Avainsana: vitamiinit

Muistojen kävelyllä

Tuli nukuttua ihan todella hyvin viime yönä. Aivan taju kankaalla koko yön. Kerran tosin heräsin aivan ihmeellisestä asennosta ja siitä piti kääntyä vähän ihmismäisempään muotoon. :) Ihmeellisiä uniakin näin, siksi varmaan olin semmoisessa vänkyrässäkin.

Vatsa on mennyt nyt parina aamuna sekaisin ja tänään tajusin yhteyden D3 -vitamiinin kanssa. Olen alkanut ottaa sitä heti aamulla ja normaalia isomman annoksen. Lisäksi tyhjään
Lue lisää »

Pari sanaa treeneistäkin

Tästä päivästä tulikin treenitön päivä, kun edessä olisi jalkatreeni, eikä jalkareppanat ole vielä palautuneet kunnolla edellisestäkään! Ruokavaliomuutoksen myötä on ihan selvästi myös palautuminen hidastunut. No vaihdoin vain huomisen vapaan tälle päivälle, eiköhän huomenna ole jo jalat treenikuosissa! Miehelläkin on huomiseksi luvassa pitkä juoksulenkki, joten siinä samalla ajalla itse kiusaan omia koipiani. ;)

Keskiviikkona oli todella poikkeava aamu ja mielessä aivan … Lue lisää »

Migreenitriggeriehdokas osa miljoona

Unohtakaa mun sipuli(mauste)oivallus migreenin aiheuttajana. Maanantain ja tiistain välisenä yönä oli ollut migreeni, keskiviikkona iski migreeni (kesken ruoanlaiton taas p*rkele) ja eilen iski migreeni. Keskiviikon kohtauksen jälkeen päätin, että aivan sama, juon kahvia ja syön banaaneita ja teen ihan mitä haluan, koska ilman niitä kaikkia oleminen ei ole ainakaan migreeneitä estänyt. Siispä normaalit syömiset ja juomiset kehiin taas, turhaan niitä … Lue lisää »

Terveyskauppavisiitti

Ensinnäkin, kiitoksia eiliseen postaukseen tulleista kommenteista ja etenkin magnesium -vinkeistä! Nyt on käyty aivan ihanaisessa, terveellisestä elämästä kiinnostuneen ihmisen parhauskaupassa. <3 Kaikenlaista tarttui mukaan, joita ei ihan joka kaupasta täällä saa. Tämmöstä tällä kertaa, niiden joukosta mistä oli mahdollista valita:

No nyt on huono kuva. Höh.

Pääasiat, joita mentiin hakemaan, oli nuo magnesiumit ja monivitamiinit, sekä D3 -vitamiini. Magnesiumia on … Lue lisää »