Avainsana: video

Tuulisia videoita ja rottajuttuja

Huhhuh. Uskaltauduin tänään pihalle valtaisasta tuulesta huolimatta. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta, joten tahdoin mennä ison putken kanssa katselemaan mitä sieltä löytyisi vai löytyisikö mitään. Ei kyllä ollut kovin korkealla odotukset, kun tuuli on sitä luokkaa, ettei tuota putkea pysty hallitsemaan, ottaa se tuuli siihenkin. Mutta sinne silti!
Koolla on väliä.
Ehkä lintuja kuvaamaan, jos niitä näkyy.
Vähän oli haastavaa pukeutumisen
Lue lisää »

Punaposki tuulispää

Maanantaifiilis?

Täällä ei ole näkynyt maanantaifiilistä! Paitsi sellaista hyvää maanantaifiilistä. ;) Hyvin nukuttu yö, eikä ole väsyttänyt, joten hyvinhän sitä on startattu tähänkin viikkoon. Ja jos ei eilen ollut treenistä yhtään kuvaa, niin tänään on kuvia vaikka kuinka – ja pari videotakin! Ei tosin treenivideoita, älkää innostuko. ;)

Vetoremmejä.

Selkää ja hauista (ja takaolkapäitä) tehtiin tänään aamupäivästä. Tein samalla kaavalla … Lue lisää »

Huipulla tuulee, eli Bennachie II

Eilen käytiin toistamiseen vaeltelemassa viereisellä Bennachiella. Helmikuussa ei päästy kiipeämään huipulle asti, koska mullahan tuli itkupaniikki. :D Silloin oli tosiaan lunta ja jäätä ja turvallista jalansijaa ei ollut. Ja kyllä, olen korkeanpaikankammoinen. Tällä kertaa ei ollut lumi tai jää esteenä ja siksi hyviä syitä ei ollut olemassa, että miksi jäisi se huippu valloittamatta. Se oli siis jo etukäteen päätetty, että … Lue lisää »

Maailman hauskin jalkaprässi ja tukkateaser

Päivän toista postausta pukkaa ja se vasta postaus onkin! :D Mun on pakko jakaa teille (vasta toistamiseen täällä blogissa) treeniVIDEO, sillä hemmetti, että mulla meinaa tulla pissit kuulkaas housuun kun mä katson tota. :DD Pointtina on se, että äänet päälle! Mää en kerro mitä tuutte kuulemaan! Videota pitää pohjustaa tietty jonkin verran, tai muuten ihmettelette sitä kovasti.. :’D … Lue lisää »

PAM

Perusaamu sohvalla BBC:n parissa. Aamupala syöty.

Olen onnistunut nyt jumittamaan koko hartiaseudun, niskan ja selkääkin. Eilen juili takaraivoa suurimman osan päivästä ja hieronnalla se illalla helpotti. Mutta hetkeksi vaan ja sitten meni koko hartiaseutu kipeään jumiin ja niillä fiiliksin herättiin tähän päivään. Edessä oleva jalkatreeni sai siis mennä osittain poikkeavalla kaavalla, kun ei tuonne harteille tankoa laiteta ja muutenkin kaikki … Lue lisää »

Hauiskehitystä ei voi estää

Yksi parhaimpia asioita maailmassa: aamulla kun puhelimen herätys herättää, on kaikista ihaninta huomata, että on nukkunut koko yön heräämättä kertaakaan. Ei sillä että nukkuisin muutenkaan juuri koskaan huonosti, päinvastoin, mutta yleensä herään kerran yöllä kääntymään kyljelleni, koska olen kierähtänyt selälleni. Eilen illalla kun pään painoin tyynyyn, huomasin jo, että tulen nukahtamaan nopeasti. Aamulla heräsin samasta asennosta enkä muista yöstä mitään. … Lue lisää »

Väreilevä hauis

Reikä paidassa! Eli perjantai. Saksassa on joku sellainen mielenkiintoinen sanonta mikä kääntyy suomeksi, että reikä paidassa ja sillä juhlistetaan viikonlopun alkamista tai työviikon loppumista. Tämä ei ole koskaan mulle totaalisesti auennut, mutta meille on tarttunut puheeseen kyllä oikein pysyvästi, että kun mies pääsee perjantaina töistä niin silloin on reikä paidassa. :D Enää jokunen tunti niin tämä tapahtuu.

Aamulla napsaisin pari … Lue lisää »

Viikko 20 (ja sunnuntaihöpinät)

Suoraan asiaan:

Maanantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:12, keskisyke: 117, max: 159, 215kcal.
+ (ennen treeniä) 12.44km kävelylenkki. Kesto: 1:57, keskisyke: 127, max: 163, 426kcal.
Tiistai: jalat. Kesto: 1:14, keskisyke: 117, max: 164, 236kcal.
Keskiviikko: olkapäät, ojentajat, vatsa + kyljet. Kesto: 1:18.
Torstai: selkä, hauikset. Kesto: 1:12.
+ (ennen treeniä) 12.48km kävely-/hölkkälenkki. Kesto: 1:54,
Lue lisää »

Hapokasta kertaa kaksi

Eilen oli lepoa ja tänään treeniä. Hapokasta oli. Ei meinannut puntti nousta ja siitä tuli lievä lasku motivaatioon kesken treenin, mistä seurasi intensiteetin tipahtaminen. No onneksi on kevyt viikko, saa ottaa vähän rennommin. ;) Ojentajia, olkapäitä, vatsaa ja kylkiä veivattiin. Täysillä tehtiin se mitä nousi ja niin paljon kuin nousi.

Päivän irvistyskollaasi. Kielikin nähtävästi välillä livahtaa pihalle, sitä en tiennyt
Lue lisää »

200km

Se on se kilometrimäärä, mitä olen tähän päivään mennessä tänä vuonna kävellyt (22 kertaa). Enää 56km lisää, niin ollaan jo koko viime vuoden saldossa. :) Hyvin on täällä siis askel edennyt. Vielä kun tulee sellaiset ilmat, että voi luottaa siihen, ettei sada sinä aikana kun pihalla on, niin pääsee oikein kunnon kameran ja putken kanssa sinne viettämään aikaa. Tosin Skotlannissa … Lue lisää »