Ei lepoa lauantaina

Iltatreeneistä hyvää iltaa! Tänään mentiinkin tällaisella kaavalla, kun normaalisti lauantai on lepopäivä, mutta sellaisenhan pidin tuossa jo torstaina. Tänään oli siis lupa treenata! Aamupuurtamiset eivät houkutelleet, joten jätin mahdollisuuden iltaan. Ja kyllähän ne treenit sitten houkutteli. :)

Vuorossa oli hauiksia, ojentajia ja olkapäitä. Viime kerralla meni tämä treeni liian pitkäksi omaan makuuni (1:23), joten muutoksia oli luvassa. Päädyinkin tekemään kaikki liikkeet yksinkertaisina, ilman että vaativat suurempia kikkailuja tai apuvälineitä (kuten penkkiä). Hyvin onnistuikin! Treeni rullasi nätisti eteenpäin ja paikkaa ei tarvinnut vaihtaa keskeltä lattiaa kuin viimeistä liikettä varten.

Hauiksille poikkeuksellisesti ihan peruskääntöjä mutkatangolla ja hammereita kaveriksi. Aika siistiä, kun oikeassa hauiksessa pullotti suoni hammereiden jälkeen! Siellä mää sitä tökin, että tossa se nyt törröttää! :D Olkapäille perinteisiä vipareita ja ojentajille ranskalaista käsipainolla seisten + piiiitkästä aikaa pushdownia kuminauhalla viimeiseksi.

Jäi todella hyvät fiilikset ja oli kiva, kun ei ollut mitään sähellystä siellä keskellä. Yleensä tässä treenissä saa säätää painoja ja fiksailla penkkiä sinne tänne ja muuttaa sen kulmaa. Nyt oli soljuvaa menoa ja varsin jännää, kun sai pääasiassa vaan törröttää keskellä huonetta. :D

Treeniin meni aikaa tunti seitsemän minuuttia. Eihän tuo toki mihinkään riittänyt, kun mieli teki hirveästi vielä crossailla ja kattella vähän taas sarjaa dvd:ltä. Siispä surrautin menemään varsin hikiset 40min taas! Vauhtia oli ollut loppukilometrejä kattellen enemmän kuin ennen. Päivällähän syötiin riisiä taas, joten jotain hiilaripotkua taisi olla. ;) Ja oli muutamat päärynätkin jo ehtineet upota!

Koitin peilin kautta tärisevin käsin pullistella kuvaa, mutta ei.

Semmonen oli tämän lauantain treeniosio. Huomenna sitten jalkatreeniä jos vaan kaikki menee niin kuin suunnitelmissa oisi. :) Tässä myös tänään saattoi tulla migreenitriggeriin liittyen iso oivallus, mutta tällä kertaa en sano sitä ääneen ennen kuin olen varma! Mä olen täällä huudellut yhtä sun toista ja jossain kohtaa joutunut toteamaan, ettei se ollutkaan niin. Nyt vaan peukut pystyyn, että se löytyi!

Viikonlopun jatkoja! Olkaa kiltisti!

6 vastausta artikkeliin ”Ei lepoa lauantaina”

 • Ääh! Ei noin saa tehdä, että ensin vihjaa asiasta ja sitten ei kerrokaan! :D Tää salapoliisityö ei onnistu, kun todisteita pimitetään! Nyt niitä triggeri-arvailuita kehiin! ;)

  Penkkien ym. kanssa säätäminen on tosiaan yllättävän aikaa vievää puuhaa. Ja kun erehdyt treenaamaan suht isolla salilla, niin siirtymisiinkin kuluu ihan turhaa energiaa. Joskus yksinkertainen on parempi, eikä kannata turhaan kikkailla <3

  • Mää tiiän, ei saisikaan. :D Mutta kun en uskalla enää sanoa mitään, ennen kuin oon varmempi. ;) Kyllä mä sitten esittelen todisteeni avoimesti ja hienosti suorastaan tarjottimella. :D

   Kaikkeen tuollaiseen saa kyllä kulumaan paljon aikaa, kun pitää kikkailla sitä ja tätä. Saa vaihdella painoja tai roudata penkkiä ja säätää kulmaa ja hakea sohvaltakin koristetyynyä paidan sisään pehmustamaan preacher curlia varten. :DD Kotitreenarin ongelmia vissiin ainoastaan.. :’D

 • Hei, tulin vierailulle ja huomasin, että oikein hyvän näkönen blogi. Asiaa ruokavaliosta ja oikein hyviä pointteja myös henkisestä puolestakin. :)

  Minä olen pitänyt muutaman vuoden ruokavalioaiheista blogia, jossa on vinkkkejä niin laihdutukseen kuin lihasten kasvatukseen ja myös filosofisia kirjoituksia henkisistä asioista. Kiinnostuneet voivat käydä tsekkaamassa sitä täältä: http://reinonravinto-oppi.blogspot.fi

  • Heipä hei Reino! Kiva kun piipahdit ja jätit jäljen itsestäsi tänne. :) Kiitos myös! Ja vastavierailulle tulen kyllä blogiisi. ;)

Kommentointi on suljettu.