Avainsana: vatsalihastreeni

Salin ensimmäiset kuukaudet: liikkeet kuvineen

Multa on ainakin pari kertaa pyydetty postausta salilla tekemistäni liikkeistä, mieluiten kuvien kera ja painoineen päivineen. Olen luvannut tämän tehdä ja nyt se hetki sitten vihdoin on täällä. Ihan kaikista liikkeistä ei nähtävästi ollut kuvia saatavilla, kun aina mulla ei ole kuvaajaa läsnä ja silloinkin kun ollaan samaan aikaan salilla, miehellä on tapana tehdä sitä omaakin treeniä siinä kuvaamisen ohessa. … Lue lisää »

Viikko 30: vatsakipuinen keventelijäepäonnistuja

Viime viikkoa vietettiin salittomana, eli sitä kautta kevyenä. Tällä viikolla palauteltiin taas normaalia meininkiä elämään, mutta ihan putkeen ei mennyt. Elämä tulee välillä tielle ja joskus se estää jopa kahdet treenit.

Maanantai: jalat. Kesto: 0:55min.

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: 7.2km kävelylenkki. Kesto: 1:20min.

Olkapäät & ojentajat. Kesto: 1:10min.

Torstai: 10km kävelylenkki. Kesto: 1:50min.

Perjantai: … Lue lisää »

Viikko 10: hierontaa, verta ja askeleita

Päivää myöhässä, mutta mulla on selityksiä! Olin eilen iltaan asti töissä, jonka jälkeen kävin vielä salilla (kävelemässä matolla), eikä aikaa blogille yksinkertaisesti ollut. En tiedä onko sitä niin rutkasti nytkään, sillä jalkatreeni kutsuu jo, mutta ajallisesti kuitenkin ehdin tämän näpytellä ja siksi tässä nyt näpyttelenkin.

Viikko 10 oli treenien osalta tällainen:

Maanantai: selkä, hauikset, takaolat. Kesto: 1:02min.

Tiistai & Lue lisää »

Viikko 46: stressiä, hauiskehitystä ja vatsalihassärkyä

Huh, mikä viikko. Tälle viikolle on mahtunut ihan kaikkea ja stressi on ollut paikoin aivan tapissa. Onneksi asioihin saatiin selvyyksiä ja stressi laantui sen myötä. Nyt on taas kaikilla hyvä olla ja elämä jälleen astetta mukavampaa! Oli paikoin kyllä ihan hirveä viikko. Ei enää tällaisia, kiitos! Tämän kaiken stressin lisäksi viikossa oli myös kaikenlaista muuta, ja treeniviikko muotoutui seuraavanlaiseksi:

Maanantai:Lue lisää »

Viikko 43: aikaisin paketissa, kevyttä viikkoa kohti

Näin on tänään jo saatu tämäkin treeniviikko paketoitua, ja ihan nätti siitä tuli, vaikka treenejä ei viikonlopulle enää olekaan luvassa:

Maanantai: jalat. Kesto: 0:56min.

Tiistai: lepo.

Keskiviikko: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:02.

Torstai: selkä, hauikset, takaolkapäät. Kesto: 0:53min.

Perjantai: jalat. Kesto: 1:04min.

Lauantai & sunnuntai: lepo.

Näkyyhän mun villasukat varmasti kuvassa myös tässä
Lue lisää »

Nykyinen treenirutiini ja liikkeet

Eilen ei tullut viikkokatsausta, eikä tänäänkään. Ei ole kerrottavaa, kun vietin tosiaan täysin lepoviikon, mikä teki kyllä poikaa! Pääasiassa viikko tuli vietettyä sängyssä tai sohvalla. Nukuin 9-10 tuntia joka yö ja päivisin katselin telkkarista kaikkea mielenkiintoista tai aivan täysin tyhmää, sekä kuuntelin levyjä, joita en ole ennen ehtinyt kuunnella. Yhden luku-urakankin sain vietyä melkein loppuun asti. Kyllä tuli nollattua, sekä … Lue lisää »

Katoavia hihoja ja lisäpainohooveria

Kuudelta ylös ja treeniä kahdeksan ja yhdeksän välillä. Tällaisissa aikatauluissa toimin parhaiten! Vaikka muuten en toimi aikatauluissa kovin hyvin, jos ne on liian tiukkoja.. :’) Noin yleisesti ottaen tällaiset aikataulut kuitenkin sopii ja saan jotain aikaiseksikin, sen sijaan, että toljottaisi kelloa ja miettisi milloin sitä treenaa (tai tekee jotain muuta). Sellaisina päivinä yleensä kaikki vain lykkääntyy. Sitä tulee helposti ihan … Lue lisää »

Hapotuksia ja plätytyksiä

Taas on kiirusta pitänyt ja blogin päivittäminen senkun harvenee. Mutta tästä se taas normalisoituu, kunnes sitten taas tapahtuu jotain suuria. Niitä semmosia suuruuksia ei ole ihan heti näköpiirissä, joten eiköhän tässä päästä siihen viidestä kuuteen postausta viikossa -tahtiin taas!

Eiliselle suunnittelemani treeni siirtyikin tälle lauantaille, mikä on siis normaalisti viikon lepopäiväni.  Torstaina saapui muuttokuorma heti aamusta ja siinä järjesteltiinkin tavaroita … Lue lisää »

Suomesta, päivää!

Tämän blogin historian ensimmäinen Suomesta kirjoitettu postaus! Täällä tosiaan ollaan ja toista blogiani seuranneet ovatkin perillä siitä, mitä kaikkea tässä välissä on tapahtunut. Mitään suurempaa tämän blogin aihepiiriin sopivaa ei ole tapahtunut, vaikka tietysti ruokapuolelta olisi jos jonkinlaista kirjoitettavaa ja painostakin olisi mainittavaa. Ei ehkä kokonaisen postauksen verran, joten laitetaan niitä nyt, kun on treeneistäkin höpötettävää! Tästä tuleekin varmaan aika … Lue lisää »

Tahmaa, nyrkkiä ja plättyä

Voi tahmainen treeni! Yhyy! Mulla on nyt jokin asenteellinen juttu tätä kyseistä hauis-/selkätreeniä kohtaan ja se johtuu hyvin pitkälti siitä, että on ollut tuntuma kateissa noissa hauisliikkeissä viime aikoina. Mulla ei ole ikinä ollut hauiksen kanssa tuntumaongelmaa! Ei tehnyt yhtään mieli treenata tätä treeniä tänään, kun viimeksi jäi huono maku. Onnistuneesti venytin ja venytin ja venytin sitä treenin alkua.. Kunnes … Lue lisää »