Avainsana: viljat

Viikko 52: joulut, nessut ja tyhmyydestä sakottamista

Örp. Terveisiä nessupakettien keskeltä! Olisikohan ensimmäinen blogsautus minkä kirjoitan kuumeessa.. Katsotaan tuleeko tästä yhtään mitään. :D Virheistä ja epäloogisuuksista saa siis syytellä kuumetta, ei minua! ;) Kirjoittelen alempana miksi nyt tällä kertaa sairastuin. Minähän en siis usko siihen, että flunssa vain tulee ilman syytä. Ei ainakaan minuun!

Ennen kun kipeäksi tuli niin sitä ehti sentään treenaillakin vähän. Tähän malliin:

Maanantai Lue lisää »

Viikko 43: the b*tch is back!

Jeah! Salille paluu on tehty, kun tuli norkoiltua tatuoinnin ja flunssan vuoksi pari viikkoa pääasiassa aloillaan. Nyt on hyvä fiilis, kun normaalissa ollaan taas kiinni! Ja mikä parasta, piiitkästä aikaa pääsin jopa kävelylle tällä viikolla. Jesh!

Oliko siinä tarpeeksi huutomerkkejä heti alkuun? Treeniviikko oli tällainen:

Maanantai: olkapäät, ojentajat. Kesto: 1:06min.

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: selkä, hauikset, takaolat. Kesto: … Lue lisää »

Flunssaviikko 42: herkkueuroja palaa

Niinhän siinä tosiaan kävi, että flunssa sieltä lopulta tuli, heti maanantaina. Tämä oli kuitenkin suhteellisen nopea tauti, sillä kolmessa päivässä se oli suureksi osaksi jo sairastettu. Niistäminen loppui siihen. Kuume ei missään vaiheessa noussut, korkeimmillaan oltiin lukemassa 37.1°C, missä ei ole mitään ihmeellistä. Tuo sama lämpö mulla on muutoinkin esimerkiksi viikon verran aina ennen menkkoja ja menkkojen alkamispäivänä se laskee … Lue lisää »

Viikko 35: ruokahaluton herkuttelija

Alkuviikon lepäilyn jälkeen viikko saatiin käyntiin treenien puolesta varsin hyvin. Inhottava ruokahaluttomuus on vaivannut koko viikon, edelleen siis viime viikosta kulki mukana tähänkin viikkoon. Joko mulla on valtava nälkä tai sitten paha olo, tai molemmat samaan aikaan. Eniten ruokahaluttomuutta aiheuttaa ihan perusruoka. Ei tee mieli yhtään mitään. Siispä olen sitten vain syönyt kaikkea sitä mikä alas vain menee ja se … Lue lisää »

Viikko 34: leveämpi sieltä ja leveämpi täältä

Melkein sain täydellisen treeniviikon aikaiseksi. Aina ei elämä mene ihan niin kuin suunnitteli, ja sen vuoksi piti tehdä treeneihin muutoksia, mikä lopulta vaikutti kahden treenin poisjäämiseen viikolta.

Loppuviikosta ilmeni myös huonoja uutisia kissaa koskien, joista Insta -seuraajat saivatkin jo eilen tietää. Asiaa en täällä sen enempää pui, kun tänne blogiin se ei kuulu, mutta tulee jatkossa vaikuttamaan treeneihin ja syömisiin … Lue lisää »

Saliton viikko 29: 62 kilometriä askeleita

Tällä viikolla on vietetty kevyttä viikkoa salin osalta ja kuten on mulle jo tutuksi tullut, tälläkin kertaa vietin sen täysin salittomana. Olen huomannut tuon sopivan mun kropalleni hyvin ja monesti tuntuu, että keho sitä viikon taukoa oikein salilta kaipaa, vaikka muuten innostusta riittäisikin. Tämän(kään) salittoman viikon aikana en haikaillut salille, enkä edes ajatellut koko asiaa. Mulla oli muuta puuhaa, ja … Lue lisää »

21: loistokas lääkärikokemus, reissaamista ja split squattia

Tämä viikko on ollut hyvä ja siksi tekstistäkin saattaa tulla aika (valtavan) pitkä. Hyvä fiilis on pysynyt pitkälti läpi viikon, vaikka töissä onkin ollut liian kiirettä omaan makuuni. Töidenkin suhteen on kuitenkin tehty päätöksiä, mikä on omaa oloa helpottanut. Suurin syy hyvään fiilikseen on kuitenkin ollut lääkärikäynti Helsingissä tiistaina. Siitä kohta lisää. Ensin se treeniviikko:

Maanantai: jalat. Kesto: 1:02min,… Lue lisää »

Miltä näyttää lähes 6000kcal kuvina?

Eilen oli suunniteltu mässypäivä. Herkkupäivä, syö mitä vaan -päivä, cheat day, mitä näitä nimityksiä nyt on. Tosin cheat day ei kyllä ole se mistä tässä oli kyse, se on jotenkin niin virallista. Lisäksi se tarkoittaisi sitä, että sitä muun ajan söisi jollakin lailla ohjeiden tai muun suunitelman mukaan, eikä sitä, että edeltävällä viikolla meni jo 850g suklaata ennen tätä mässypäivää. … Lue lisää »

Flunssaton, terveempi elämä

Tässä tajusin jokin aika sitten, että alkaa olla kolmisen vuotta siitä hetkestä, kun olen viimeksi ollut flunssassa. Olen onnekseni kirjannut kaiken HeiaHeiaan siitä lähtien kun olen sitä käyttänyt, ja kaivoinkin nyt esille nuo edellisten vuosien käppyrät. Tässä myös samalla pientä jatkoa aiempaan huuliherpekseen liittyvään postaukseen, sillä oivalsin sen jälkeen jotain uutta.

Jotain oleellista olen elämässä muuttanut, jonka jälkeen flunssat … Lue lisää »

Viikko 8: täysi viisi, ravintolaa ja viljansyöntipäivää

Hiiohoi! Herättiin tänään vasta puoli kaksitoista päivällä ja tässä saa vähän tehdä töitä, että ehtii kaiken tälle päivälle meinatun toteuttaa! Onneksi kyseessä on sentään lepopäivä treeneistä, joten sen puoleen ei ole ollut hätää. Ja levättyä tosiaan tuli. ;) Olen oppinut, että kissan voi käydä ruokkimassa kun alkaa huutamalla herätellä ja sen jälkeen kömpiä takaisin sänkyyn ja kissa on taas hiljaa. … Lue lisää »