Ei niin hyvä päivä, eli siis pyllykuvia

Mulla on tänään vähän huonompi päivä. Syitä on semmoset miljoona, mutta kaikki liittyy siihen, miten tällä hetkellä mikään ei ole mun käsissäni. Kroppa ei taas toimi niin kuin pitäisi, lihakset ei täyty, migreeneitä tulee enkä voi niille mitään kun en tiedä mistä ne johtuu, en voi syödä mitä tahdon (koska migreeni), en voi lähteä yksin mihinkään (koska migreeni), en voi lähteä kaksinkaan mihinkään kauemmas (koska migreeni), en voi juoda kahvia siinä määrin kun tahtoisin (koska migreeni), vatsassa on monella tapaa hemmetin huono olla (koska en voi syödä normaaleja sapuskojani koska migreeni), koko muu elämä (josta en ole täällä kirjoitellut enkä kirjoittele) on myös täysin holdilla (koska migreeni) ja lääkäririntamallakin saa vähän taistella. Hmph! Siinä lyhyesti. :D Mutta ei siitä sen enempää. Nyt ei kuitenkaan tee mieli kirjoitella miten jalkatreeni on tänään sujunut jne., joten saatte tyytyä kuvasaasteeseen. ;) Treenin lopuksi venkosin mustavalkoiselle kameralle ja tallensin työni tuloksia. :D Olkaa siis hyvät. Ja kyllä, työsarkaa alaosastossa riittää edelleen.

Parempi päivä sitten huomenna!

p.s. Kaikki on tämän varmaan jo nähnytkin, mutta siinä on vielä kerran. Jumalauta että kiehahti aamulla. Palautetta artikkelista lähti.

12 vastausta artikkeliin ”Ei niin hyvä päivä, eli siis pyllykuvia”

  • Nii! Hampurilaisia! Euroopassa ollaan sentään edelläkävijöitä näissä asioissa. Toisaalla tullaan vielä jäljessä. Sivistymättömät!

  • ARGH tosiaan! Mulla niin kiehahti sen kanssa! Laitoin sähköpostia kirjoittajalle ja hänen esimiehelle kanssa. Mä luulen, että aika moni muu teki samoin. ;)

 • Oho, en oo pitkään aikaan käyny oikein mitään blogeja lukeen ja nyt täytyy sanoa että on kankut saanu sulla muotoa (vaikka migreeni)! Tsemppiä migreeniangsteihin!

 • Jos mulla ois tollanen berberi nii mulla olis aina hyvä päivä ;)
  Tosin vähän kyllä kuohahti tota artikkelia lukiessa… Ja sitten ton blogin kommenttiboksia. Mikä ihmisiä vaivaa? ;o

 • Ottaisin vaikka migreenin jos sillä saisi tuollaisen takamuksen :O

  No ei vaan, vakavilla asioilla ei saa leikkiä eli en todellakaan ottaisi migreeniä mistään hinnasta ja toivon kovasti, että säkin pääsisit siitä vihdoin eroon. Mutta tuon takamuksen ottaisin silti, sekin on vakava asia.

  Luin muuten tuon artikkelin vasta nyt, ja melkein toivoin että tuo olisi pelkkä provo, mutta valitettavasti näin ei taida olla. Sanattomaksi vetää. Miten tuollainen idiotismi voi päästä lehteen saakka, kai jopa iltapäivälehdillä joku raja on?

  • Hih, kiitos Liina. Onhan tuo aikamoinen kohteliaisuus vissiin. :D
   Sain palautteeseeni vastauksen kirjoittajalta, saman minkä hän sai ilmeisesti lähetellä aika monelle.. ;) Se on kuulemma sellainen asia, mikä lukijoita on askarruttanut ja lukijat ovat tahtoneet tietää aiheesta. Selvä.

Kommentointi on suljettu.