12. Siis tuntui, että kädet lähtee ihan justiinsa irti. Treenin loppuun tein vielä itsenäisesti habaa näillä samoilla pikkupainoilla selkä seinää vasten, vuorotahtisesti. Toistot 18-15-15. Selälle kulmasoutua mutkatangolla parissa eri kulmassa ja alataljaa Heidin tyyliin kuminauhalla. Supereina niitäkin. Takaolkapäille rear delt row’ta.
Treenin jälkeen sain päähäni mennä oikein vaahtokylpyyn likoamaan, kun ei ollut kiire mihinkään. Musiikkia iTunesista viereen, persinkantuoksuinen kylpyvaahto ja kattoikkunasta näkyvä taivas. Siellä makoilin varmaankin puolisentoista tuntia. Olin aika ryppyinen kun pois vihdoin sieltä nousin. :)
Niska on päässyt aivan hirveään kuntoon erinäisistä asioista johtuen. En osaa edes kuvailla sitä oloa, mikä siitä seuraa, ennen kuin sen hieroo auki, nyt pari kertaa päivässä. Onneksi sen sentään yleensäkin saa auki. Olen ihan maaninen, räjähdysaltis, en kestä yhtään mitään. En keskustelua, en ylimääräisiä ääniä, en mitään. Ja sitten hierotaan ja välittömästi sitä on ihan eri ihminen. P**seestä tällainen, sanon.
Eilen oli kauppapäivä illemmalla ja nyt kun on paino pudonnut, reilummat farkut röpsöttää taas ja pienemmät saa kaivaa esiin. Mulla on farkkuja (n. 30 paria) onneksi varmaan jokaiselle +/- kymmenelle kilolle. :D Eilen päätin, että tahdon lempparit jalkaan, vaikka ne ei ehkä vielä olisikaan ihan sopivat. Hah, olipas ne kireät reisistä. :’D Mutta jalkaan jäi. Vähän käskin miehen välillä kaupassa tsekkaamaan, ettei ole esimerkiksi takapuolesta revenneet. Pysyivät sentään ehjänä. :P Suurin osa farkuistani on Onlya ja kokoa 34, mikäli ei ole tuumakokoa. Tuumakoossa 25″/26″. Nuokin vaihtelee ihan hirveästi per farkut.
Nyt jatkuu epänormaali sunnuntai ja painun pian kävelylle. Kivan sumuinen ilma ulkona. Näyttää rauhaisalta. <3 Mukavaa sunnuntaita.

4 vastausta artikkeliin ”Epänormaali lauantai”

 • Oih! <3 Mulla on ikävä tuota kylpemismeininkiä! Meillä oli edellisessä kodissa kylpy ja vaahtokylvyssä tuli silloin tällöin lilluttua.

  Selkä seinää vasten ja tosiaankin koko kroppa täristen, se on mun suosikki nykyään! :D

  Ihanaa epänormaalia sunnuntaita! <3

  • Mullakin ehti välissä tulla kylpyikävä, kun lapsuudenkodissa oli amme ja sitten ei ollutkaan semmoseen kymmeneen vuoteen! Siellä on kiva lillua kunnes on ryppyinen. <3
   Ja mä tykkään kanssa nyt tästä habaliikkeestä seinää vasten oikein eniten! Ihan parasta!
   Epänormaali sunnuntai on ollut aika kiva, kun pääsi oikein kunnolla pitkästi kävelylle. Toivottavasti siellä oli kanssa, oli sitten normaali tai epänormaali! ;) <3

 • Mie oisin voinut eilen illalla vaatekriiseillessäni tulla vierailemaan siun farkkukaapilla ;) Jospa sieltä ois tällekin kropalle yhdet sopivat löytyneet ;)

  Sydän! <3

Kommentointi on suljettu.