Ei mutta..

..mä olin jo unohtanut! :O Eilen kirjoitin äkkiä kahvikupin äärellä tarinan ja lähetin kuvineen menemään. Oli niin häslä päiväkin, että siinä se tosiaan vallan unohtui. Edes miehelle en muistanut kertoa ja hän sitten mut bongasikin lehdestä. :’D

Eli siis minusta tuli Viikon Laihduttaja Iltalehteen, juttu löytyy täältä:

http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2012091316071931_lh.shtml

Jälkeenpäin ajateltuna olisin voinut valita yhden toisen kuvan ja kertoa taustoista enemmän ja yksi vinkki olisi korvattu toisella, ja.. :’)

34 vastausta artikkeliin ”Ei mutta..”

  • No hyvä! :’) Normaalisti panostaisin tosiaan enemmän kuin vaan kahvikupposen ohessa kirjoittelisin äkkiä ohimennen.. :D

  • Ei kyllä siltä vaikuttanut tuo, että oisit vaan äkkiä kirjoittanut :D ihan asiaa! Mä en sais varmaan noin hyvin kirjoitettua edes koko päivää miettimällä, toisilla vaan on sana hyvin hallussa :)

 • Kyl se muhun ainaki osu ja uppos :)
  Ite oon nimittäin samaisessa tilanteessa, kun sä ennen projektin alkua!
  Uskon löytäväni innostusta ja motivaatiota oman projektin alkuun täältä sun blogista, niin hyvältä sä näytit niis kuvissa!! Tsemppiä jatkoon

 • Satuin Iltalehden jutun myötä klikkaamaan blogiisi ja tuli luettua se kokonaan läpi. Sopivan rento kirjoitustyyli ja voisko sanoa elämänläheinen bloggaaminen oli mukavaa luettavaa. :)

  Jatka valitsemallasi tiellä!

  • Wou! Teitpäs urakan! :O Kiitos paljon näistä sanoista. Kirjoittamisesta nauttii melkein ihan yhtä paljon kun treenaamisestakin.. :D Joten tällä tiellä jatketaan toki! ;)

 • Toi oli hyvä juttu! :) Oot kyllä inspiroiva tyyppi, ja ihme jos tuosta jutusta joku sitä tarvitseva ei saa intoa elämäntapamuutokseen!

 • Helouta! Sun blogis on mahtava ja meinaan kyl ammentaa sun kuvista ja teksteistä itelleni sellaisen buustin treeniin että! :) Oon pieni ja sirorakenteinen, mut kun painoo tuli viime talvena 5 kiloo lisää, ni olo on kaikkee muuta kun pieni ja siro. Työnteko väsytti niin, et tuli sit syötyy mitä sattuu. Harmittaa. Hyväs kunnos oon muuten, koska liikun tosi paljon. Eli siis yleiskunto ok. Eli siis pohjatyötä on jo tehty. :) Ja paljon. Teinkin kesäl punttiakin, mut sit innostus lopahti. Pitää ottaa nyt vaan elämän tavaks ja vaiks välil laiskottas, en anna periks. Alkuhan se on aina vaikein. Olis ihana jos saisin tollasen ns. sirolihaksisen, hoikan kropan. Sulla on mun ihanne kroppa.<3 Vielä täytyy todeta, kun luin ton sun ” terveisin luuviulu” tekstin, et ite muistelen kaiholla sitä, kun painoin vain 42 kg. Olin törkeen hyväs kunnos ja voin tosi hyvin. Lihasmassaa ei kyl ollu paljoo, siis tollast näkyvää. Ihmiset ei tajuu, et joku voi olla tosi hoikka ja voi SILTI hyvin. En ehkä tuu ikin painaa noin vähän ( 5 vuotta sitten ), mut haluun saada nää vähäisetkin läskilylleröt vyötäröltäni pois. Ja äkkiä. Kiitos. Onneks sä autat mua siinä.
  ~ Veera ~

  • Heippa! Paljon kiitoksia kommentistasi! :’) On ilo motivoida! Alku on varmasti aina vaikein, kun silloin tapahtuu se suurin muutos, jolloin pitää jostain luopua, saadakseen jotain muuta.. Siitä se sitten alkaakin rullata omalla painolla eteenpäin ja muuttuu elämäntavaksi! Ei sitä tahdo enää palata siihen vanhaan aikaan, jolloin voi huonosti.

   Ja näinhän se on, että terveys ja vointi pitäisi olla ainoat mittarit ihmiselle. Sama sitten onko pullea vai hoikka – jos on terve, ja iloinen omassa itsessään, niin pitäisi tietysti saada olla juurikin sellainen. Jos taas kärsii siitä tai terveys on huono, sittenhän jotain pitäisi tehdä.

   Paljon tsemppiä sulle!

  • Oi, kiitos näistä! Tutkitaan ja syynätään nämä vaihtoehdot kunnolla läpi! Kerrankin hinta olisi myös kohdallaan, kun tähän mennessä on olleet kaikki huimasti kalliimpia kuin nykyisemme. Mahtia, kiitos! Ja mukavaa syksyä sinnekin! :)

 • Todella vaikuttavaa, vielä hienompaa tästä tekee sen että kotisalilla joku on saanut tällaisia tuloksia aikaan, 99.99% ihmisistä treenaa sillä ”monitoimikoneella” tasan kerran.

  • Kiitos! :) Mä heiluin kyseisellä koneella niin kovin, että se hajosi kaksi kertaa. Ekalla kerralla hitsattiin metallit takaisin kiinni, mutta toisella kerralla annettiin periksi ja vietiin kuntolaitteiden hautausmaalle. :D Nyt onkin vähän eri välineet ja härvelit käytössä. ;)

 • Upeeta! Mitä laitteita sulla kotona on? Mistä hankit? Millä aloitit? Mitkä koet parhaiksi? :)

  • Kiitti! :) Kotoa löytyy kyykkytanko ja -teline, levypainoja ja muita painoja päälle, varmaankin kolmisensataa kiloa, löytyy vatsalihaspenkkiä, crosstraineria ja kuntopyörää, parit voimapyörät, mutkatanko, punttipenkki ja jumppapallo + kuminauha. :D Ainakin! Noita on matkanvarrella hankittu milloin mistäkin. Ja lisää tulee sitä mukaan kun tulee lisää tarpeita. :) Perinteisellä kuntokeskushärvelillä pääasiassa aloittelin ja se oli Anttilan nettikaupasta! :D Tällä hetkellä en osaa sanoa mikä olisi paras, riippuu mitä lihasta treenaa. Suosin yleisesti kunnon rautaa ja painoja! ;)

 • Kun aloitit elämän muutoksesi , kuinka paljon sallit itsellesi herrkuja sen alkuvaiheessa jolloin kaiken muutit terveellisemmäksi? (:

  • Ihan alkuvaiheessa jätin kaiken suosiolla hetkeksi pois, kun en niitä niin kaivannut. Jossain kohtaa kun muutosta oli jo tapahtunut, saatoin syödä vaikka päivittäin jotain, jos teki mieli. Määrät oli oikeasti pieniä. Makean kaipuuseen saatoin syödä vaikka kolme namia, tai suolaisen kaipuuseen pienen kourallisen sipsejä. Roskaruoka jäikin aika hyvin pois kokonaan. Ja sittemmin jäi nuo muutkin. :)

Kommentointi on suljettu.