Ehkä viimeinen

Tänään kävin eilen uhkailemallani kävelyllä heti aamupäivästä. Tämä saattoi olla viimeinen kävelylenkki täällä. En usko, että ensi viikon aikana tulee enää tallusteltua.

2:11min
8.78km
Keskisyke: 109
Maksimisyke: 142
Lähdin matkaan ennen kymmentä ja palasin sieltä kahdentoista aikoihin. Kamera oli putkineen mukana, joten mitään järjetöntä aerobista tämä ei tälläkään kertaa ollut. Paljon oli siis pysähdyksiä. Ilma oli valtavan kaunis ja on ollut sellainen koko päivän. Uhkaa olla sellainen koko viikonlopun! Aurinko siis paistaa kirkkaalta taivaalta, eikä tuulta juuri ole. Tuulen puute on täällä suuri harvinaisuus.
Maisemakuvat kännykkälaatua.. Tai siis laaduttomuutta. Putkella ei oikein maisemia kuvata.
Mielessä se, että tämä on todennäköisesti viimeinen kävelylenkki täällä, otin reitiksi sellaisen, johon on jonkinlainen tunneside syntynyt. Vaikka on niihin moneen muuhunkin, mutta tämä on pituudeltaan mieluinen, tälle hetkelle sopiva. Vaihtoehtoina olisi ollut myös 12km ja 16km, mutta jätin ne tällä kertaa väliin. :D Niitä tuli tämän reitin ohessa tallusteltua vaikka kuinka viime keväänä. Silloin siitä tallustelusta ei nyt mitään kovin hyvää seurannut, joten jätetään ne superlenkit tekemättä. ;)
Lenkki oli tosi leppoisa ja ilma oli juuri sopiva valitulle vaatetukselle. Myöhemmin päivällä olisi tullut suurikin hiki. Joskin oli mulla alla oleva teepaita selästä kunnolla märkä, kun kotiin pääsin.. Siitepölyä jännitin, kun sanoivat aamulla, että koko UK:n alueella tasot ovat keskitasoa, mutta täällä meidän seudulla sitten taas korkeat. Tietysti! Koska en mitään hirveän kovia oireita kuitenkaan saa, niin ei se estänyt lähtemästä, kun kerran viimeinen kerta taisi olla. Kotona vielä tätä ajatellen huuhtelin nenäkannulla allergian aiheuttajat onteloista pihalle ja pesin tukkani, jotta siihenkään ei jää mitään pöllyämään. Näitä en normaalisti kävelylenkin jälkeen tee kumpaakaan. 
Toistaiseksi ainakaan ei ole silmiä, kurkkua tai nenää juuri kuivannut. Katsotaan huomenna, mutta yleensä on etenkin silmät alkaneet vaivata jo samana iltana.
Tuolla oli kauris. :D
Kotona oli taas käytössä operaatio pakastimen tyhjennys, josta tällä kertaa löytyi pinaattia. Varmaan hirveän vaikea arvata mitä siitä tein. :D No pinaattiplättyjä taas vaan ja samalla tavalla kuin ennenkin. Ja tälläkin kertaa oli edelliseltä päivältä pikkuiset raasteruoan jämät jääkaapissa, jotka meni hienosti täytteeksi.
Söin nämä kaksi. Ja sitten hain vielä yhden pienen. Niin hyviä on. <3 Lemppareinta! Vielä jäi vähän pinaattia. ;)
Huomenna syömään viimeistä kertaa intialaiseen. Yhyy! Se (ja myskikurpitsa :D) on ainoat syyt miksi tänne tahtoisi jäädä. :D Tiedän, ettei toista terveellistä intialaista ruokapaikkaa tule koskaan löytymään mistään ja se on harmi. Tarttee sitten jatkossa syödä vaan omia kokkauksia. :’) Huomenna ajattelin ehkä ottaa jotain normaalista poikkeavaa. Ja ne kaksi naania. Huomiselle uhkasin tehdä myös treeniä, mutta koska jalat on siinä kunnossa, että kaipaavat lepoa, annan niille sitä koko viikonlopun voimin nyt. Kun sunnuntainahan ei treeniä ehdi tehdä, koska ollaan reissussa. Ihan hyvä. Vasta keskiviikkona kiusataan jalkoja seuraavaksi. Seuraavan treenin olkapäitähän en voisi tehdä ollenkaan, sillä nyt kun se aikaistuisi päivällä, niin edellisen ja seuraavan olkapäätreenin väliin jäisi vain yksi päivä. Ei järkeä. Ollaan siis järkeviä! Toivon myös, että tässä levolla saisi viikko sitten oikuttelemaan alkaneen polven kivuttomaksi. Täytyy rullailla noita lihaskireyksiä etureidestä ja sivusta, jos se siitä rauhoittuisi. Peukut pystyssä.
Parhaudellista viikonloppua kaikille! Meillä on sellainen edessä. Jee!